Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pierret, mesaj și pentru dinamoviști

 



Dinu Gheorghe a comentat și despre faptul că șefii roș-albilor nu-l lasă pe Steliano Filip să plece gratis.

„În primul rând, nu știu dacă este corect juridic. Era o relație între Dinamo și clubul care îl cumpăra pe Filip. Este un lucru ilegal, dar mă rog, domnul Zăvăleanu e avocat. A făcut acum un board din vechii oameni ai lui Dinamo.

L-au pus pe săracu Gică Mihali și nu a avut cântar. Domnul Zăvăleanu, vă rog, cumpărați un cântar din cei șase la sută care vin din transferurile de jucători, donați un cântar, vă rog eu.

Cineva se agață foarte tare ca Dinamo să nu intre în faliment…Poate suporterii se gândesc să nu dispară clubul. Dacă se desființează va fi un război foarte mare…vor apărea fel de fel de societății cu numele Dinamo” a spus Dinu Gheorghe la ProSport Live.


Am văzut jucători care au jucat la Dinamo trei meciuri, șase dușuri și vin acum și dau vina pe antrenor că au retrogradat. Nu e de vină Uhrin că nu ați fost voi în stare să marcați două goluri. E păcat, Dinamo se clatină din toate punctele de vedere în acest moment – Dinu Gheorghe


Pierret, mesaj pentru dinamoviști

Francezul a postat și un mesaj pe Instagram, în care a vorbit despre experiența la Dinamo, dar și despre noua echipă.

„În primul rând, aș dori să mulțumesc lui Dinamo București pentru încrederea acordată în ultimele șase luni. De asemenea, aș dori să mulțumesc familiei mele și celor dragi pentru că m-au sprijinit în momentele dificile ale tinerei mele cariere. 

Cu nerăbdare de a accepta noi provocări colective și personale, mă alătur QRM în următorii doi ani. Sunt mândru să trec la acest nou nivel care nu ar fi fost posibil fără sfaturile prețioase ale agenților mei. Sunt sigur că ne așteaptă un sezon minunat și frumos. Uniți pentru a câștiga împreună!” a spus Pierret pe Instagram.



Comentarii