Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Răzbunarea lui Răzvan Zăvăleanu pe fotbaliștii care au retrogradat Dinamo

 
Dănuț Lupu, team-managerul noii campioane a Bucureștiului, a abordat acest subiect și a subliniat că o asociere între cele două entități este posibilă doar printr-o singură modalitate: copiii de la Centrul de Copii și Juniori de la SC să fie preluați de CS;


În altă ordine de idei, conform lui Dănuț Lupu, Clubul Sportiv Dinamo nu se poate asocia cu formația retrogradată, aflată în insolvență și a căror datorii ajung la ordinul milioanelor de euro.

„Nu există posibilitatea ca SC și CS să fuzioneze!”


Nu există posibilitatea ca CS și SC să fuzioneze. Cei care se gândesc la acest lucru, trebuie să conștientizeze înainte de această idee că societatea respectivă (n.r. – SC Dinamo 1948 SA) are datorii. Cum să se asocieze CS cu SC când au datorii? Ce-ar trebui să facă CS-ul, să plătească din datorii?”

Mai mult, cel care a început fotbalul la Galați a declarat că în urmă cu aproximativ o lună de zile, cei de la CS au fost caracterizați drept „milițieni” și „infractori” din cealaltă tabără.


Nu văd cum putem să ne asociem, în afară de CCJ. Cum să te asociezi cu o firmă în datorii, aflată în insolvență? Acțiunile, în primul rând, nu pot fi cedate. Hai să-ți mai spun ceva: acum 3 săptămâni – o lună eram caracterizați drept „milițieni, infractori” și „că vrem să le furăm clubul”. Acum vor să se asocieze cu noi, dintr-odată?”

CS Dinamo a câștigat Liga a IV-a București și urmează, pe 18 și 25 iunie, să dispute, în dublă manșă, barajul de promovare în Liga a 3-a cu campioana județului Călărași, Venus Independența.


(n.r. – CS ar urma să ia acțiuni prin CCJ) Noi, și anul trecut am spus, dar și anul ăsta, doream Centrul de Copii și Juniori de la SC la CS. Noi creștem jucătorii pentru Dinamo, nu pentru altcineva. Așa putem să îi ajuăm. Știe toată lumea, juniorii lui SC Dinamo nu au unde să se antreneze, antrenorii au restanțe 

salariale, dar și costuri în plus la Liga a 3-a sau Liga Elitelor. Din acest punct de vedere, da. Dacă doresc să ne dea copiii, să îi pregătim noi și în momentul în care îi va prelua cineva, când își vor termina junioratul, întâietate va avea Dinamo, nu altcineva.”


(n.r. – Legat de comentariile că CS vrea să fure copiii lui Dinamo) Hai să-ți spun ceva: Dinamo, într-un an și jumătate, a pierdut jumătate dintre cei mai buni copii pe care i-a avut în curte și, ce crezi, gratis. 

Nu mai bine mi-i dădea mie? Eu cresc copiii în curtea lui Dinamo, pentru Dinamo. Au fost unii care s-au priceput foarte bine la fotbal și au zis că se îmbogățesc dacă țin CCJ-ul. Acum vin să se asocieze cu noi, nu?” potrivit Playsport LIVE


Răzvan Zăvăleanu le cere la fotbaliștii care vor să plece acum de la Dinamo, dar mai au contract cu clubul din Ștefan Cel Mare, să renunțe la datoriile pe care le au de încasat pentru a îi lăsa liberi de angajament.

Rămas singur în Ștefan cel Mare, Zăvleanu încearcă acum să pună retrogradarea doar pe umerii DDB-ului, după ce a început să se plângă public că el nu a fost de acord cu îndepărtarea de la Dinamo a lui Flavius Stoican.

Răzvan Zăvăleanu a început să discute cu unii jucători termenii rezilierii contractelor, iar celor care nu doresc să mai rămână la Dinamo în Liga 2 le propune ruperea angajamentelor doar dacă vor să renunțe la restanțele salariale.

la unii jucători Răzvan Zăvăleanu le propune chiar și retragerea de la masa credală, pentru a putea să îi lase liberi de contract. Din sezonul viitor Dinamo București nu poate să asigure la jucători salarii mai mari de 2.500-3.000 de euro, iar de vreun cantonaemnt în străinătate momentan nici nu se pune problema.

Reunirea lui Dinmao va avea loc pe 20 iunie, iar Gică Mihali și Iulian Mihăescu sunt cei care se ocupă pentru o perioadă de pregătirea echipei după retrogradarea în Liga 2, potrivit Prosport

Comentarii