Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Un alt fost ”câine” şi-a anunţat revenirea la Dinamo

 Lotul condus de Gică Mihali este în mare parte format din tinerii jucători de la academie , iar transferurile pe care antrenorul le dorește, se lasă așteptate.

Marius Alexe, a vorbit despre perioada foarte proastă prin care trece formația din „ros-alba”, dar a discutat și despre o întoarcerea în  „Ștefan cel Mare” .

  Ajuns la 32 de ani, fostul atacant a agățat ghetele în cui în 2019, dar acum s-a apucat de antrenorat, deschizându-și o academie de juniori.

Marius Alexe a luat calea antrenoratului. Fostul atacant nu ar exclude o revenire la Dinamo la un moment dat.

”Cu siguranţă, pentru asta muncesc, pentru asta învăţ în fiecare zi, însă nu vreau să ard etapele, îmi doresc să... cum am făcut ca fotbalist, nu m-am făcut de râs, i-am dat totul.

Am crescut de la un copil de nouă ani pana la echipa mare la 18 ani. Aşa îmi doresc şi acum, să îmi dezvolt această academie, să vină rezultatele de aici şi apoi totul să vină natural şi să fie continuarea carierei mele”, a declarat Marius Alexe, pentru Orange Sport.

Ricardo Grigore, despre situația deplorabilă de la Dinamo: „În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el.”

„Clădirea veche e ok, mai poți locui în ea. Poți dormi, te poți odihni acolo. Nu se compară cu clădirea 

pe care am avut-o sezonul trecut, dar e acceptabilă. În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el.

Probabil vor veni alții, pentru că nu poți efectua antrenamente fără magazioner. Avem oameni care îți pot acorda îngrijiri, maseuri, fizioterapeuți”, a spus Ricardo Grigore la Digi Sport.

Comentarii