Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Uhrin şi-a găsit foarte repede echipă. Adrian Năstase suferă din cauza lui Dinamo

 Adrian Năstase: „M-a durut sufletul pentru Dinamo”

„Sunt dinamovist de la 7 ani. Am făcut sport la Dinamo. Țin cu echipa de fotbal a lui Dinamo, dar m-a durut sufletul când, după meciul cu U Cluj, un prieten mi-a spus: «Atâta pot, nu pot mai mult». Acum, totul trebuie luat de la zero. 

Dar cum, cu cine, cu ce bani? Va veni, din nou, un antrenor, prieten cu un impresar, care să aducă jucători second hand de prin țări exotice? Va fi nevoie de ani buni de investiții în jucători tineri capabili 

de angajament fizic și de joc creativ, nu de jonglerii cu mingea", a scris Adrian Năstase pe blogul său personal.

sursa foto: GSP

Uhrin şi-a găsit foarte repede echipă, potrivit  Digi Sport

Dusan Uhrin se pregăteşte să semneze cu Karmiotissa Pano Polemidion, nou-promovată în Cipru


Antrenorul ceh a plecat repede de la Bucureşti după ce "câinii roşii" au retrogradat pentru prima dată în întreaga sa istorie de 74 de ani, situaţia care i-a enervat rău pe dinamovişti.


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a fost foarte supărat pe Uhrin şi a precizat că 

cehul a plecat din ţară înainte să poarte o discuţie cu conducerea echipei care l-a angajat. Plus nume importante din istoria lui Dinamo care l-au acuzat pe ceh că a fugit şi a lăsat baltă Dinamo.

De altfel, şi pe transfermarkt.com, în dreptul lui Uhrin scrie că este sub contract cu Dinamo din martie 2022 şi că rămâne de stabilit când se va încheia înţelegerea.


Comentarii