Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Steliano Filip o amenință pe Dinamo

 




Steliano Filip o amenință pe Dinamo cu memoriul

„Eu de miercuri sunt la antrenament. Am vrut tot binele lui Dinamo și am făcut tot ce a depins omenește de mine să fac în interesul clubului. OK, nu s-a putut sau nu s-a vrut, atunci vin la Dinamo la pregătiri, dar trebuie să mă plătească! 

Suma din restanțe o să tot crească. Să-mi dea banii in continuare, altfel voi depune memoriu, nu am altă variantă. Eu înțeleg că am salariu mare, dar dacă nu vor sa mă lase sa plec liber, ce să fac?! Renunțam la toți banii din urmă! Aveam o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu pentru Liga 1, de a continua, care a căzut după dubla cu U Cluj. 


Să nu uite că au să-mi dea bani, apoi sa ma plătească în continuare. Eu renunțam la toți banii, deși toți jucătorii care mai aveau sau au contract cu Dinamo primesc banii, în decembrie sau cand s-au înțeles. Eu chiar renunțam! Acum, daca mă prezint la antrenamente, nicio problemă, asta o să fac, dar vreau banii ce apar în contract”, a declarat Steliano Filip, în exclusivitate potrivit GSP.ro


Cornel Țălnar a rupt tăcerea și a spus tot ce se întâmplă la Dinamo

Clubul nu are administrator special, astfel că nu se pot face transferuri și nu pot fi angajați oficiali sau antrenori.

Mulți jucători au plecat. La ora actuală, situația este foarte, foarte dificilă din punct de vedere al lotului pe care îl avem. Din 26 din jucători au mai rămas doi-trei, plus jucătorii tineri pe care îi avem în curte. Am încercat să cooptăm în lot mai mulți jucători din prima ligă. Vreo 12 ne-au refuzat pentru că n-au cu cine să discute. Până nu-și dau seama ce se întâmplă la Dinamo, nu vor începe negocierile. Până nu se va pune administratorul special, ca să știm fiecare ce rol avem, e foarte, foarte greu să strângem niște jucători.


Avem nevoie de cel puțin opt jucători din prima ligă cu care să ne batem la promovare. Dinamo ar putea rata promovarea numai din cauza ei. Dacă ne uităm la echipele care sunt acum în Liga 2, nu există un contracandidat serios. Dacă Dinamo nu strânge repede rândurile și nu își formează un lot valoros, lucrurile vor fi destul de complicate.


Ieri am vorbit cu domnul Zăvăleanu, l-am rugat să vorbească cu toți acționarii, să facă AGA și să punem repede un administrator special. Dacă nu vine cineva cu bani, degeaba facem planuri. Acțiunile sunt în România, la domnul Șerdean. Eu fac un apel ca toți dinamoviștii să vină lângă echipă. Dinamo are nevoie de dinamoviști adevărați acum.


Cu actualul lot, din păcate, avem șanse foarte mari să retrogradăm în Liga 3! Eu sunt corect cu fotbalul, nu merge cu jumătăți de măsură. Dacă lucrurile nu vor fi în regulă, ne facem de râs! Nu vrem să ajungem din rău în mai rău. Trebuie să ne mișcăm, să găsim jucători care să formeze o echipă competitivă și să promovăm în Liga 1″, a spus Cornel Țălnar, în cadrul emisiunii PlaySport Live.

Comentarii