Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Veste excelentă pentru suporterii „câinilor”! Dinamo e gata să dea următoarea lovitură după Bogdan Gavrilă!

 



Dinamo e gata să dea următoarea lovitură după Bogdan Gavrilă!


„Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!”

Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) și în Liga 4 (FC), mai puțin în prima divizie.


În loc de fotbal, în fața suporterilor noștri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB. Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăiește pentru acest club. Nu mai vorbiți de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2! Dinamo și DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul așteptat de suflarea alb-roșie din țară și din străinătate. Nu vă mai jucați cu emoțiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărțită!


Până la performanță suntem preocupați de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion. Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului.


Continuați să vorbiți despre apă la Săftica, despre bucătăria cantonamentului și despre alte subiecte hilare, dar nu uitați să spuneți în toată țara că Dinamo trăiește!”, se arată în comunicatul remis de Dinamo.

Nicolae Mușat ar putea să semneze cu Dinamo

Acesta ar veni pe postul pe care evoluează Steliano Filip, jucător care și-a dat acordul să continue la Dinamo, dar și Andrei Radu, jucător care își negociază plecarea de la gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Nicolae Mușat a mai jucat la Dinamo în perioada 2005-2013.

Crescut de Dinamo, Nicolae Mușat a evoluat sub formă de împrumut, de-a lungul timpului, la CS 

Otopeni, U Cluj, Unirea Urziceni și Xäzär Länkäran. În septembrie 2013, acesta a ajuns la FC Vaslui, 

liber de contract. A mai jucat apoi din nou la U Cluj, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Botoșani și Daco-Getica.


Cu FC Argeș a semnat în vara anului 2019, unde a evoluat până în prezent. 


Comentarii