Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Avertisment cu privire la lotul lui Dinamo pentru Liga 2. Pe ce stadion vor acum „câinii” să joace în Liga 2

 „În Liga 2, clar sunt jucători care ar trebui să facă diferența. În Liga 1, s-a văzut că până la urmă nu au făcut diferența sau au făcut-o într-un mod negativ. Dar pentru Liga 2… Acum, depinde de ei. Dacă ei nu s-au arătat motivați să joace în Liga 1 pentru supraviețuire, credem noi acum că ei s-ar arăta motivați să dea totul pe teren pentru promovare? Nu știu. Numai cei din club pot răspunde la întrebarea asta.


În momente de genul acesta, din ceea ce am văzut la alte echipe, a funcționat foarte mult schimbarea radicală. Dacă ai niște jucători plafonați, demoralizați și nu reușești să îi readuci cu picioarele pe pământ și să fie motivați, mai bine faci o schimbare radicală și o iei într-un fel de la început și cu un proiect nou.

Dacă Mihali va reuși să îi motiveze pe băieții ăștia sau nu… Nu au reușit mari antrenori, Rednic și Dusan Uhrin. Îi urez succes lui Mihali, este un antrenor tânăr. Pentru el este o șansă, dar cunoscând ceea ce este acolo, îi va fi foarte greu”, a spus Marius Avram, la ProSport Live.


„Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit și cu domn Ciuclea (n.r Ilie Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională. 

Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înțelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Și cei care se ocupă de stadion ar avea de câștigat. 

Important este să fie pus administratorul special, el va coordona toată activitatea. Va pune antrenor, director sportiv, șef pentru centrul de copii și juniori. Gică Mihali poate să fie antrenorul echipei în Liga 2”, a declarat Țălnar pentru Playsport.

Comentarii