Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Veste excelentă pentru suporterii „câinilor”! Dinamo e gata să dea următoarea lovitură după Bogdan Gavrilă!

 Dinamo e gata să dea următoarea lovitură după Bogdan Gavrilă!


„Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!”

Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) și în Liga 4 (FC), mai puțin în prima divizie.


În loc de fotbal, în fața suporterilor noștri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB. Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăiește pentru acest club. Nu mai vorbiți de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2! Dinamo și DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul așteptat de suflarea alb-roșie din țară și din străinătate. Nu vă mai jucați cu emoțiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărțită!


Până la performanță suntem preocupați de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion. Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului.


Continuați să vorbiți despre apă la Săftica, despre bucătăria cantonamentului și despre alte subiecte hilare, dar nu uitați să spuneți în toată țara că Dinamo trăiește!”, se arată în comunicatul remis de Dinamo.

Nicolae Mușat ar putea să semneze cu Dinamo

Acesta ar veni pe postul pe care evoluează Steliano Filip, jucător care și-a dat acordul să continue la Dinamo, dar și Andrei Radu, jucător care își negociază plecarea de la gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Nicolae Mușat a mai jucat la Dinamo în perioada 2005-2013.

Crescut de Dinamo, Nicolae Mușat a evoluat sub formă de împrumut, de-a lungul timpului, la CS 

Otopeni, U Cluj, Unirea Urziceni și Xäzär Länkäran. În septembrie 2013, acesta a ajuns la FC Vaslui, 

liber de contract. A mai jucat apoi din nou la U Cluj, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Botoșani și Daco-Getica.


Cu FC Argeș a semnat în vara anului 2019, unde a evoluat până în prezent. 


Comentarii