Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Avertisment cu privire la lotul lui Dinamo pentru Liga 2. Pe ce stadion vor acum „câinii” să joace în Liga 2

 



„În Liga 2, clar sunt jucători care ar trebui să facă diferența. În Liga 1, s-a văzut că până la urmă nu au făcut diferența sau au făcut-o într-un mod negativ. Dar pentru Liga 2… Acum, depinde de ei. Dacă ei nu s-au arătat motivați să joace în Liga 1 pentru supraviețuire, credem noi acum că ei s-ar arăta motivați să dea totul pe teren pentru promovare? Nu știu. Numai cei din club pot răspunde la întrebarea asta.


În momente de genul acesta, din ceea ce am văzut la alte echipe, a funcționat foarte mult schimbarea radicală. Dacă ai niște jucători plafonați, demoralizați și nu reușești să îi readuci cu picioarele pe pământ și să fie motivați, mai bine faci o schimbare radicală și o iei într-un fel de la început și cu un proiect nou.

Dacă Mihali va reuși să îi motiveze pe băieții ăștia sau nu… Nu au reușit mari antrenori, Rednic și Dusan Uhrin. Îi urez succes lui Mihali, este un antrenor tânăr. Pentru el este o șansă, dar cunoscând ceea ce este acolo, îi va fi foarte greu”, a spus Marius Avram, la ProSport Live.


„Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit și cu domn Ciuclea (n.r Ilie Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională. 

Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înțelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Și cei care se ocupă de stadion ar avea de câștigat. 

Important este să fie pus administratorul special, el va coordona toată activitatea. Va pune antrenor, director sportiv, șef pentru centrul de copii și juniori. Gică Mihali poate să fie antrenorul echipei în Liga 2”, a declarat Țălnar pentru Playsport.

Comentarii