Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Avertisment cu privire la lotul lui Dinamo pentru Liga 2. Pe ce stadion vor acum „câinii” să joace în Liga 2

 „În Liga 2, clar sunt jucători care ar trebui să facă diferența. În Liga 1, s-a văzut că până la urmă nu au făcut diferența sau au făcut-o într-un mod negativ. Dar pentru Liga 2… Acum, depinde de ei. Dacă ei nu s-au arătat motivați să joace în Liga 1 pentru supraviețuire, credem noi acum că ei s-ar arăta motivați să dea totul pe teren pentru promovare? Nu știu. Numai cei din club pot răspunde la întrebarea asta.


În momente de genul acesta, din ceea ce am văzut la alte echipe, a funcționat foarte mult schimbarea radicală. Dacă ai niște jucători plafonați, demoralizați și nu reușești să îi readuci cu picioarele pe pământ și să fie motivați, mai bine faci o schimbare radicală și o iei într-un fel de la început și cu un proiect nou.

Dacă Mihali va reuși să îi motiveze pe băieții ăștia sau nu… Nu au reușit mari antrenori, Rednic și Dusan Uhrin. Îi urez succes lui Mihali, este un antrenor tânăr. Pentru el este o șansă, dar cunoscând ceea ce este acolo, îi va fi foarte greu”, a spus Marius Avram, la ProSport Live.


„Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit și cu domn Ciuclea (n.r Ilie Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională. 

Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înțelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Și cei care se ocupă de stadion ar avea de câștigat. 

Important este să fie pus administratorul special, el va coordona toată activitatea. Va pune antrenor, director sportiv, șef pentru centrul de copii și juniori. Gică Mihali poate să fie antrenorul echipei în Liga 2”, a declarat Țălnar pentru Playsport.

Comentarii