Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dusan Uhrin și Răzvan Grădinaru și-au găsit echipă. Inca un jucător pleacă de la Dinamo

 


Mirko Ivanovski, la Petrolul

Florin Vulturar, agentul care a intermediat mutarea, a anunțat că Mirko Ivanovski urmeze să semneze contractul după ce vor fi puse la punct ultimele detalii și că atacantul a mai dorit și de alte cluburi din Liga 1, însă a ales-o pe Petrolul pentru tradiție și suporteri.

”Da, e adevărat. Mai sunt câteva detalii de pus la punct și, cel mai probabil, va semna cu Petrolul. Important pentru noi e că cei de la Petrolul, în special Claudiu Tudor, l-a dorit foarte mult.

Am mai avut două oferte din Liga 1 chiar mai bune din punct de vedere financiar, dar cred că a contat și ce înseamnă Petrolul, suporterii”, a declarat Florin Vulturar, pentru Digi Sport.

Dusan Uhrin și-a găsit echipă în prima ligă din Cipru și îl ia cu el pe unul dintre jucătorii de la Dinamo

Antrenorul Dusan Uhrin și mijlocașul Răzvan Grădinaru vor merge în Cipru pentru sezonul următor, fiind deja înțeleși cu Karmiotissa.

Retrogradarea lui Dinamo a destrămat formația din Șos. Ștefan cel Mare, în acest moment fiind incertă componența lotului de jucători pe care se vor baza „câinii” în Liga 2. Cei mai mulți dintre fotbaliști și-au anunțat deja plecarea, fiind nemulțumiți de salariile care le mai pot fi oferite în acest moment.

Dusan Uhrin a plecat din România aproape imediat după retrogradare și în acest timp a încercat să își găsească un nou angajament. Cehul a bătut palma cu nou-promovata Karmiotissa, care deja s-ar fi înțeles și cu patru jucători, unul dintre ei fiind Răzvan Grădinaru.

Tehnicianul s-a înțeles cu echipa Karmiotissa, care a promovat în prima ligă, unde va ajunge și unul dintre elevii lui de la Dinamo, Răzvan Grădinaru, potrivit Goal.com.cy.

Comentarii