Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






“Câinii” creionează lotul de Liga 2 şi se pregătesc de cantonament. Unde fac cantonamentul

 




Am fost convocat la naționala de tineret pentru o Balcaniadă în Grecia. Când am ajuns în cantonament, Bumbescu îmi spune: "Vezi că vrea colonelul Anghel să te iau cu mine în cameră, că vrea să stea de vorbă de tine și cu Nicușor Vlad ca să veniți la Dinamo". A venit Vasile Anghel, a stat de vorbă cu noi, apoi ne-am gândit ce să facem. După ce ne-am întors în țară, la aeroport a venit din nou nea Vasile, ne-a dus la club și am semnat.


- Ai dat facultatea pe fotbal!

- Nu-mi pare rău absolut deloc că am semnat cu Dinamo, chiar dacă eram la facultate la Petroșani. Cum să-mi pară rău când în toată viața mea de copil a contat doar sportul?! Mereu fotbalul a fost pe primul plan. La Dinamo m-am realizat, sunt împăcat! Dinamo m-a făcut cunoscut, dacă mergeam la Petroșani în mod sigur nu aveam traseul ăsta.

- Ai ajuns într-un vestiar cu fotbaliști cunoscuți, cum a fost?

- Eram mic și de la țară când am sosit la Dinamo. Am fost primit bine, era o echipă extraordinară! Moraru și Eftimescu portari. Apoi Nicușor Vlad, Bumbescu, Dinu, Stănescu, Custov, Augustin, Mulțescu, Dragnea, Dudu, Țălnar... Cam șase, șapte erau titulari la națională!


- Și nu te-au luat tare deloc?

- Nu, nea Ovidiu. Dinu mi-a zis o dată, după un antrenament la hotel Dorobanți, că acolo mai mergeam să bem o bere. Eram înaintea unei trageri la sorți și țin minte că atunci mi-am comandat un whisky și cum eram obișnuit de pe la Galați n-am avut ce face și-am pus Pepsi. Și m-a luat Dinu: "Băi țărane, cine te-a învățat pe tine să pui Pepsi în whisky?!". El făcea ordinea în vestiar pe vremea aia.

- Ai jucat în celebra finală din 1988, când Steaua a plecat de pe teren...

- Atunci s-a luat o decizie pe care n-am înțeles-o. Nimeni nu voia să ne înmâneze Cupa, am luat-o noi direct, am ridicat-o și am plecat. Întâmplarea a făcut să rămână la mine capacul de la cupă. Imediat după venea vacanța și trebuia să plecăm fiecare pe la tratament la Eforie Nord zece zile. Eu am plecat înainte la Galați, la părinți, am întârziat câteva zile la mare, iar băieții m-au luat: "Bă, am auzit că ai fost arestat!". "Cum să fiu arestat? Pentru ce? Sunteți nebuni? Dacă și la Dinamo sunt arestat...". Am returnat capacul de la Cupă și am aflat apoi că n-am mai câștigat noi trofeul, a marturisit Costel Orac potrivit GSP 


Gheorghe Mihali a fost desemnat să se ocupe de pregătirea noului sezon, în condiţiile în care clubul nu are deocamdată un preşedinte, un antrenor şi nici un lot de jucători care să atace promovarea în prima ligă.

Reunirea este programată pentru luni, 20 iunie, sub comanda lui Gheorghe Mihali. 

Dinamo nu are bani de un stagiu de pregătire în străinătate, astfel că cantonamentul “câinilor” va fi efectuat la Săftica, în propria bază. În ciuda acestui inconvenient, Mihali este mulţumit de condiţiile din baza de pregătire, potrivit Fanatik 

Sezonul din Liga 2 va începe pe data de 6 august, cu trei săptămâni mai târziu decât în Casa Pariurilor Liga 1. Până atunci, Răzvan Zăvăleanu speră ca problemele organizatorice şi de lot de la Dinamo să fie rezolvate, iar echipa să fie capabilă să se bată la promovare.

Doar că negocierile cu jucătorii aflaţi sub contract se vor dovedi dificile. Ricardo Grigore şi Steliano Filip au anunţat în mod clar că vor să plece, iar jucătorii cu salarii mari nu vor putea fi ţinuţi decât în cazul în care acceptă diminuarea serioasă a contractului.

Piese grele au părăsit deja lotul. Gabi Torje şi Vlad Morar au semnat cu Farul Constanţa, Cosmin Matei a fost prezentat la Sepsi, iar Răzvan Grădinaru a rămas liber de contract. Francezii Balthazar Pierret şi Baptiste Aloe au părăsit şi ei echipa.

Comentarii