Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dacă promovează devine „satelitul” lui Dinamo! „Dinamo depinde de această sumă"

 Campioana județului Arges este CS Rucar, echipă care va juca în dublă manșă pentru promovarea în Liga 3.

Dacă ajunge în Liga 3, CS Rucăr va fi ca și „satelitul” lui Dinamo, pentru că aici vor juca rezervele echipei din Liga 2, potrivit Prosport

Dacă promovează devine „satelitul” lui Dinamo!

Mai mult, CS Rucăr este patronată de unul dintre sponsorii lui Dinamo, Claudiu Ciolan, și e susținută de promotorul Adrian Troscenco.

Cs Rucar are în componență câțiva jucători interesanți, cum ar fi frații Jenaru, care au evolaut și-n Liga 2, Fernando Dobre, fost component al echipei lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați, dar și foștii „stegari” Marinescu și Mara.

Săptămână decisivă pentru Dinamo

Dinamo trebuie să o facă rost urgent de 800.000 de euro în această săptămână pentru a începe campionatul în Liga 2. Banii sunt necesari pentru a plătit restanțele către jucători (200.000 de euro), datoriile către terți și alte datorii curente.

roș-albii au nevoie urgentă - în această săptămână! - de suma de 800.000 de euro, datorii ultra-stringente, bani care dacă nu sunt achitați, blochează desfășurarea mai departe a activității la echipă.

Este vorba despre datorii către jucători, inclusiv către cei care au plecat, în total 200.000 de euro. Apoi restanțe ce trebuie plătite către terți și datorii la zi. Este suma despre care se vorbește la club, nu mai este niciun secret.

Sunt bani pe care Dinamo trebuie să-i facă rost în această săptămână pentru ca activitatea să se reia de lunea viitoare, când este prevăzută reunirea. 

„În primul rând, Dinamo are datorii mari pe care trebuie să le achite. Depinde foarte mult dacă se strânge această sumă. Cred că vor anunța într-o conferință că e nevoie de această sumă. 

Oricum, decât să continue astfel, cum au făcut-o în ultimii ani, mai bine o iei de la zero, așa cum a luat-o Rapid, care e un exemplu foarte bun", a declarat Marius Niculae, prezent la Cluj Napoca, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, potrivit GSP 


Comentarii