Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Dacă promovează devine „satelitul” lui Dinamo! „Dinamo depinde de această sumă"

 



Campioana județului Arges este CS Rucar, echipă care va juca în dublă manșă pentru promovarea în Liga 3.

Dacă ajunge în Liga 3, CS Rucăr va fi ca și „satelitul” lui Dinamo, pentru că aici vor juca rezervele echipei din Liga 2, potrivit Prosport

Dacă promovează devine „satelitul” lui Dinamo!

Mai mult, CS Rucăr este patronată de unul dintre sponsorii lui Dinamo, Claudiu Ciolan, și e susținută de promotorul Adrian Troscenco.

Cs Rucar are în componență câțiva jucători interesanți, cum ar fi frații Jenaru, care au evolaut și-n Liga 2, Fernando Dobre, fost component al echipei lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați, dar și foștii „stegari” Marinescu și Mara.

Săptămână decisivă pentru Dinamo

Dinamo trebuie să o facă rost urgent de 800.000 de euro în această săptămână pentru a începe campionatul în Liga 2. Banii sunt necesari pentru a plătit restanțele către jucători (200.000 de euro), datoriile către terți și alte datorii curente.

roș-albii au nevoie urgentă - în această săptămână! - de suma de 800.000 de euro, datorii ultra-stringente, bani care dacă nu sunt achitați, blochează desfășurarea mai departe a activității la echipă.

Este vorba despre datorii către jucători, inclusiv către cei care au plecat, în total 200.000 de euro. Apoi restanțe ce trebuie plătite către terți și datorii la zi. Este suma despre care se vorbește la club, nu mai este niciun secret.

Sunt bani pe care Dinamo trebuie să-i facă rost în această săptămână pentru ca activitatea să se reia de lunea viitoare, când este prevăzută reunirea. 

„În primul rând, Dinamo are datorii mari pe care trebuie să le achite. Depinde foarte mult dacă se strânge această sumă. Cred că vor anunța într-o conferință că e nevoie de această sumă. 

Oricum, decât să continue astfel, cum au făcut-o în ultimii ani, mai bine o iei de la zero, așa cum a luat-o Rapid, care e un exemplu foarte bun", a declarat Marius Niculae, prezent la Cluj Napoca, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, potrivit GSP 


Comentarii