Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


De joi la antrenamentele lui Dinamo, dar jucătorul vrea sa plece. Cel mai bine plătit fotbalist de la Dinamo, prima reacție în privința viitorului său

 

Fundașul central de 23 de ani va reveni de joi la ședințele de pregătire ale lui Gheorghe Mihali. Dar nu are de gând sub nicio formă să continue în „Ștefan cel Mare!”

Fundașul va sosi la antrenamentele „câinilor", însă, la fel ca Steliano Filip, este pe picior de plecare. Este un joc al nervilor care se va derula până când cineva va ceda.

„Nu accept să rămân cu nicio condiție. Îmi doresc să plec, e simplu. Sper să fiu înțeles. Nu e vorba de rea voință, am spus acest lucru din iarnă, sper să ajungem la o înțelegere", a reacționat Ricardo Grigore pentru GSP.ro.

„Cu tot respectul, nu am nicio problemă , dar nu cred că știe care e situația adevărată a mea. Nu vreau să ies în față că plec, dar domnul Zăvăleanu știe din luna martie cum stă treaba. Ideea e simplă: am fost dat la o parte de toată lumea de la masă, mi-am luat farfuria și-am plecat în fundul sălii să mănânc!"

Cel mai bine plătit fotbalist de la Dinamo, prima reacție în privința viitorului său

Eu încerc să mă înțeleg cu domnul Zăvăleanu. Momentan nu am ajuns la un consens. Aștept să văd ce discuții urmează să avem, dar nu am discutat despre reducerea salariului pentru Liga a 2-a. Mai am un an de contract cu Dinamo, iar oferte există, au fost discuții. Nu pot, însă, vorbi de acestea atâta timp cât nu mi-am rezolvat situația la Dinamo,” potrivit Playsport.ro

Da, am fost prezent la reunirea lotului de luni și, bineînțeles, mă voi prezenta la antrenamente. Sunt sub contract cu Dinamo!”.

„Duel” între Zăvăleanu și Șerdean pentru numirea noului administrator special

Practicianul în insolvență l-ar dori pe Florin Prunea, fost portar la Dinamo și cel care a mai fost oficial al „câinilor”, dar care se află în război cu șefii Federației Române de Fotbal.


Pe de altă parte, Dorin Șerdean vine cu varianta Ioan Mărginean care-i displace lui Răzvan Zăvăleanu. Cei doi au mai lucat împreună, în trecut, la Gaz Metan Mediaș.

o propunere vine și din partea suporterilor în numele lui Vlad Munteanu. Totuși, fostul mijlocaș de la Dinamo face parte din organigrama de la Casa Fotbalului, unde este manager operațional al loturilor naționale.


Comentarii