Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






De joi la antrenamentele lui Dinamo, dar jucătorul vrea sa plece. Cel mai bine plătit fotbalist de la Dinamo, prima reacție în privința viitorului său

 





Fundașul central de 23 de ani va reveni de joi la ședințele de pregătire ale lui Gheorghe Mihali. Dar nu are de gând sub nicio formă să continue în „Ștefan cel Mare!”

Fundașul va sosi la antrenamentele „câinilor", însă, la fel ca Steliano Filip, este pe picior de plecare. Este un joc al nervilor care se va derula până când cineva va ceda.

„Nu accept să rămân cu nicio condiție. Îmi doresc să plec, e simplu. Sper să fiu înțeles. Nu e vorba de rea voință, am spus acest lucru din iarnă, sper să ajungem la o înțelegere", a reacționat Ricardo Grigore pentru GSP.ro.

„Cu tot respectul, nu am nicio problemă , dar nu cred că știe care e situația adevărată a mea. Nu vreau să ies în față că plec, dar domnul Zăvăleanu știe din luna martie cum stă treaba. Ideea e simplă: am fost dat la o parte de toată lumea de la masă, mi-am luat farfuria și-am plecat în fundul sălii să mănânc!"

Cel mai bine plătit fotbalist de la Dinamo, prima reacție în privința viitorului său

Eu încerc să mă înțeleg cu domnul Zăvăleanu. Momentan nu am ajuns la un consens. Aștept să văd ce discuții urmează să avem, dar nu am discutat despre reducerea salariului pentru Liga a 2-a. Mai am un an de contract cu Dinamo, iar oferte există, au fost discuții. Nu pot, însă, vorbi de acestea atâta timp cât nu mi-am rezolvat situația la Dinamo,” potrivit Playsport.ro

Da, am fost prezent la reunirea lotului de luni și, bineînțeles, mă voi prezenta la antrenamente. Sunt sub contract cu Dinamo!”.

„Duel” între Zăvăleanu și Șerdean pentru numirea noului administrator special

Practicianul în insolvență l-ar dori pe Florin Prunea, fost portar la Dinamo și cel care a mai fost oficial al „câinilor”, dar care se află în război cu șefii Federației Române de Fotbal.


Pe de altă parte, Dorin Șerdean vine cu varianta Ioan Mărginean care-i displace lui Răzvan Zăvăleanu. Cei doi au mai lucat împreună, în trecut, la Gaz Metan Mediaș.

o propunere vine și din partea suporterilor în numele lui Vlad Munteanu. Totuși, fostul mijlocaș de la Dinamo face parte din organigrama de la Casa Fotbalului, unde este manager operațional al loturilor naționale.


Comentarii