Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Florin Prunea, cuvinte dure pentru un jucător de la Dinamo: ”Dacă aș fi președinte, ăsta nu ar mai călca la nicio echipă!”

 




Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit planul care se construiește în „Ștefan cel Mare”. O colaborare între SC Dinamo 1948 SA și Clubul Sportiv Dinamo! 

Dacă toate lucrurile vor funcționa așa cum își doresc șefii și fanii dinamoviști, ideea fiind agreată de marea masă a „câinilor”, CS o să preia grupele de minifotbal de la SC Dinamo 1948 SA. Astfel, societatea pe acțiuni scapă și de o importantă cheltuială, care va fi preluată de Clubul Sportiv Dinamo. 



În schimb, CS-ul primește acțiuni. „Un procent simbolic”, spun vocile ancorate în negocieri. Însă care cimentează o relație dorită de toți dinamoviștii și, mai important, ca un element de strategie, va securiza 

chestiunea palmaresului, Clubul Sportiv Dinamo fiind oragnismul care ar putea revendica palmaresul din 1948, anul înființării și până în 1992, atunci când secția de fotbal a început procesul de desprindere de Clubul Sportiv Dinamo. 



Toată mișcarea este gândită în cadrul reconfigurării Planului de reorganizare. Totul trebuie aprobat, inițial, de creditori, apoi de judecătorul sindic. 

Ionel Augustin știe ceva: „Am înțeles că s-au purtat discuții cu Zăvăleanu, să vedem dacă putem face un parteneriat cu Ministerul de Interne”



În prezent scouter la Academia de Fotbal a Clubului Sportiv Dinamo, Ionel Augustin, gloria „câinilor” din anii 80, a oferit, la scurt timp după anunțul lui Răzvan Zăvăleanu de la PlaySport Live, o declarație 

în legătură cu cooptarea Clubului Sportiv Dinamo în rândul acționariatului SC Dinamo 1948 SA. „Trebuie să se facă o strategie. Am înțeles că s-au purtat discuții cu Zăvăleanu, să vedem dacă putem 



face un parteneriat cu Ministerul de Interne ca să preia echipa. E cea mai bună soluție la momentul actual”, a spus „Oneață” în cadrul emisiunii DigiSport Special. 


Mirko Ivanovski l-a acuzat în termeni duri pe Dușan Uhrin după retrogradarea lui Dinamo. Atacantul macedonean susține că tehnicianul nu s-a implicat atât de mult pe cât ar fi trebuit pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare și crede că echipa ar fi avut un parcurs diferit alături de Flavius Stoican.

”E fără precedent ce s-a întâmplat, mă refer la atacurile asupra lui Dușan Uhrin din partea vestiarului. L-am văzut pe băiatul ăsta, pe Ivanovski. Eu, dacă aș fi președinte sau antrenor în România, ăsta nu ar 

mai călca la nicio echipă pe aici. Să atace antrenorul în maniera asta, că nu știe nimic.


Le-am luat apărarea la toți jucătorii, dar acum când văd toate atacurile astea... Ce ați făcut voi pentru Dinamo, domni fotbaliști?  Pe nimeni nu a interesat soarta acestei echipe. Suporterii au fost păcăliți, așa că înseamnă că reacția lor față de jucători a fost normală, poate trebuia să fie și mai vehementă.

 Acum îi vedem ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Foarte bine, viața merge mai departe, poate își găsesc echipe, dar ciocul mic, mă, băieți, că ați nenorocit o echipă”, a declarat Florin Prunea la ProSport Live.

Comentarii