Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce buget au rivalele lui Dinamo în Liga 2. Ionuț Negoiță, soluție pentru supraviețuirea lui Dinamo

 

„Nu știu dacă e cea mai bună variantă. Asta înseamnă timp. Sunt cheltuieli și în Liga 4, apoi în Liga 3. Asta în cazul în care promovezi succesiv. Se adună niște bani multișori. 


Ideal ar fi ca Dinamo să rămână în viață, în Liga 2, să reușească să taie datoriile și să își facă un lot bun pentru a promova. Pentru asta trebuie să aibă măcar un sponsor care să se implice cu bani. 

E foarte ciudat. Pe mine m-au criticat mulți ani, în condițiile în care eu aduceam bani de acasă. Cea mai mare problemă e lipsa stadionului”, a spus Ionuț Negoiță, la Pro Arena

„Suporterii au plecat după fentă. S-au lăsat păcăliți de unii care n-au nicio treabă. Fanii au tot dreptul să fie supărați. Eu am venit la Dinamo pentru suporteri, pentru spiritul lor. Ei dau farmec clubului, deși uneori fac și rău. Există și reversul medaliei, dar asta este. Lucrurile trebuie luate la pachet. 

În rest, am lăsat clubul pe mâinile altora. Mă doare, dar nu am ce face. Mi-aș fi dorit ca Dinamo să facă performanță. Poate mergeam și eu al meciuri prin Europa, să fiu mai relaxat față de perioada în care eram finanțator”, a mai spus Ionuț Negoiță. 


Ce buget au rivalele lui Dinamo în Liga 2

U Cluj, formația care a retrogradat-o pe Dinamo, a avut un buget de 1,5 milioane de euro pentru sezonul regulat și play-off, folosind în avans încă jumătate de milion de euro din drepturile TV, pentru bonusuri acordate jucătorilor și staff-ului tehnic în perspectiva promovării. 

Chiajna (calificată la baraj) sau Brașovul (care s-a menținut în Liga 2) au avut bugete asemănătoare, 2 milioane de euro. Tot 2 milioane de euro va primi Poli Iași, cu Claudiu Niculescu antrenor, din partea Primăriei locale, potrivit GSP 

Comentarii