Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Veste excelentă pentru suporterii „câinilor”! Dinamo e gata să dea următoarea lovitură după Bogdan Gavrilă!

 Dinamo e gata să dea următoarea lovitură după Bogdan Gavrilă!


„Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!”

Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) și în Liga 4 (FC), mai puțin în prima divizie.


În loc de fotbal, în fața suporterilor noștri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB. Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăiește pentru acest club. Nu mai vorbiți de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2! Dinamo și DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul așteptat de suflarea alb-roșie din țară și din străinătate. Nu vă mai jucați cu emoțiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărțită!


Până la performanță suntem preocupați de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion. Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului.


Continuați să vorbiți despre apă la Săftica, despre bucătăria cantonamentului și despre alte subiecte hilare, dar nu uitați să spuneți în toată țara că Dinamo trăiește!”, se arată în comunicatul remis de Dinamo.

Nicolae Mușat ar putea să semneze cu Dinamo

Acesta ar veni pe postul pe care evoluează Steliano Filip, jucător care și-a dat acordul să continue la Dinamo, dar și Andrei Radu, jucător care își negociază plecarea de la gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Nicolae Mușat a mai jucat la Dinamo în perioada 2005-2013.

Crescut de Dinamo, Nicolae Mușat a evoluat sub formă de împrumut, de-a lungul timpului, la CS 

Otopeni, U Cluj, Unirea Urziceni și Xäzär Länkäran. În septembrie 2013, acesta a ajuns la FC Vaslui, 

liber de contract. A mai jucat apoi din nou la U Cluj, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Botoșani și Daco-Getica.


Cu FC Argeș a semnat în vara anului 2019, unde a evoluat până în prezent. 


Comentarii