Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce buget au rivalele lui Dinamo în Liga 2. Ionuț Negoiță, soluție pentru supraviețuirea lui Dinamo

 





„Nu știu dacă e cea mai bună variantă. Asta înseamnă timp. Sunt cheltuieli și în Liga 4, apoi în Liga 3. Asta în cazul în care promovezi succesiv. Se adună niște bani multișori. 


Ideal ar fi ca Dinamo să rămână în viață, în Liga 2, să reușească să taie datoriile și să își facă un lot bun pentru a promova. Pentru asta trebuie să aibă măcar un sponsor care să se implice cu bani. 

E foarte ciudat. Pe mine m-au criticat mulți ani, în condițiile în care eu aduceam bani de acasă. Cea mai mare problemă e lipsa stadionului”, a spus Ionuț Negoiță, la Pro Arena

„Suporterii au plecat după fentă. S-au lăsat păcăliți de unii care n-au nicio treabă. Fanii au tot dreptul să fie supărați. Eu am venit la Dinamo pentru suporteri, pentru spiritul lor. Ei dau farmec clubului, deși uneori fac și rău. Există și reversul medaliei, dar asta este. Lucrurile trebuie luate la pachet. 

În rest, am lăsat clubul pe mâinile altora. Mă doare, dar nu am ce face. Mi-aș fi dorit ca Dinamo să facă performanță. Poate mergeam și eu al meciuri prin Europa, să fiu mai relaxat față de perioada în care eram finanțator”, a mai spus Ionuț Negoiță. 


Ce buget au rivalele lui Dinamo în Liga 2

U Cluj, formația care a retrogradat-o pe Dinamo, a avut un buget de 1,5 milioane de euro pentru sezonul regulat și play-off, folosind în avans încă jumătate de milion de euro din drepturile TV, pentru bonusuri acordate jucătorilor și staff-ului tehnic în perspectiva promovării. 

Chiajna (calificată la baraj) sau Brașovul (care s-a menținut în Liga 2) au avut bugete asemănătoare, 2 milioane de euro. Tot 2 milioane de euro va primi Poli Iași, cu Claudiu Niculescu antrenor, din partea Primăriei locale, potrivit GSP 

Comentarii