Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Transfer blocat la DinamoRăzvan Zăvăleanu a anunțat că Steliano Filip poate pleca liber la orice echipă îl dorește, dar acum s-a răzgândit și i-a introdus o clauză ascunsă în actele de reziliere. Cluburile care îl doresc pe fundaș s-au revoltat, iar de mâine, fundașul revine la antrenamentele lui Dinamo! 

Retrogradată în liga secundă, echipa roș-albă nu mai poate susține salariul de 7.000 de euro lunar al fundașului, așa că Zăvăleanu l-a anunțat pe Filip: ”Te lăsăm să pleci liber! Hai sa discutăm”. Conform surselor ProSport, Steliano i-a transmis administratorului judiciar: ”Eu vreau să ajut Dinamo cât pot de mult pentru că este clubul pe care îl iubesc. Dacă mă lăsați să plec liber eu renunț la datoriile pe care le aveți către mine. Nu vreau să vă fac probleme”.

Filip are de încasat 23.000 de euro de la Dinamo, fiind neplătit din martie! În primă instanță, Zăvăleanu a fost de acord, cele două părți s-au înțeles verbal, iar Filip a găsit deja tre cluburi care doresc să îl semneze.

Clauza lui Zăvăleanu

Această clauză obligă clubul care semnează cu fundașul să achite către Dinamo 20% dintr-un viitor transfer al lui Steliano. În cazul în care nu se respectă această clauză, Filip va trebui să achite din buzunarul propriu daune de 100.000 de euro către echipa din Ștefan cel Mare.

Discuțiile cu cluburile doritoare s-au blocat din cauza acestei clauze, iar Steliano Filip a anunțat că se prezintă de mâine sub comanda lui Gică Mihali.

Gică Mihali a condus primul antrenament de la Dinamo și a rămas uimit

”Mai e ceva surprinzător, care nu mai există în țara asta, baza de la Săftica și terenul de antrenament, care sunt extraordinare”, a declarat Gică Mihali, la Liga Digisport

”Noutăți nu am. Au fost 23 de jucători, 20 plus trei portari. Am avut și ceva absențe, trei-patru copii care au dat BAC-ul. Buleică, învoit, Grigore și Moura se întorc miercuri.

Mai sunt Radu, Rodriguez, care m-a impresionat, nu știu de ce a jucat așa puțin până acum, e foarte dificil să mai stea aici, mai are contract până pe 30 iunie, Moura, Patriche, Buleică, Măgureanu, Crețu, copiii”, a declarat Gică Mihali.

”Avem un singur amical, pe 2 iulie cu Concordia Chiajna”, a anunțat Gică Mihali.


Comentarii