Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jucătorii ăștia care s-au vorbit intre ei sa le inducă suporterilor ca de fapt Uhrin a greșit și ca ei sunt super jucători merita blestemați

 




V-ați vorbit toți sa dați vina pe Uhrin, jucători de liga a doua. Sa va fie rușine, îmi este scârbă de voi. Toti îl vroiați pe Stoican, dar din ce îmi aduc eu aminte cu Stoican înregistrați meciuri pierdute la 

scoruri umilitoare, nu umilitoare pentru voi, ca voi oricum nu știți ce este aia, ci pentru suporteri. Dar va convenea cu Stoican antrenor, leafa mergea, caterinca era cât cuprindea, meciurile le pierdeati la scoruri de tenis, sincer mai bine nu va prezentati pe teren cand era Stoican, luam 3 - 0 din oficiu, dar nu 4-0, 5-0 ... dar era voie buna și distracție, mai va cânta Stoican poate vreo manea cum făcea la Craiova 

... super atmosfera numai ca omiteți ceva, pe voi poate sa va antreneze și José Mourinho sau Josep Guardiola, ca tot jucători de liga 2 sunteți. Si ce caractere infecte aveți, v-ați vorbit toți sa dați vina pe antrenor, îmi este scârbă de voi. Am o urare pentru voi: blestemați sa fiți, sa dea dumnezeu sa aveți parte numai de accidentări grave, nu tot lotul, ci astia care v-ati vorbit intre voi sa aruncati vina pe Uhrin. 


După ce Gabi Torje a ajuns la Farul, iar Cosmin Matei a semnat cu Sepsi, și Răzvan Grădinaru spune că vrea să plece de la Dinamo.

Răzvan Grădinaru vrea să plece de la Dinamo

„Am vorbit cu domnul Zăvăleanu. Eu m-am înțeles să reziliez contractul. Contractul meu expiră la 30 iunie, dar încă nu ne-am înțeles la reziliere. 


Dinamo ar dori să renunț la toți banii, dar eu aș vrea să primesc măcar salariul pe o lună din 3. Trebuie să cădem de acord.

Din ce știu eu, nu mai sunt bani. Eu am un salariu pe care nu îl pot suporta cei de la Dinamo la Liga a 2-a și nici nu am discutat de acest aspect. Acum mi se propune să renunț la o parte din salarii pentru a rezilia contractul.

Din ce-am înțeles, se dorește înscrierea lui Dinamo în Liga a 2-a, dar nu se știe ce buget va fi. Pentru a promova îți trebuie un buget destul de mare, peste 1 milion de euro. 

Noi suntem neplătiți. Există datorii, nu mai vin banii din televiziune și nu știu ce se va întâmpla”, a spus Răzvan Grădinaru, potrivit playsport.


Mijlocașul a criticat demiterea lui Flavius Stoican și a criticat modul în care Dusan Uhrin jr a lucrat cu dinamoviștii.

„Flavius reușise să ne unească, chiar dacă rezultatele nu erau pozitive. A creat o atmosferă bună. Cu Flavius începuse să meargă treburile. 


A venit domnul Uhrin, lucrurile s-au schimbat. Mulți jucători l-au prins aici și anul trecut și erau nemulțumiți. Când ai multe nemulțumiri în echipă, e greu să lucrezi.

În momentul în care l-au schimbat pe Flavius, s-a spart o nucă puternică în vestiar. Au apărut grupulețe, deși el ne unise pe toți într-unul singur. Ăsta a fost un factor destul de puternic în această dezamăgire.

Uhrin voia să facă ceva, jucătorii altceva. Nu s-a acomodat cu jucătorii din vestiarul lui Dinamo. Au fost vreo 6-7 partide în care jucătorii erau folosiți pe alt post decât cel de bază. 

Când a fost schimbat Flavius, totul s-a dat înapoi. Flavius Stoican reușise să ne unească pe toți în același grup”, a spus Grădinaru pentru sursa citată.

Comentarii