Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






S-a retras din activitate, dar este dispus să revină pe gazon pentru Dinamo!

 



Cosmin Moţi, fostul căpitan al lui Dinamo, a dezvăluit că ar fi dispus să se reapuce de fotbal dacă va fi nevoie de el în al patrulea eşalon.

S-a retras din activitate, dar este dispus să revină pe gazon pentru Dinamo

”Nu ştiu, găseşti... asta vă spun, trebuie făcut un proiect serios, trebuie ştiut de la început ce facem, cum facem, unde facem şi cu cine facem.

Părerea mea e că, dacă se începe din divizia a patra sau de unde se începe un proiect serios, cred că o să fie oameni care o să susţină financiar echipa, o să fie jucători dinamovişti care ar veni să ajute.

Şi, de ce nu, până să ajungă Dinamo din nou în prima ligă, poate dă Dumnezeu şi avem şi stadion nou. Şi aşa proiectul şi numele Dinamo ar fi mult mai atractive pentru anumiţi investitori.

Dar, în momentul de faţă, Dinamo practic nu are nimic, stadionu nu are, bază de cantonament are şi nu are, că nu ştim a cui e baza de cantonament, jucători are şi nu are, investitori... nu ştiu cine e în afară de oameni care adună bani prin programul DDB, nu ştiu care mai dau bani, acţiunile nu se ştie la cine sunt, câte sunt, cum sunt.

Şi atunci, aşa, cum ar putea un investitor bun să vină să arunce cu bani într-o echipă care momentan are milioane de euro datorii şi nici alea nu ştiu dacă sunt cunoscute de toată lumea.

(n.r. te-ai duce să joci la Dinamo în Liga 4?) Nu ştiu dacă aş mai putea, dar cred că da. Nu m-am mai antrenat de un an de zile, dar dacă aş putea să îi ajut şi dacă ar fi nevoie m-aş apuca iar”, a declarat Cosmin Moţi, pentru Orange Sport.

Comentarii