Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Cât au dat PCH, Iuhasz, Tata Nițu

 "E o comisie tehnică la Dinamo, care analizează posibilii jucători. A anunțat-o domnul Zăvăleanu ieri, la Digi Sport. Concret, se postează pe un grup de WhatsApp jucătorii analizați și fiecare își dă cu părerea. E ca un feedback, așa vrea să afle domnul Zăvăleanu despre jucători. Nu mai are timp, începe campionatul și nu știu câți jucători sunt acum.


Am auzit declarația dânsului că avem și echipa a doua, că sunt jucători împrumutați. Dacă țin bine minte, Progresul Spartac, care a promovat în Liga 2, le-a dat vreo 6-1 celor de la Dinamo, deci nu poți să te bazezi pe marea majoritate a jucătorilor de acolo, să-i promovezi la Liga 2.

Domnul Zăvăleanu a anunțat bugetul de salarii, undeva la 200.000 de euro pe lună, încearcă să garanteze pentru ca echipa să supraviețuiască în Liga 2. Este destul de puțin.

Acum nu mai ai drepturi TV, nu mai ai bilete la preț de Liga 1, nici stadion n-ai la un preț foarte mic. Sper să vină cineva, cum a venit la Rapid domnul Șucu, pentru a salva clubul", a spus Marius Niculae, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

În perioada 22.02.2022- 19.05.2022, PCH, Marin Iuhasz, Gheorghe Nițu și RTZ & Partners SPRL au oferit clubului împrumuturi de 1.056.411 lei. La această sumă a contribuit și Liga Profesionistă de Fotbal; 

2.449.379 lei reprezintă „împrumuturi și alte datorii”

Până în această fază, conform onorariilor stabilite, RTZ are de încasat aproape un milion de lei.  

În cadrul acestui raport, administratorul judiciar a publicat și împrumuturile pe care SC Dinamo 1948 SA le-a primit în perioada mai sus menționată. 

Două tranșe livrate de RTZ. 100.000 lei în Aprilie, alți 30.000 lei în Mai 

PCH- zece împrumuturi în valoare totală de peste 600.000 lei

„RTZ nu a luat niciun ban de la venirea la Dinamo, dimpotrivă, am adus bani de acasă pentru a ajuta. Din nefericire nu avem capacitatea financiară de a susține o echipă de anvergura lui Dinamo nici măcar 

în liga a doua. O să ajutăm cu tot ce o să putem, pentru noi Dinamo este un proiect de suflet și ne dorim foarte tare să avem succes în această speță” – Răzvan Zăvăleanu, în emisiunea PlaySport Live.

către jucători – 874. 013 lei,

Staff și antrenori – 342. 345 lei 

Personal adminsitrativ – 135.617 lei 

Furnizori – 598.782 lei 

Impozite și taxe – 1.069.124 lei 

Împrumuturi și alte datorii – 2.449.379 lei 

Marin Iuhasz, membru în Comitetul Creditorilor, a acordat 22.200 lei, Gheorghe Nițu 11.000 lei, în timp ce Liga Profesionistă de Fotbal, în baza unui contract de cesiune, a oferit 74.211 lei. 


Comentarii