Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


De joi la antrenamentele lui Dinamo, dar jucătorul vrea sa plece. Cel mai bine plătit fotbalist de la Dinamo, prima reacție în privința viitorului său

 

Fundașul central de 23 de ani va reveni de joi la ședințele de pregătire ale lui Gheorghe Mihali. Dar nu are de gând sub nicio formă să continue în „Ștefan cel Mare!”

Fundașul va sosi la antrenamentele „câinilor", însă, la fel ca Steliano Filip, este pe picior de plecare. Este un joc al nervilor care se va derula până când cineva va ceda.

„Nu accept să rămân cu nicio condiție. Îmi doresc să plec, e simplu. Sper să fiu înțeles. Nu e vorba de rea voință, am spus acest lucru din iarnă, sper să ajungem la o înțelegere", a reacționat Ricardo Grigore pentru GSP.ro.

„Cu tot respectul, nu am nicio problemă , dar nu cred că știe care e situația adevărată a mea. Nu vreau să ies în față că plec, dar domnul Zăvăleanu știe din luna martie cum stă treaba. Ideea e simplă: am fost dat la o parte de toată lumea de la masă, mi-am luat farfuria și-am plecat în fundul sălii să mănânc!"

Cel mai bine plătit fotbalist de la Dinamo, prima reacție în privința viitorului său

Eu încerc să mă înțeleg cu domnul Zăvăleanu. Momentan nu am ajuns la un consens. Aștept să văd ce discuții urmează să avem, dar nu am discutat despre reducerea salariului pentru Liga a 2-a. Mai am un an de contract cu Dinamo, iar oferte există, au fost discuții. Nu pot, însă, vorbi de acestea atâta timp cât nu mi-am rezolvat situația la Dinamo,” potrivit Playsport.ro

Da, am fost prezent la reunirea lotului de luni și, bineînțeles, mă voi prezenta la antrenamente. Sunt sub contract cu Dinamo!”.

„Duel” între Zăvăleanu și Șerdean pentru numirea noului administrator special

Practicianul în insolvență l-ar dori pe Florin Prunea, fost portar la Dinamo și cel care a mai fost oficial al „câinilor”, dar care se află în război cu șefii Federației Române de Fotbal.


Pe de altă parte, Dorin Șerdean vine cu varianta Ioan Mărginean care-i displace lui Răzvan Zăvăleanu. Cei doi au mai lucat împreună, în trecut, la Gaz Metan Mediaș.

o propunere vine și din partea suporterilor în numele lui Vlad Munteanu. Totuși, fostul mijlocaș de la Dinamo face parte din organigrama de la Casa Fotbalului, unde este manager operațional al loturilor naționale.


Comentarii