Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Dusan Uhrin și Răzvan Grădinaru și-au găsit echipă. Inca un jucător pleacă de la Dinamo

 


Mirko Ivanovski, la Petrolul

Florin Vulturar, agentul care a intermediat mutarea, a anunțat că Mirko Ivanovski urmeze să semneze contractul după ce vor fi puse la punct ultimele detalii și că atacantul a mai dorit și de alte cluburi din Liga 1, însă a ales-o pe Petrolul pentru tradiție și suporteri.

”Da, e adevărat. Mai sunt câteva detalii de pus la punct și, cel mai probabil, va semna cu Petrolul. Important pentru noi e că cei de la Petrolul, în special Claudiu Tudor, l-a dorit foarte mult.

Am mai avut două oferte din Liga 1 chiar mai bune din punct de vedere financiar, dar cred că a contat și ce înseamnă Petrolul, suporterii”, a declarat Florin Vulturar, pentru Digi Sport.

Dusan Uhrin și-a găsit echipă în prima ligă din Cipru și îl ia cu el pe unul dintre jucătorii de la Dinamo

Antrenorul Dusan Uhrin și mijlocașul Răzvan Grădinaru vor merge în Cipru pentru sezonul următor, fiind deja înțeleși cu Karmiotissa.

Retrogradarea lui Dinamo a destrămat formația din Șos. Ștefan cel Mare, în acest moment fiind incertă componența lotului de jucători pe care se vor baza „câinii” în Liga 2. Cei mai mulți dintre fotbaliști și-au anunțat deja plecarea, fiind nemulțumiți de salariile care le mai pot fi oferite în acest moment.

Dusan Uhrin a plecat din România aproape imediat după retrogradare și în acest timp a încercat să își găsească un nou angajament. Cehul a bătut palma cu nou-promovata Karmiotissa, care deja s-ar fi înțeles și cu patru jucători, unul dintre ei fiind Răzvan Grădinaru.

Tehnicianul s-a înțeles cu echipa Karmiotissa, care a promovat în prima ligă, unde va ajunge și unul dintre elevii lui de la Dinamo, Răzvan Grădinaru, potrivit Goal.com.cy.

Comentarii