Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Anunță că va băga din nou bani la Dinamo dar ca sponsor

 

- Totuși, Dinamo are o istorie, niște performanțe, e un brand, cum de a ajuns aici?

- Când am preluat Dinamo, îi prevedeam eventual insolvența, dacă nu chiar falimentul! Sper să nu se întâmple ceva mai rău. În viață e loc de mai bine, dar și de mai rău.

onuț Negoiță: „Pe cei ce vorbesc și nu fac îi consider papagali!”

- V-ar mai tenta să investiți la Dinamo, orice sumă?

 - Sub nicio formă ca patron! A fost o experiență, am luat-o ca atare, merg pe drumul meu, acolo unde mă pricep, unde cred că merită. Important va fi ca Dinamo să-și găsească investitor sau grup de investitori. Mulți au crezut că e simplu, pe vremea mea au contestat managementul, finanțatorul.

Ce le-ați transmite celor care vă contestau cât timp ați fost patron la Dinamo, între 2013-2020? 

- Să se implice! Altfel, degeaba apar la TV și se dau deștepți! Pe cei ce vorbesc și nu fac îi consider papagali! Vreau să văd fapte, de vorbe ne-am săturat, hai să dovediți. Eu măcar am luat taurul de coarne, mi-am asumat niște lucruri, s-a scris istoria cum s-a scris. Alții doar arată cu degetul și nu se implică.

Sunt suporteri care vă acuză vehement și spun că de la dumneavoastră a început dezastrul lui Dinamo. Lor cum le răspundeți?

 - Fiecare e liber să spună ce vrea, mai ales online, sunt opinii, păreri. Eu am vrut să dau clubul oamenilor lui Dinamo, dar când le-am zis la concret să vină să-l ia, au băgat capul în nisip. Oameni care au fugit ca potârnichile.

V-a surprins sau șocat eșecul cu U Cluj de la baraj? 

- Nu, deloc. Era evident că cei care vor să urce erau mai determinați decât unii care nu au valoare. Era previzibil că șansele erau de cel mult de 50 la sută. 

- Dacă vi s-ar acorda o sumă de bani, mare, ați fi de acord să reveniți la Dinamo pentru a investiți? 

- Pentru nicio sumă! Nu merită stresul, nu merită timpul pierdut, lipsa de recunoaștere a oamenilor, nu merită să stau în mocirlă.

 - Ați mai da clubul lui Pablo Cortacero și managementului spaniol? Având în vedere ce s-a întâmplat ulterior. 

- Nu pot să-l dau de două ori, l-am dat o dată și asta a fost! Suna bine cu Țălnar și Contra.

Regretul lui Negoiță: „Mai bine rămâneam doar sponsor la Dinamo”

- Dinamo va sucomba sau va reveni în prima divizie după un an în „B”? 

- Dinamo se va reinventa. Prin suporteri, în orice variantă, ei vor susține clubul. Și prin stadion. Dacă se va face la un moment dat. Din liga a patra sau a doua, Dinamo tot va supraviețui. 

- O să mai veniți vreodată la meciurile lui Dinamo? Fie ca simplu spectator. 

- Pe noul stadion o să vin sigur. Ca sponsor, în proporție de 90 la sută voi fi. Dar nu mai mult ca sponsor! Era mai bine dacă aș fi rămas de la bun început doar atât. 


Comentarii