Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Veste excelentă pentru suporterii „câinilor”! Dinamo e gata să dea următoarea lovitură după Bogdan Gavrilă!

 Dinamo e gata să dea următoarea lovitură după Bogdan Gavrilă!


„Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!”

Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) și în Liga 4 (FC), mai puțin în prima divizie.


În loc de fotbal, în fața suporterilor noștri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB. Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăiește pentru acest club. Nu mai vorbiți de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2! Dinamo și DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul așteptat de suflarea alb-roșie din țară și din străinătate. Nu vă mai jucați cu emoțiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărțită!


Până la performanță suntem preocupați de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion. Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului.


Continuați să vorbiți despre apă la Săftica, despre bucătăria cantonamentului și despre alte subiecte hilare, dar nu uitați să spuneți în toată țara că Dinamo trăiește!”, se arată în comunicatul remis de Dinamo.

Nicolae Mușat ar putea să semneze cu Dinamo

Acesta ar veni pe postul pe care evoluează Steliano Filip, jucător care și-a dat acordul să continue la Dinamo, dar și Andrei Radu, jucător care își negociază plecarea de la gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Nicolae Mușat a mai jucat la Dinamo în perioada 2005-2013.

Crescut de Dinamo, Nicolae Mușat a evoluat sub formă de împrumut, de-a lungul timpului, la CS 

Otopeni, U Cluj, Unirea Urziceni și Xäzär Länkäran. În septembrie 2013, acesta a ajuns la FC Vaslui, 

liber de contract. A mai jucat apoi din nou la U Cluj, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Botoșani și Daco-Getica.


Cu FC Argeș a semnat în vara anului 2019, unde a evoluat până în prezent. 


Comentarii