Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Transfer blocat la Dinamo



Răzvan Zăvăleanu a anunțat că Steliano Filip poate pleca liber la orice echipă îl dorește, dar acum s-a răzgândit și i-a introdus o clauză ascunsă în actele de reziliere. Cluburile care îl doresc pe fundaș s-au revoltat, iar de mâine, fundașul revine la antrenamentele lui Dinamo! 

Retrogradată în liga secundă, echipa roș-albă nu mai poate susține salariul de 7.000 de euro lunar al fundașului, așa că Zăvăleanu l-a anunțat pe Filip: ”Te lăsăm să pleci liber! Hai sa discutăm”. Conform surselor ProSport, Steliano i-a transmis administratorului judiciar: ”Eu vreau să ajut Dinamo cât pot de mult pentru că este clubul pe care îl iubesc. Dacă mă lăsați să plec liber eu renunț la datoriile pe care le aveți către mine. Nu vreau să vă fac probleme”.

Filip are de încasat 23.000 de euro de la Dinamo, fiind neplătit din martie! În primă instanță, Zăvăleanu a fost de acord, cele două părți s-au înțeles verbal, iar Filip a găsit deja tre cluburi care doresc să îl semneze.

Clauza lui Zăvăleanu

Această clauză obligă clubul care semnează cu fundașul să achite către Dinamo 20% dintr-un viitor transfer al lui Steliano. În cazul în care nu se respectă această clauză, Filip va trebui să achite din buzunarul propriu daune de 100.000 de euro către echipa din Ștefan cel Mare.

Discuțiile cu cluburile doritoare s-au blocat din cauza acestei clauze, iar Steliano Filip a anunțat că se prezintă de mâine sub comanda lui Gică Mihali.

Gică Mihali a condus primul antrenament de la Dinamo și a rămas uimit

”Mai e ceva surprinzător, care nu mai există în țara asta, baza de la Săftica și terenul de antrenament, care sunt extraordinare”, a declarat Gică Mihali, la Liga Digisport

”Noutăți nu am. Au fost 23 de jucători, 20 plus trei portari. Am avut și ceva absențe, trei-patru copii care au dat BAC-ul. Buleică, învoit, Grigore și Moura se întorc miercuri.

Mai sunt Radu, Rodriguez, care m-a impresionat, nu știu de ce a jucat așa puțin până acum, e foarte dificil să mai stea aici, mai are contract până pe 30 iunie, Moura, Patriche, Buleică, Măgureanu, Crețu, copiii”, a declarat Gică Mihali.

”Avem un singur amical, pe 2 iulie cu Concordia Chiajna”, a anunțat Gică Mihali.


Comentarii