Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Anunț important. Dinamo, încă o datorie de 50.000 de euro!

 
DDB organizează alegeri

„În urma sedintei de astazi, 05 IUNIE 2022, in care au fost reprezentate toate judetele din tara si Diaspora, va informam urmatoarele:

În perioada 16 IUNIE- 31 IULIE 2022 se vor depune dosarele candidatilor pentru postul de Presedinte al programului Doar Dinamo Bucuresti

În perioada 01 august-15 august 2022 va avea loc campania de promovare in randul membrilor a programului pe care fiecare candidat il va sustine.

În data de 16 august 2022 va avea loc votul final pentru Alegerea noului Presedinte al Programului Doar Dinamo Bucuresti.

Principalele conditii de eligibilitate vor fi anuntate pe data de 16.06.2022 in urma consultarii cu grupul de comunicare DDB.

Dinamovisti de pretutindeni, Dinamo nu a murit! Dinamo traieste datorita voua! Dinamo ne are DOAR pe noi ca ultim zid de aparare. Caramida noua cu care venim in acest zid, are ca scop durabilitatea, protectia si garantia ca Dinamo va ramane in picioare”, se arată în mesajul intern transmis de DDB.

Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova la Dinamo și faptul că „alb-roșii” trebuie să achite o sumă de 50.000 de euro, ceea ce nu s-a întâmplat nici până la această oră, deși au trecut mai bine de patru luni.


Dinamo are de plătit 50.000 de euro pentru un jucător pe care nici nu l-a folosit în finalul sezonului

Antoni Ivanov a jucat 13 meciuri în acest sezon pentru Dinamo și a reușit un gol și o pasă decisivă, jucătorul îndeplinit toate condițiile pentru a activa clauza de 50.000 de euro, însă Craiova nu a primit banii nici până în ziua de azi.

„Nu cred că se pune problema să se întoarcă. Știu că ei trebuie să achite 50.000 de euro. Vedem dacă au bani.

Trebuie să rezolvăm problema asta. Ce să se discute? Au să ne dea 50.000 de euro pentru Ivanov. A îndeplinit toate criteriile și e jucătorul lor”, a declarat Sorin Cârțu, președintele celor de la Universitatea Craiova, potrivit Fanatik Comentarii