Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce datorii urgente există, pe ce stadion ar putea evolua echipa + „Avem discuții cu un investitor străin și 2 dinamoviști potenți”

 
Zăvăleanu spune că discută cu 3 posibili investitori, dintre care 2 sunt români și a vorbit despre problemele la care clubul trebuie să găsească soluții urgente.


În plus, oficialul „câinilor” spune că echipa ar putea juca pe stadionul Cotroceni, aflat în posesia BNR, sau pe arena din Colentina. Stadioanele din Giurgiu și Voluntari ar fi variante de rezervă pentru Dinamo. 

A doua stenograma a ședinței dintre DDB și Zăvăleanu

Jucători pentru noul sezon: „Avem o lista de 22-25 de jucători care ar fi eligibili pentru Liga a 2-a si încă o listă cu jucători care și-ar dori să continue, dar trebuie să vedem daca ne permitem salariile pe care ei și le doresc”.

Sumele împrumutate de DDB: „2.400.00 € înainte de insolventă și 5-600.000€ după deschiderea procedurii. Primim bani de la DDB săptămânal. Se poate face o conversie a banilor împrumutați în acțiuni.

Ca să accesăm posibilitatea legală de a modifica acționariatul trebuie să acoperim mai întâi datoriile curente.

Acestea sunt în acest moment de 800.000 € și vor ajunge cu următoarele salarii la 1.000.000 €. Mulți jucători au renunțat la banii pentru luna Iunie sau au amânat achitarea lor pana la sfârșitul lui 2023”.

Varianta falimentului: „Vreau sa cred ca în momentul asta toți dinamoviștii suntem uniți și promovăm 

după primul an de purgatoriu. Nu e bine să ajungem la faliment și să o luăm de la zero, pentru că în acel caz palmaresul ar fi scos la vânzare. La Rapid au fost probleme în privința aceasta, când la licitație au apărut persoane rău intenționate, care doreau să preia palmaresul. 

Problema nu sunt datoriile, ci plățile imediate de 800.000 - 1.000.000€. Dacă vine un investitor și pune 

banii pe masă pentru a prelua clubul, doar DDB-ul va trebui să fie de acord, pentru că e singura entitate care a adus bani în timpul procedurii de insolvență. Și este deschisa aceasta posibilitate”.


O posibilă colaborarea cu Mircea Rednic: „Nu sunt eu cel care să ia astfel de decizii. Dar aș sta la masă cu oricine ar fi interesat și ar putea ajuta la modul real Dinamo, cu ceea ce clubul are nevoie în acest moment - cash!” 

Potențiali investitori: „Există o discuție mai veche cu un investitor străin puternic, care însă a făcut un pas înapoi. Mai suntem în discuții și cu 2 mari dinamoviști, foarte potenți financiar. Vom avea un răspuns în 2-3 săptămâni. Mai avem un alt potențial acționar, care va interveni dacă nu se vor concretiza alte soluții”. 

Venituri: „În afară de vânzarea de bilete și banii care vin de la DDB, mai pot intra bani din publicitate. Vom vedea ce contracte se pot prelungi și cine va mai veni alături de noi. Pentru a ne bate la promovare avem nevoie de 200.000€ lunar”. 


Contractele jucătorilor înainte de baraj: „Nu putea fi o clauză prin care să rămână liberi în caz de retrogradare, dar în anumite contracte era prevăzută prelungirea doar în caz de rămânere în Liga 1”.

Pe ce stadion va juca Dinamo: „Pe BNR (în Cotroceni) sau în Colentina. Variantele Giurgiu sau Voluntari sunt secundare”


Comentarii