Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Veste coșmar pentru Dinamo după retrogradarea în Liga 2

 
A câştigat cinci trofee, două titluri în România, cu Rapid (2003) şi Dinamo (2007), Cupa României, cu Rapid (2002), Supercupa României, cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului, cu Khazar Lankaran (2011).

„Dinamo are nevoie de Mircea Rednic, cei care se ocupă acum de Dinamo dacă ar avea puțin mai multă minte…ar avea nevoie de Rednic acum, fără nicio discuție. Dacă el nu pleca, Dinamo era în Liga 1 acum, am spus atunci și o spun și acum. Tabăra principală e DDB – Zăvăleanu. Și-au dat mâna și sunt umăr la umăr…DDB e o grupare, iar Zăvăleanu e patronul clubului, că asta e acum” a declarat Dinu Gheorghe, potrivit ProSport 

Cel mai sonor nume rămas la Dinamo este Steliano Filip. Fundașul a ajuns la o înțelegere cu oficialii clubului pentru desfacerea contractului imediat după retrogradare, însă lucrurile s-au complicat între timp.


Răzvan Zăvăleanu este nemulțumit de faptul că jucătorii la care Dinamo vrea să renunțe vor banii pe toată perioada contractului, în timp ce fotbaliștii care vor să rupă înțelegerea cu clubul, vor să o facă gratis, fără niciun beneficiu pentru club. În această situație sunt Steliano Filip și Ricardo Grigore.

“Dinamo nu a avut mari pretenţii de la Filip, aveau o înţelegere şi dupa aia Steliano a cotit-o. Asta a dus la ruptură”, au povestit oamenii din club, potrivit Fanatik 

Veste coșmar pentru Dinamo după retrogradarea în Liga 2

Florin Prunea este de părere că pe formația din Ștefan cel Mare o pândește falimentul dacă nu își îmbunătățește cât mai repede lotul și îi sfătuiește pe oficialii lui Dinamo să facă mișcări pe piața transferurilor cât mai repede.

„A fost o retrogradare, trăgând linie, meritată din pacate. (n.r. Despre şansele la promovare) În momentul de fată, nu. Dacă nu-şi îmbunătăţesc calitativ şi cantitativ lotul, vor avea probleme şi cu rămânerea în Liga a 2-a.

Orice este posibil, dacă nu se va da drumul în cel mai scurt timp, drumul la treabă, să se îmbunătăţească lotul, probabil va urma falimentul”, a declarat Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, pentru Orange Sport.


Comentarii