Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Anunț important. Dinamo, încă o datorie de 50.000 de euro!

 
DDB organizează alegeri

„În urma sedintei de astazi, 05 IUNIE 2022, in care au fost reprezentate toate judetele din tara si Diaspora, va informam urmatoarele:

În perioada 16 IUNIE- 31 IULIE 2022 se vor depune dosarele candidatilor pentru postul de Presedinte al programului Doar Dinamo Bucuresti

În perioada 01 august-15 august 2022 va avea loc campania de promovare in randul membrilor a programului pe care fiecare candidat il va sustine.

În data de 16 august 2022 va avea loc votul final pentru Alegerea noului Presedinte al Programului Doar Dinamo Bucuresti.

Principalele conditii de eligibilitate vor fi anuntate pe data de 16.06.2022 in urma consultarii cu grupul de comunicare DDB.

Dinamovisti de pretutindeni, Dinamo nu a murit! Dinamo traieste datorita voua! Dinamo ne are DOAR pe noi ca ultim zid de aparare. Caramida noua cu care venim in acest zid, are ca scop durabilitatea, protectia si garantia ca Dinamo va ramane in picioare”, se arată în mesajul intern transmis de DDB.

Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova la Dinamo și faptul că „alb-roșii” trebuie să achite o sumă de 50.000 de euro, ceea ce nu s-a întâmplat nici până la această oră, deși au trecut mai bine de patru luni.


Dinamo are de plătit 50.000 de euro pentru un jucător pe care nici nu l-a folosit în finalul sezonului

Antoni Ivanov a jucat 13 meciuri în acest sezon pentru Dinamo și a reușit un gol și o pasă decisivă, jucătorul îndeplinit toate condițiile pentru a activa clauza de 50.000 de euro, însă Craiova nu a primit banii nici până în ziua de azi.

„Nu cred că se pune problema să se întoarcă. Știu că ei trebuie să achite 50.000 de euro. Vedem dacă au bani.

Trebuie să rezolvăm problema asta. Ce să se discute? Au să ne dea 50.000 de euro pentru Ivanov. A îndeplinit toate criteriile și e jucătorul lor”, a declarat Sorin Cârțu, președintele celor de la Universitatea Craiova, potrivit Fanatik Comentarii