Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






„Nu mai sunt fericit la Dinamo! Vina e a celor care i-au adus pe jucători”. După retrogradare, au plecat în vacanță

 



Există viață și după retrogradare! Acesta pare a fi motto-ul dinamoviștilor care au băgat „haita” în „B”.

În așteptarea a două salarii restante, la care nu au de gând să renunțe, fotbaliștii au plecat care încotro. Iar unii nu se sfiesc să-și afișeze destinațiile în social media, chiar dacă, în nenumărate rânduri, suporterii i-au apostrofat, și amenințat, acuzându-i de indolență. 

Torje se relaxează într-un peisaj de vis în Santorini, o destinație deosebită din Grecia. 

Eșanu, acuzat de fani că a îngropat Dinamo după gafele de la baraj, este surâzător la Valencia. Bani  la Cinque Terre.

Irobiso și Figueiredo au fost dați de gol de soții, pe InstaStory, fiecare la malul mării, cu familia, cu prietenii, potrivit GSP 

Ricardo Grigore, 23 de ani, a fost nominalizat de Gică Mihali printre jucătorii care ar putea reconstrui Dinamo în Liga 2. Însă fundașul vrea să plece de la echipă.

- Vizavi de declarația lui Gică Mihali, care a zis că poți să pui umărul la reconstrucție, ce zici? 

- Cu tot respectul, nu am nicio problemă , dar nu cred că știe care e situația adevărată a mea. Nu vreau 

să ies în față că plec, dar domnul Zăvăleanu știe din luna martie cum stă treaba. Ideea e simplă: am fost dat la o parte de toată lumea de la masă, mi-am luat farfuria și-am plecat în fundul sălii să mănânc! 

Poți dezvolta subiectul? 

- Am revenit răcit la reunire, în iarnă, apoi m-am refăcut mai greu. Echipa juca, mi-am așteptat rândul. Când mi-am revenit, mi s-au promis șanse. N-au fost! Nu dau vina pe Stoican, pe nimeni. 

Lucrurile au continuat spre direcția în care nu mai eram inclus în echipă deloc.

 Am tăcut, 0-0 la UTA, apoi decizia mea a fost să plec de la Dinamo, nu am mai prins niciun minut! Bine, am mai fost băgat în minutul 90+3 cu Chindia, să trag de timp, la 2-0.

Ricardo Grigore: „Cine să dea bani pe unul care nu joacă?”

 - Ce te-a supărat cel mai mult?

- Eu îmi așteptam șansa. Cu Flavius eram OK, mă antrenam, dar l-au schimbat și pe el. Eram la antrenamente, dar nu mă băga nimeni în seamă! Am ajuns pe margine, pe bară, nici măcar în lot, în afara antrenamentului... Eu n-am fost să cer să mă bage antrenorul, vă pot confirma șefii clubului.  Cred că sunt jucătorul cu cele mai multe meciuri ca rezervă din istoria ultimilor ani.

Ți-a explicat cineva ceva?

 - Îți dau cuvântul meu, nu mi s-a explicat nimic. Mă refer la Uhrin. În martie, eram 5 fundași centrali, apoi a mai venit unul, 6, apoi a mai fost reprofilat unul, 7. Eu nu aveam minute, am zis că nu mai are rost să mai rămân la echipă. N-am vrut să ies, să mă plâng, să fac haos. Am zis în martie: „Gata, plec!”.

Le-am zis celor din conducere: „Nu mă mai simt fericit, nu mai pot. Sunt cel mai vechi jucător din lotul actual! Nu vreau să apar, să vorbesc, doar lăsați-mă să plec. E cel mai bine pentru ambele părți”. Le-am zis să-mi dea un procent, ceva. Eu încerc să pot aduce o sumă de bani, dar cine să dea bani pe unul care nu joacă?!

De ce nu rămân jucătorii care au jucat și au dus Dinamo aici?! Noi nu ne dorim să plecăm acum că echipa e la pământ. Eu am vrut să plec de atunci, din iarnă potrivit GSP

Comentarii