Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dacă promovează devine „satelitul” lui Dinamo! „Dinamo depinde de această sumă"

 Campioana județului Arges este CS Rucar, echipă care va juca în dublă manșă pentru promovarea în Liga 3.

Dacă ajunge în Liga 3, CS Rucăr va fi ca și „satelitul” lui Dinamo, pentru că aici vor juca rezervele echipei din Liga 2, potrivit Prosport

Dacă promovează devine „satelitul” lui Dinamo!

Mai mult, CS Rucăr este patronată de unul dintre sponsorii lui Dinamo, Claudiu Ciolan, și e susținută de promotorul Adrian Troscenco.

Cs Rucar are în componență câțiva jucători interesanți, cum ar fi frații Jenaru, care au evolaut și-n Liga 2, Fernando Dobre, fost component al echipei lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați, dar și foștii „stegari” Marinescu și Mara.

Săptămână decisivă pentru Dinamo

Dinamo trebuie să o facă rost urgent de 800.000 de euro în această săptămână pentru a începe campionatul în Liga 2. Banii sunt necesari pentru a plătit restanțele către jucători (200.000 de euro), datoriile către terți și alte datorii curente.

roș-albii au nevoie urgentă - în această săptămână! - de suma de 800.000 de euro, datorii ultra-stringente, bani care dacă nu sunt achitați, blochează desfășurarea mai departe a activității la echipă.

Este vorba despre datorii către jucători, inclusiv către cei care au plecat, în total 200.000 de euro. Apoi restanțe ce trebuie plătite către terți și datorii la zi. Este suma despre care se vorbește la club, nu mai este niciun secret.

Sunt bani pe care Dinamo trebuie să-i facă rost în această săptămână pentru ca activitatea să se reia de lunea viitoare, când este prevăzută reunirea. 

„În primul rând, Dinamo are datorii mari pe care trebuie să le achite. Depinde foarte mult dacă se strânge această sumă. Cred că vor anunța într-o conferință că e nevoie de această sumă. 

Oricum, decât să continue astfel, cum au făcut-o în ultimii ani, mai bine o iei de la zero, așa cum a luat-o Rapid, care e un exemplu foarte bun", a declarat Marius Niculae, prezent la Cluj Napoca, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, potrivit GSP 


Comentarii