Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dusan Uhrin și Răzvan Grădinaru și-au găsit echipă. Inca un jucător pleacă de la Dinamo

 


Mirko Ivanovski, la Petrolul

Florin Vulturar, agentul care a intermediat mutarea, a anunțat că Mirko Ivanovski urmeze să semneze contractul după ce vor fi puse la punct ultimele detalii și că atacantul a mai dorit și de alte cluburi din Liga 1, însă a ales-o pe Petrolul pentru tradiție și suporteri.

”Da, e adevărat. Mai sunt câteva detalii de pus la punct și, cel mai probabil, va semna cu Petrolul. Important pentru noi e că cei de la Petrolul, în special Claudiu Tudor, l-a dorit foarte mult.

Am mai avut două oferte din Liga 1 chiar mai bune din punct de vedere financiar, dar cred că a contat și ce înseamnă Petrolul, suporterii”, a declarat Florin Vulturar, pentru Digi Sport.

Dusan Uhrin și-a găsit echipă în prima ligă din Cipru și îl ia cu el pe unul dintre jucătorii de la Dinamo

Antrenorul Dusan Uhrin și mijlocașul Răzvan Grădinaru vor merge în Cipru pentru sezonul următor, fiind deja înțeleși cu Karmiotissa.

Retrogradarea lui Dinamo a destrămat formația din Șos. Ștefan cel Mare, în acest moment fiind incertă componența lotului de jucători pe care se vor baza „câinii” în Liga 2. Cei mai mulți dintre fotbaliști și-au anunțat deja plecarea, fiind nemulțumiți de salariile care le mai pot fi oferite în acest moment.

Dusan Uhrin a plecat din România aproape imediat după retrogradare și în acest timp a încercat să își găsească un nou angajament. Cehul a bătut palma cu nou-promovata Karmiotissa, care deja s-ar fi înțeles și cu patru jucători, unul dintre ei fiind Răzvan Grădinaru.

Tehnicianul s-a înțeles cu echipa Karmiotissa, care a promovat în prima ligă, unde va ajunge și unul dintre elevii lui de la Dinamo, Răzvan Grădinaru, potrivit Goal.com.cy.

Comentarii