Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Uhrin şi-a găsit foarte repede echipă. Adrian Năstase suferă din cauza lui Dinamo

 Adrian Năstase: „M-a durut sufletul pentru Dinamo”

„Sunt dinamovist de la 7 ani. Am făcut sport la Dinamo. Țin cu echipa de fotbal a lui Dinamo, dar m-a durut sufletul când, după meciul cu U Cluj, un prieten mi-a spus: «Atâta pot, nu pot mai mult». Acum, totul trebuie luat de la zero. 

Dar cum, cu cine, cu ce bani? Va veni, din nou, un antrenor, prieten cu un impresar, care să aducă jucători second hand de prin țări exotice? Va fi nevoie de ani buni de investiții în jucători tineri capabili 

de angajament fizic și de joc creativ, nu de jonglerii cu mingea", a scris Adrian Năstase pe blogul său personal.

sursa foto: GSP

Uhrin şi-a găsit foarte repede echipă, potrivit  Digi Sport

Dusan Uhrin se pregăteşte să semneze cu Karmiotissa Pano Polemidion, nou-promovată în Cipru


Antrenorul ceh a plecat repede de la Bucureşti după ce "câinii roşii" au retrogradat pentru prima dată în întreaga sa istorie de 74 de ani, situaţia care i-a enervat rău pe dinamovişti.


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a fost foarte supărat pe Uhrin şi a precizat că 

cehul a plecat din ţară înainte să poarte o discuţie cu conducerea echipei care l-a angajat. Plus nume importante din istoria lui Dinamo care l-au acuzat pe ceh că a fugit şi a lăsat baltă Dinamo.

De altfel, şi pe transfermarkt.com, în dreptul lui Uhrin scrie că este sub contract cu Dinamo din martie 2022 şi că rămâne de stabilit când se va încheia înţelegerea.


Comentarii