Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Răzvan Zăvăleanu anunță convocarea AGA. Ce jucători le-au fost propuși „câinilor”? Mutu, Ciobotariu și Bălănescu vor să își ajute fosta echipă

 


Gică Mihali, explicații despre „cântarul buclucaș”: „Nu l-am găsit noi. Nici în Franța nu am avut așa cântar. La Săftica e Raiul pe pământ!”

„Domnilor, ați scris corect! Am avut în aceea zi probleme legate de cântăritul jucătorilor, dar până la urmă am rezolvat. Vreau să știți că avem totuși un cântar. Însă, în ziua aia nu am știut noi unde este cântarul. Acum, că ați aflat dumneavoastră de problema noastră, din bucătăria internă, este cu totul o altă chestie.


Dar, vreau să vă spun că până la urmă am găsit cântarul. Repet: Nu am știut noi pe unde este! L-a găsit administratorul într-o cameră. Am jucat și eu în Franța și vreau să vă spun că pe acolo nu am văzut un cântar așa cum avem noi la Saftica. La Săftica e Raiul pe Pământ! Avem cele mai bune condiții” a declarat Mihali pentru ProSport.

„Cântarul nostru este de ultimă generație și costă 10.000 de euro”

Antrenorul dinamovist a continuat: „Cântarul nostru este de ultimă generație și costă 10.000 de euro. Da, ați auzit bine, 10.000 de euro. Sper că v-am lămurit problema și cu cântarul.

Cum este Steliano Filip la antrenamente? Păi cum să fie? El este cu noi doar fizic aici. Dar vă dați seama că nu mai este cu gândul la Dinamo. Eu vă spun cum îl simt. Vreți să vă mint? Omul nu vrea să mai stea la noi. Însă, eu unul nu am ce să îi fac. Sper doar că el își va rezolva problema cât mai repede cu domnul Răzvan Zăvăleanu, deoarece eu am nevoie de jucători care să fie cu gândul doar la Dinamo, nu prin alte părți.


Dacă a mai venit vreun jucător? Nu! De unde să vină? Știți și voi ce probleme avem cu banii, dar eu cât sunt aici, totuși vreau să știți că voi face tot ce depinde de mine ca lucrurile să meargă cât mai bine. Ne-am stabilit și primul meci amical. Îl vom disputa la Săftica pe data de 2 iulie. Vom juca împotriva Concordiei Chaijna”, a încheiat Mihali.


Veste bună la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu anunță convocarea AGA. „În cel mai scurt timp”. Ce jucători le-au fost propuși „câinilor”?

Răzvan Zăvăleanu anunță, este gata să convoace AGA. „În cel mai scurt timp” este termenul dat de reprezentantul adminsitratorului sudiciar de la Dinamo;

Dorin Șerdean, reprezentantul acționarului majoritar – firma Lotus- a trimis o notificare către RTZ & Partners SPRL, adminsitratorul judiciar, prin care solicită convocarea AGA 

„În cel mai scurt timp o să convocăm Adunarea Generală a Acționarilor. Nu pot să vă dau, în acest moment, data exactă”, a declarat, în exclusivitate pentru PlaySport.ro, practicianul în insolvență.


Este o veste foarte bună atât pentru antrenori, jucători, cât și pentru suporteri. Astfel, situația sportivă ar putea fi deblocată și Dinamo va putea aduce jucători.

Mutu, Ciobotariu, Bălănescu vor să își ajute fosta echipă cu jucători

Din informațiile noastre, tehnicienii implicați în redresarea lui Dinamo au primit, în ultima perioadă, mai multe telefoane din partea unor foști dinamoviști care se află în fruntea unor echipe din prima ligă și care ar vrea să ajute echipa cu fotbaliști pe care sa-i cedeze, definitiv sau împrumut, la Dinamo. 

Astfel, după ce a renunțat la mai mulți jucători, Adi Mutu ar fi vrut să ajute fosta sa echipă din perioada în care evolua în Liga 1, fotbaliști precum Adrian Bălan, Carnat, Hlistei și alții fiind propuși către „câini”. Gazeta Sporturilor a informat despre acest subiect.  

Cornel Țălnar a luat legătura cu Adrian Mutu pentru a-i cere ajutorul. Fostul antrenor de la Dinamo i-a cerut „Briliantului” să trimită fostei sale echipei jucătorii care nu-i mai ia în calcul pentru prima echipă. 

Deci am ajuns si satelitul Rapidului, SUPER TARE! VISUL MEU DE O VIATA! Glumesc, fac haz de necaz. Mai bine ne desfintam decat sa cerem ajutor stelei, rapidului, sau fcsb-ului. Ca sa faca toti misto de noi ca ati ajuns sa ne cresteti jucatorii, adica pe romaneste direct SATELITUL LOR! E de vis Talnar asta, zicea Dinu intr-un interviu ceva "frumos"de el, la inceput am zis ca lumea e rea si ca sunt inventii, dar acum ii dau dreptate 100% lui Dinu. 

Comentarii