Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Avertisment cu privire la lotul lui Dinamo pentru Liga 2. Pe ce stadion vor acum „câinii” să joace în Liga 2

 „În Liga 2, clar sunt jucători care ar trebui să facă diferența. În Liga 1, s-a văzut că până la urmă nu au făcut diferența sau au făcut-o într-un mod negativ. Dar pentru Liga 2… Acum, depinde de ei. Dacă ei nu s-au arătat motivați să joace în Liga 1 pentru supraviețuire, credem noi acum că ei s-ar arăta motivați să dea totul pe teren pentru promovare? Nu știu. Numai cei din club pot răspunde la întrebarea asta.


În momente de genul acesta, din ceea ce am văzut la alte echipe, a funcționat foarte mult schimbarea radicală. Dacă ai niște jucători plafonați, demoralizați și nu reușești să îi readuci cu picioarele pe pământ și să fie motivați, mai bine faci o schimbare radicală și o iei într-un fel de la început și cu un proiect nou.

Dacă Mihali va reuși să îi motiveze pe băieții ăștia sau nu… Nu au reușit mari antrenori, Rednic și Dusan Uhrin. Îi urez succes lui Mihali, este un antrenor tânăr. Pentru el este o șansă, dar cunoscând ceea ce este acolo, îi va fi foarte greu”, a spus Marius Avram, la ProSport Live.


„Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit și cu domn Ciuclea (n.r Ilie Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională. 

Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înțelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Și cei care se ocupă de stadion ar avea de câștigat. 

Important este să fie pus administratorul special, el va coordona toată activitatea. Va pune antrenor, director sportiv, șef pentru centrul de copii și juniori. Gică Mihali poate să fie antrenorul echipei în Liga 2”, a declarat Țălnar pentru Playsport.

Comentarii