Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Veste coșmar pentru Dinamo după retrogradarea în Liga 2

 
A câştigat cinci trofee, două titluri în România, cu Rapid (2003) şi Dinamo (2007), Cupa României, cu Rapid (2002), Supercupa României, cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului, cu Khazar Lankaran (2011).

„Dinamo are nevoie de Mircea Rednic, cei care se ocupă acum de Dinamo dacă ar avea puțin mai multă minte…ar avea nevoie de Rednic acum, fără nicio discuție. Dacă el nu pleca, Dinamo era în Liga 1 acum, am spus atunci și o spun și acum. Tabăra principală e DDB – Zăvăleanu. Și-au dat mâna și sunt umăr la umăr…DDB e o grupare, iar Zăvăleanu e patronul clubului, că asta e acum” a declarat Dinu Gheorghe, potrivit ProSport 

Cel mai sonor nume rămas la Dinamo este Steliano Filip. Fundașul a ajuns la o înțelegere cu oficialii clubului pentru desfacerea contractului imediat după retrogradare, însă lucrurile s-au complicat între timp.


Răzvan Zăvăleanu este nemulțumit de faptul că jucătorii la care Dinamo vrea să renunțe vor banii pe toată perioada contractului, în timp ce fotbaliștii care vor să rupă înțelegerea cu clubul, vor să o facă gratis, fără niciun beneficiu pentru club. În această situație sunt Steliano Filip și Ricardo Grigore.

“Dinamo nu a avut mari pretenţii de la Filip, aveau o înţelegere şi dupa aia Steliano a cotit-o. Asta a dus la ruptură”, au povestit oamenii din club, potrivit Fanatik 

Veste coșmar pentru Dinamo după retrogradarea în Liga 2

Florin Prunea este de părere că pe formația din Ștefan cel Mare o pândește falimentul dacă nu își îmbunătățește cât mai repede lotul și îi sfătuiește pe oficialii lui Dinamo să facă mișcări pe piața transferurilor cât mai repede.

„A fost o retrogradare, trăgând linie, meritată din pacate. (n.r. Despre şansele la promovare) În momentul de fată, nu. Dacă nu-şi îmbunătăţesc calitativ şi cantitativ lotul, vor avea probleme şi cu rămânerea în Liga a 2-a.

Orice este posibil, dacă nu se va da drumul în cel mai scurt timp, drumul la treabă, să se îmbunătăţească lotul, probabil va urma falimentul”, a declarat Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, pentru Orange Sport.


Comentarii