Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


FCSB a primit răspunsul lui Ionuţ Nedelcearu! Mircea Rednic, negocieri pentru preluarea unui brand de tradiție din Liga 2

 
Mircea Rednic, negocieri pentru preluarea unui brand de tradiție din Liga 2

În vârstă de 60 de ani Mircea Rednic e pregătit să revină în fotbal.


Antrenorul a fost la Brașov pentru a discuta condițiile preluării clubului FC Brașov, cunoscut și sub numele Steagul Renaște, potrivit Fanatik MM Stoica a susţinut că nu i-ar putea recomanda un fundaş central din Liga 1 lui Gigi Becali, iar primul nume la care s-a gândit a fost Ionuţ Nedelcearu. FCSB nu a făcut nicio ofertă pentru ex-jucătorul din "Ştefan cel Mare" şi nici nu s-a discutat la nivelul conducerii echipei din Berceni despre posibila sa venire. 

Imediat după informaţia oferită de conducătorul de la FCSB, jurnalistul Orange Sport, Ovidiu Ionescu, a obţinut un răspuns din partea lui Ionuţ Nedelcearu. 


Internaţionalul român i-a oprit pe cei de la FCSB din orice posibil demers pentru transferul său. Ionuţ Nedelcearu a refuzat din start posibilitatea de a ajunge la FCSB. 

"Eu am vorbit cu Nedelcearu aseară (n.r. - miercuri) şi mi-a spus că nu va semna niciodată cu FCSB. Da. Prima dată m-a întrebat de unde am aflat şi după a citit şi el ştirea. Mi-a spus că nu vrea să semneze, că nu vrea el. O să aflăm motivul săptămâna următoare", a declarat jurnalistul Orange Sport, Ovidiu Ionescu. 

Răspunsul oferit de fotbalistul lui Crotone i-a încântat, cu siguranţă, pe fanii lui Dinamo Bucureşti. Ionuţ Nedelcraru a fost promovat la prima echipă în 2013 şi vândut cinci ani mai târziu în Rusia, la Ufa, pentru 700.000 de euro.

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a reacţionat imediat după ce a auzit răspunsul tricolorului. 

"E dinamovist. Nu are el treabă cu Gigi Becali. Aici era altă discuţie. Nedelcearu parcă e altceva. Nedelcearu - Cristea...


Ionuţ Nedelcearu pleacă de la Crotone

Dinamovistul mai are contract cu Crotone până în 2024, după ce a fost cumpărat de la AEK Atena în schimbul a 1.2 milioane de euro. Totuşi, el nu va rămâne în liga a treia italiană, după retrogradarea echipei. 

Conform ultimelor informaţii, Ionuţ Nedelcearu nu-şi doreşte să continue la Crotone şi nici clubul nu-şi mai permite să-i achite salariul, potrivit orangesport.ro

Comentarii