Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


FCSB a primit răspunsul lui Ionuţ Nedelcearu! Mircea Rednic, negocieri pentru preluarea unui brand de tradiție din Liga 2

 
Mircea Rednic, negocieri pentru preluarea unui brand de tradiție din Liga 2

În vârstă de 60 de ani Mircea Rednic e pregătit să revină în fotbal.


Antrenorul a fost la Brașov pentru a discuta condițiile preluării clubului FC Brașov, cunoscut și sub numele Steagul Renaște, potrivit Fanatik MM Stoica a susţinut că nu i-ar putea recomanda un fundaş central din Liga 1 lui Gigi Becali, iar primul nume la care s-a gândit a fost Ionuţ Nedelcearu. FCSB nu a făcut nicio ofertă pentru ex-jucătorul din "Ştefan cel Mare" şi nici nu s-a discutat la nivelul conducerii echipei din Berceni despre posibila sa venire. 

Imediat după informaţia oferită de conducătorul de la FCSB, jurnalistul Orange Sport, Ovidiu Ionescu, a obţinut un răspuns din partea lui Ionuţ Nedelcearu. 


Internaţionalul român i-a oprit pe cei de la FCSB din orice posibil demers pentru transferul său. Ionuţ Nedelcearu a refuzat din start posibilitatea de a ajunge la FCSB. 

"Eu am vorbit cu Nedelcearu aseară (n.r. - miercuri) şi mi-a spus că nu va semna niciodată cu FCSB. Da. Prima dată m-a întrebat de unde am aflat şi după a citit şi el ştirea. Mi-a spus că nu vrea să semneze, că nu vrea el. O să aflăm motivul săptămâna următoare", a declarat jurnalistul Orange Sport, Ovidiu Ionescu. 

Răspunsul oferit de fotbalistul lui Crotone i-a încântat, cu siguranţă, pe fanii lui Dinamo Bucureşti. Ionuţ Nedelcraru a fost promovat la prima echipă în 2013 şi vândut cinci ani mai târziu în Rusia, la Ufa, pentru 700.000 de euro.

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a reacţionat imediat după ce a auzit răspunsul tricolorului. 

"E dinamovist. Nu are el treabă cu Gigi Becali. Aici era altă discuţie. Nedelcearu parcă e altceva. Nedelcearu - Cristea...


Ionuţ Nedelcearu pleacă de la Crotone

Dinamovistul mai are contract cu Crotone până în 2024, după ce a fost cumpărat de la AEK Atena în schimbul a 1.2 milioane de euro. Totuşi, el nu va rămâne în liga a treia italiană, după retrogradarea echipei. 

Conform ultimelor informaţii, Ionuţ Nedelcearu nu-şi doreşte să continue la Crotone şi nici clubul nu-şi mai permite să-i achite salariul, potrivit orangesport.ro

Comentarii