Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






„Meciul se vinde în primele 15 minute!” Cine sunt jucătorii vizați



Dinamo a anunțat pe căi oficiale, după ședința de săptămâna trecută, la care au participat Răzvan Zăvăleanu și liderii DDB, faptul că, în acest moment, are în vizor două arene pe care să dispute meciurile din Liga 2, începând cu 6 august. Este vorba de stadionul din Colentina (Daco-Getica) și cel din Cotroceni (BNR).

Cele noi din Ghencea și din Giulești au ieșit din calcule, având în vedere rivalitatea dintre grupări și dintre simpatizanții echipelor.

Într-un cartier de dinamoviști, Colentina, la câțiva kilometri depărtare de arena din Ștefan cel Mare, între blocuri, este stadionul „Daco-Getica”, vizat de conducerea „câinilor” pentru a fi „casa” roș-albilor în liga secundă, pe durata sezonului viitor.

Totuși, cei care ar trebui să fie gazde nu sunt puși la curent cu planurile dinamoviștilor și nici nu vor să vină prea curând, prea ușor, în întâmpinarea dorințelor roș-albilor. De fapt, nu agreează momentan mutarea „câinilor” în Colentina, potrivit GSP 

Constantin Anghelache consideră inexplicabile gafele lui Mihai Eșanu: „Cum a putut să facă cele două erori incalificabile?!”

Plecarea rapidă a lui Dusan Uhrin din România, la doar 24 de ore după pierderea barajului, l-a pus de asemenea pe gânduri pe fostul președinte al lui Dinamo: „S-a dorit și s-a văzut foarte clar! Un antrenor care a plecat repede, ca să nu fie întrebat”.

În opinia sa, portarul Mihai Eșanu a făcut niște erori care ridică mari semne de întrebare: „Păi, în momentul în care un portar îți face asta la Cluj, la 0-0, când controlai jocul și iese ca un nebun, nu, ca 

un portar, ce poți să crezi? Asta a fost o fază în care s-a dus direct să iasă din joc! Am fost toată viața în fotbal și vă spun! Când un portar vinde meciul,  o face în primele 15 minute, ca echipa adversă să conducă. Așa a făcut în ambele partide și apoi a apărat foarte bine!

Putea să ia și roșu la Cluj dacă nu era gol. Am spus că am văzut un mod de apărare de portar demențial cu golurile luate la Cluj și la București și s-a interpretat că i-am zis eu lui Eșanu că e dement! Doamne ferește! Cum să mă refer la persoană? Doar că nu am înțeles nimic de acea problemă. Cum a putut să facă cele două erori incalificabile?!”. 

Constantin Anghelache: „În loc să te dai 2 metri înapoi, te mai dai doi înainte?! Păi ce judecată e asta? Să intre mingea în poartă!”

Fostul președinte al lui Dinamo a analizat cu mare atenție și faza de la primul gol încasat de Eșanu în meciul retur cu Universitatea Cluj, după un șut de la mare distanță: „La București, să vă uitați de o sută 

de ori la faza la care a luat gol. La o distanță de vreo 30 de metri în unghi, ești ieșit puțin din poartă și în loc să te dai 2 metri înapoi, te mai dai doi înainte?! Păi ce judecată e asta? Să intre mingea în poartă! Eu pun problema matematic. Așa am analizat eu. Dar poate să fie o întâmplare”.

„O atitudine atât de ciudată ca a lui Iuliu Mureșan eu nu am întâlnit. Toate acestea mă fac să cred că se știa și se anticipa că echipa va retrograda”, a declarat fostul mare conducător al lui Dinamo potrivit Fanatik 

Comentarii