Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Gică Mihali îl distruge pe Răzvan Grădinaru





 Dorinel Munteanu și jucătorul cu cele mai multe selecții la echipa națională, vorbește despre rușinea din Muntenegru și crede că principalii vinovați pentru situația de la reprezentativă sunt selecționerii.


Pot să mă încumet să spun că a fost cel mai slab meci al echipei naționale?


Nu spui greșit! Am revăzut jocul, o partidă foarte, foarte slabă, nici eu nu am văzut, vreodată, echipa națională să joace așa slab. Și să nu uităm ceva, am întâlnit o formație de mâna a treia și am făcut un joc penibil.

Unde credeți că este vina? Lipsa de valoare a jucătorilor pare a fi prima cauză… Spun asta pentru că, în ultimii ani, am tot schimbat selecționerii, însă rezultatele au fost, de fiecare dată, tot mai dezamăgitoare

Eu nu pot să cred asta! Față de toți antrenorii care au trecut pe acolo în ultimul timp, eu am avut performanțe și o spun răspicat, nu pot să cred că doar jucătorii poartă vina, nu percep că nu puteam să strângem 25 de fotbaliști, să formăm un grup, o echipă decentă, potrivit playsport.ro



Fostul fundaș central al naționalei României a avut un discurs dur la adresa lui Grădinaru, după ce mijlocașul de bandă a spus că vrea să plece de la Dinamo. „Eu cu astfel de caractere nu vreau să lucrez în viața mea”, a spus Mihali, potrivit prosport.ro.


„Am făcut un program, iar reunirea lui Dinamo este pe 20 și ne vom pregăti la Săftica. Alte informații de lot, conducere etc nu prea le știu nici eu că încă nu este nimic clarificat în totalitate. Însă, vreau să vă 

semnalez ceva. Eu cu astfel de caractere nu vreau să lucrez în viața mea. Mă refer la acest băiat Grădinaru. Am văzut că a dat un interviu, iar el părea surprins de faptul că s-a spus că ar putea să joace în Liga 2 la Dinamo. Însă, el nici nu se gândește la așa ceva. Du-te, bă, băiatule, cât mai repede de la Dinamo unde vezi tu cu ochii!

Păi tu te simți jignit dacă rămâi să dai o mână de ajutor la Dinamo în Liga 2? Păi cine ești, mă, tu și pe unde ai jucat tu să te crezi mare fotbalist? Pe unde ai jucat s-au dus echipele una după alta în Liga 2. Ți-a cântat și imnul de zeci de ori pe la națională și nu știm noi? Am jucat și eu la Dinamo alături de Prunea, Lupescu, dar noi nu am dat niciodată peste jucători cu caracter din ăsta.

Pe timpul meu erau jucători crescuți în spiritul lui Dinamo, Giani Kiriță, Petre etc, nu mai dăm nume. Păi voi vă comparați vreodată cu acești jucători? Du-te, tată, cât mai repede de la Dinamo și lasă-ne în plata Domnului. Ne vom descurca noi cum vom putea. Însă, Dinamo are nevoie în primul rând de caractere. De aia a ajuns Dinamo acum unde a ajuns.


Pentru tine trebuia să fie o onoare că ți s-a oferit șansa să joci la un club de talia lui Dinamo, dar ce ai 

jucat? Ai jucat ceva Grădinarule? Du-te și lasă-ne! Ați retrogradat Dinamo și trebuie să băgați capul în pământ de rușine, nu să tot dați interviuri”, a spus Mihali.



Comentarii