Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Veste coșmar pentru Dinamo după retrogradarea în Liga 2

 
A câştigat cinci trofee, două titluri în România, cu Rapid (2003) şi Dinamo (2007), Cupa României, cu Rapid (2002), Supercupa României, cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului, cu Khazar Lankaran (2011).

„Dinamo are nevoie de Mircea Rednic, cei care se ocupă acum de Dinamo dacă ar avea puțin mai multă minte…ar avea nevoie de Rednic acum, fără nicio discuție. Dacă el nu pleca, Dinamo era în Liga 1 acum, am spus atunci și o spun și acum. Tabăra principală e DDB – Zăvăleanu. Și-au dat mâna și sunt umăr la umăr…DDB e o grupare, iar Zăvăleanu e patronul clubului, că asta e acum” a declarat Dinu Gheorghe, potrivit ProSport 

Cel mai sonor nume rămas la Dinamo este Steliano Filip. Fundașul a ajuns la o înțelegere cu oficialii clubului pentru desfacerea contractului imediat după retrogradare, însă lucrurile s-au complicat între timp.


Răzvan Zăvăleanu este nemulțumit de faptul că jucătorii la care Dinamo vrea să renunțe vor banii pe toată perioada contractului, în timp ce fotbaliștii care vor să rupă înțelegerea cu clubul, vor să o facă gratis, fără niciun beneficiu pentru club. În această situație sunt Steliano Filip și Ricardo Grigore.

“Dinamo nu a avut mari pretenţii de la Filip, aveau o înţelegere şi dupa aia Steliano a cotit-o. Asta a dus la ruptură”, au povestit oamenii din club, potrivit Fanatik 

Veste coșmar pentru Dinamo după retrogradarea în Liga 2

Florin Prunea este de părere că pe formația din Ștefan cel Mare o pândește falimentul dacă nu își îmbunătățește cât mai repede lotul și îi sfătuiește pe oficialii lui Dinamo să facă mișcări pe piața transferurilor cât mai repede.

„A fost o retrogradare, trăgând linie, meritată din pacate. (n.r. Despre şansele la promovare) În momentul de fată, nu. Dacă nu-şi îmbunătăţesc calitativ şi cantitativ lotul, vor avea probleme şi cu rămânerea în Liga a 2-a.

Orice este posibil, dacă nu se va da drumul în cel mai scurt timp, drumul la treabă, să se îmbunătăţească lotul, probabil va urma falimentul”, a declarat Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, pentru Orange Sport.


Comentarii