Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Uhrin şi-a găsit foarte repede echipă. Adrian Năstase suferă din cauza lui Dinamo

 



Adrian Năstase: „M-a durut sufletul pentru Dinamo”

„Sunt dinamovist de la 7 ani. Am făcut sport la Dinamo. Țin cu echipa de fotbal a lui Dinamo, dar m-a durut sufletul când, după meciul cu U Cluj, un prieten mi-a spus: «Atâta pot, nu pot mai mult». Acum, totul trebuie luat de la zero. 

Dar cum, cu cine, cu ce bani? Va veni, din nou, un antrenor, prieten cu un impresar, care să aducă jucători second hand de prin țări exotice? Va fi nevoie de ani buni de investiții în jucători tineri capabili 

de angajament fizic și de joc creativ, nu de jonglerii cu mingea", a scris Adrian Năstase pe blogul său personal.

sursa foto: GSP

Uhrin şi-a găsit foarte repede echipă, potrivit  Digi Sport

Dusan Uhrin se pregăteşte să semneze cu Karmiotissa Pano Polemidion, nou-promovată în Cipru


Antrenorul ceh a plecat repede de la Bucureşti după ce "câinii roşii" au retrogradat pentru prima dată în întreaga sa istorie de 74 de ani, situaţia care i-a enervat rău pe dinamovişti.


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a fost foarte supărat pe Uhrin şi a precizat că 

cehul a plecat din ţară înainte să poarte o discuţie cu conducerea echipei care l-a angajat. Plus nume importante din istoria lui Dinamo care l-au acuzat pe ceh că a fugit şi a lăsat baltă Dinamo.

De altfel, şi pe transfermarkt.com, în dreptul lui Uhrin scrie că este sub contract cu Dinamo din martie 2022 şi că rămâne de stabilit când se va încheia înţelegerea.


Comentarii