Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Un alt fost ”câine” şi-a anunţat revenirea la Dinamo

 Lotul condus de Gică Mihali este în mare parte format din tinerii jucători de la academie , iar transferurile pe care antrenorul le dorește, se lasă așteptate.

Marius Alexe, a vorbit despre perioada foarte proastă prin care trece formația din „ros-alba”, dar a discutat și despre o întoarcerea în  „Ștefan cel Mare” .

  Ajuns la 32 de ani, fostul atacant a agățat ghetele în cui în 2019, dar acum s-a apucat de antrenorat, deschizându-și o academie de juniori.

Marius Alexe a luat calea antrenoratului. Fostul atacant nu ar exclude o revenire la Dinamo la un moment dat.

”Cu siguranţă, pentru asta muncesc, pentru asta învăţ în fiecare zi, însă nu vreau să ard etapele, îmi doresc să... cum am făcut ca fotbalist, nu m-am făcut de râs, i-am dat totul.

Am crescut de la un copil de nouă ani pana la echipa mare la 18 ani. Aşa îmi doresc şi acum, să îmi dezvolt această academie, să vină rezultatele de aici şi apoi totul să vină natural şi să fie continuarea carierei mele”, a declarat Marius Alexe, pentru Orange Sport.

Ricardo Grigore, despre situația deplorabilă de la Dinamo: „În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el.”

„Clădirea veche e ok, mai poți locui în ea. Poți dormi, te poți odihni acolo. Nu se compară cu clădirea 

pe care am avut-o sezonul trecut, dar e acceptabilă. În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el.

Probabil vor veni alții, pentru că nu poți efectua antrenamente fără magazioner. Avem oameni care îți pot acorda îngrijiri, maseuri, fizioterapeuți”, a spus Ricardo Grigore la Digi Sport.

Comentarii