Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Un alt fost ”câine” şi-a anunţat revenirea la Dinamo

 Lotul condus de Gică Mihali este în mare parte format din tinerii jucători de la academie , iar transferurile pe care antrenorul le dorește, se lasă așteptate.

Marius Alexe, a vorbit despre perioada foarte proastă prin care trece formația din „ros-alba”, dar a discutat și despre o întoarcerea în  „Ștefan cel Mare” .

  Ajuns la 32 de ani, fostul atacant a agățat ghetele în cui în 2019, dar acum s-a apucat de antrenorat, deschizându-și o academie de juniori.

Marius Alexe a luat calea antrenoratului. Fostul atacant nu ar exclude o revenire la Dinamo la un moment dat.

”Cu siguranţă, pentru asta muncesc, pentru asta învăţ în fiecare zi, însă nu vreau să ard etapele, îmi doresc să... cum am făcut ca fotbalist, nu m-am făcut de râs, i-am dat totul.

Am crescut de la un copil de nouă ani pana la echipa mare la 18 ani. Aşa îmi doresc şi acum, să îmi dezvolt această academie, să vină rezultatele de aici şi apoi totul să vină natural şi să fie continuarea carierei mele”, a declarat Marius Alexe, pentru Orange Sport.

Ricardo Grigore, despre situația deplorabilă de la Dinamo: „În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el.”

„Clădirea veche e ok, mai poți locui în ea. Poți dormi, te poți odihni acolo. Nu se compară cu clădirea 

pe care am avut-o sezonul trecut, dar e acceptabilă. În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el.

Probabil vor veni alții, pentru că nu poți efectua antrenamente fără magazioner. Avem oameni care îți pot acorda îngrijiri, maseuri, fizioterapeuți”, a spus Ricardo Grigore la Digi Sport.

Comentarii