Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Răzvan Zăvăleanu îi liniștește pe fanii lui Dinamo după ce Dorin Șerdean a prezis falimentul




„Cred că s-a hazardat să spună lucrul acesta. Este doar o considerație din exterior, pe care nu o pot lua foarte în serios”, le-a spus jurnaliștilor Răzvan Zăvăleanu, prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj.

În altă ordine de idei, oficialul clubului spune că doi dintre jucători i-au confirmat deja că vor rămâne la Dinamo, dar nu a dorit să spună despre cine este vorba înainte ca ei să semneze contractele.

„Sigur că toată lumea este supărată acum, dar o problemă de genul acesta poate să fie un nou început. Poate fi un moment zero. Încercăm să ne recalibrăm, să reconstruim bugetul în noile condiții. S-a pierdut o sumă mare, cea din drepturile TV. Am speranțe că vom reuși să reglăm situația.

Ce cred eu că ar fi oportun este ca palmaresul să se reunească sub egida CS Dinamo. Cred că acesta ar fi cel mai bun lucru, așa cum s-a întâmplat la U Cluj, unde drepturile aparțin consiliului local și nu mai sunt discuții.

Încerc să am discuții cu oameni de afaceri care vor să sprijine clubul. Oricine vrea să vină este binevenit.

Dintre jucătorii care terminaseră contractul, doi mi-au confirmat că vor rămâne la Dinamo.

În privința lui Cosmin Matei, el semnase deja cu Dinamo pentru Liga 1. Nu am avut niciun fel de problemă să oprim colaborarea cu el pentru că e un jucător valoros care merită să joace în prima ligă.

Primul lucru asupra căruia ne concentrăm este președintele. DDB a stat la masă cu domnul Șerdean, voi vedea care au fost rezultatele discuției. Sunt multe persoane care își doresc această demnitate la Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Prosport

Comentarii