Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Dacă promovează devine „satelitul” lui Dinamo! „Dinamo depinde de această sumă"

 Campioana județului Arges este CS Rucar, echipă care va juca în dublă manșă pentru promovarea în Liga 3.

Dacă ajunge în Liga 3, CS Rucăr va fi ca și „satelitul” lui Dinamo, pentru că aici vor juca rezervele echipei din Liga 2, potrivit Prosport

Dacă promovează devine „satelitul” lui Dinamo!

Mai mult, CS Rucăr este patronată de unul dintre sponsorii lui Dinamo, Claudiu Ciolan, și e susținută de promotorul Adrian Troscenco.

Cs Rucar are în componență câțiva jucători interesanți, cum ar fi frații Jenaru, care au evolaut și-n Liga 2, Fernando Dobre, fost component al echipei lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați, dar și foștii „stegari” Marinescu și Mara.

Săptămână decisivă pentru Dinamo

Dinamo trebuie să o facă rost urgent de 800.000 de euro în această săptămână pentru a începe campionatul în Liga 2. Banii sunt necesari pentru a plătit restanțele către jucători (200.000 de euro), datoriile către terți și alte datorii curente.

roș-albii au nevoie urgentă - în această săptămână! - de suma de 800.000 de euro, datorii ultra-stringente, bani care dacă nu sunt achitați, blochează desfășurarea mai departe a activității la echipă.

Este vorba despre datorii către jucători, inclusiv către cei care au plecat, în total 200.000 de euro. Apoi restanțe ce trebuie plătite către terți și datorii la zi. Este suma despre care se vorbește la club, nu mai este niciun secret.

Sunt bani pe care Dinamo trebuie să-i facă rost în această săptămână pentru ca activitatea să se reia de lunea viitoare, când este prevăzută reunirea. 

„În primul rând, Dinamo are datorii mari pe care trebuie să le achite. Depinde foarte mult dacă se strânge această sumă. Cred că vor anunța într-o conferință că e nevoie de această sumă. 

Oricum, decât să continue astfel, cum au făcut-o în ultimii ani, mai bine o iei de la zero, așa cum a luat-o Rapid, care e un exemplu foarte bun", a declarat Marius Niculae, prezent la Cluj Napoca, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, potrivit GSP 


Comentarii