Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Steliano Filip, în război cu Dinamo! Fuziunea dintre FC Dinamo și CS Dinamo prinde contur!

 




Steliano Filip (28 de ani) este captiv la Dinamo! Fundașul stânga are 3 oferte concrete, dar nu este lăsat să plece din cauza clauzelor impuse de administratorul special, Răzvan Zăvăleanu, în ciuda faptului că acesta a anunțat că fundașul stânga va fi lăsat să plece liber de contract!

Enervat de clauzele băgate de Zăvăleanu în contractul de reziliere, Filip l-a anunțat pe oficial că rămâne la Dinamo, dar va înregistra un memoriu la comisii pentru a-și recupera salariile restante în cuantum de 23.000 de euro! Ceea ce s-a întâmplat chiar azi, potrivit ProSport.

Fotbalistul a confirmat informația publicației noastre și a detaliat. „Da, e adevărat. Am depus memoriu. Nu mai accept să fiu luat la mișto. Am copil de crescut! Nici nu mă lasă să plec, nici nu-mi dă banii!”, a dezvăluit Filip.

Fuziunea dintre FC Dinamo și CS Dinamo este o posibilitate, anunță Ionuț Popa

Președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, spune că vor exista discuții în viitor, iar interesul tuturor este ca pe o nouă arenă în Ștefan cel Mare să existe o singură echipă, iar suporterii să nu fie împărțiți.


”Vom continua și din Liga a 3-a, să promovăm în Liga a 2-a. Cred că vom reuși din primul an. Mai departe nu ține de noi, atâta timp cât legislația nu ne permite. Nu văd de ce am investi în Liga a 2-a, dacă nu am continuitate. Nici nu știu dacă mi se permite să investesc în ceva fără continuitate.

Noi o să mergem înainte cu proiectul, cu gândul de a merge în Liga 1, dar nu ne permite legislația. Dacă se schimbă ceva, se formează o nouă asociere, din oameni de afaceri, suporteri, suntem deschiși. Nu am de ce să mă opun. Până la urmă vom avea o bază modernă, stadion, iar interesul meu este să am meciuri pe stadion, să creăm emulație și să ducem mai departe spiritul lui Dinamo


Nu mă pricep la fotbal. Vreau să îi las pe cei care se pricep. Sunt de acord cu o asociere cu un privat, un dinamovist, om de afaceri care poate susține financiar, dar nu știu cum vor evolua lucrurile. Nu vrem litigii. Este ultimul lucru pe care mi-l doresc. Conflictele nu sunt deloc bune. Noi avem legătură cu palmaresul până în 1998. Știu sigur acest lucru.


Nu mergem la capăt cu proiectul, până în Liga 1, dacă actuala echipă va dispărea. Vom discuta și cu dumnealor. Am avut mai multe discuții. Nu este eficient nici din punct al marketingului să avem două echipe Dinamo, nici pentru suporteri. Ce facem, împărțim suporterii?”, a declarat președintele lui CS Dinamo, Ionuț Popa.


Comentarii