Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Florin Prunea, cuvinte dure pentru un jucător de la Dinamo: ”Dacă aș fi președinte, ăsta nu ar mai călca la nicio echipă!”

 
Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit planul care se construiește în „Ștefan cel Mare”. O colaborare între SC Dinamo 1948 SA și Clubul Sportiv Dinamo! 

Dacă toate lucrurile vor funcționa așa cum își doresc șefii și fanii dinamoviști, ideea fiind agreată de marea masă a „câinilor”, CS o să preia grupele de minifotbal de la SC Dinamo 1948 SA. Astfel, societatea pe acțiuni scapă și de o importantă cheltuială, care va fi preluată de Clubul Sportiv Dinamo. În schimb, CS-ul primește acțiuni. „Un procent simbolic”, spun vocile ancorate în negocieri. Însă care cimentează o relație dorită de toți dinamoviștii și, mai important, ca un element de strategie, va securiza 

chestiunea palmaresului, Clubul Sportiv Dinamo fiind oragnismul care ar putea revendica palmaresul din 1948, anul înființării și până în 1992, atunci când secția de fotbal a început procesul de desprindere de Clubul Sportiv Dinamo. Toată mișcarea este gândită în cadrul reconfigurării Planului de reorganizare. Totul trebuie aprobat, inițial, de creditori, apoi de judecătorul sindic. 

Ionel Augustin știe ceva: „Am înțeles că s-au purtat discuții cu Zăvăleanu, să vedem dacă putem face un parteneriat cu Ministerul de Interne”În prezent scouter la Academia de Fotbal a Clubului Sportiv Dinamo, Ionel Augustin, gloria „câinilor” din anii 80, a oferit, la scurt timp după anunțul lui Răzvan Zăvăleanu de la PlaySport Live, o declarație 

în legătură cu cooptarea Clubului Sportiv Dinamo în rândul acționariatului SC Dinamo 1948 SA. „Trebuie să se facă o strategie. Am înțeles că s-au purtat discuții cu Zăvăleanu, să vedem dacă putem face un parteneriat cu Ministerul de Interne ca să preia echipa. E cea mai bună soluție la momentul actual”, a spus „Oneață” în cadrul emisiunii DigiSport Special. 


Mirko Ivanovski l-a acuzat în termeni duri pe Dușan Uhrin după retrogradarea lui Dinamo. Atacantul macedonean susține că tehnicianul nu s-a implicat atât de mult pe cât ar fi trebuit pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare și crede că echipa ar fi avut un parcurs diferit alături de Flavius Stoican.

”E fără precedent ce s-a întâmplat, mă refer la atacurile asupra lui Dușan Uhrin din partea vestiarului. L-am văzut pe băiatul ăsta, pe Ivanovski. Eu, dacă aș fi președinte sau antrenor în România, ăsta nu ar 

mai călca la nicio echipă pe aici. Să atace antrenorul în maniera asta, că nu știe nimic.


Le-am luat apărarea la toți jucătorii, dar acum când văd toate atacurile astea... Ce ați făcut voi pentru Dinamo, domni fotbaliști?  Pe nimeni nu a interesat soarta acestei echipe. Suporterii au fost păcăliți, așa că înseamnă că reacția lor față de jucători a fost normală, poate trebuia să fie și mai vehementă.

 Acum îi vedem ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Foarte bine, viața merge mai departe, poate își găsesc echipe, dar ciocul mic, mă, băieți, că ați nenorocit o echipă”, a declarat Florin Prunea la ProSport Live.

Comentarii