Ultima Postare

Câți bani injectează noul sponsor în Dinamo? Vezi aici!

  Dinamo a semnat oficial contractul cu Superbet înainte de startul Superligii și deja joacă purtând noul  sponsor pe tricouri. Casa de pariuri va oferi între 800.000 și 1.000.000 de euro pe sezon pentru „câinii  roșii”, în funcție de performanțele echipei. Totuși, parteneriatul de imagine a fost stabilit după negocieri intense. Iată detaliile aflate de GSP . Săptămâna trecută, Dinamo a făcut o mutare semnificativă pentru club prin oficializarea parteneriatului  cu Superbet, noul sponsor principal al echipei. Echipa din centrul Capitalei continuă colaborarea cu  companii de pariuri, după ce în ultimii ani a avut parteneriate de imagine cu Unibet, 888 Casino și Win2. Renovatio reprezintă acum „oamenii cu banii” de la Dinamo, reprezentanții companiei urmând să preia și cea mai mare parte din acțiunile lui Eugen Voicu în cadrul societății Red&White, care se ocupă de conducerea grupării. Superbet aduce mai mulți bani la Dinamo decât Win2. În sezonul revenirii în

Post Top Ad






Răzvan Zăvăleanu îi liniștește pe fanii lui Dinamo după ce Dorin Șerdean a prezis falimentul




„Cred că s-a hazardat să spună lucrul acesta. Este doar o considerație din exterior, pe care nu o pot lua foarte în serios”, le-a spus jurnaliștilor Răzvan Zăvăleanu, prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj.

În altă ordine de idei, oficialul clubului spune că doi dintre jucători i-au confirmat deja că vor rămâne la Dinamo, dar nu a dorit să spună despre cine este vorba înainte ca ei să semneze contractele.

„Sigur că toată lumea este supărată acum, dar o problemă de genul acesta poate să fie un nou început. Poate fi un moment zero. Încercăm să ne recalibrăm, să reconstruim bugetul în noile condiții. S-a pierdut o sumă mare, cea din drepturile TV. Am speranțe că vom reuși să reglăm situația.

Ce cred eu că ar fi oportun este ca palmaresul să se reunească sub egida CS Dinamo. Cred că acesta ar fi cel mai bun lucru, așa cum s-a întâmplat la U Cluj, unde drepturile aparțin consiliului local și nu mai sunt discuții.

Încerc să am discuții cu oameni de afaceri care vor să sprijine clubul. Oricine vrea să vină este binevenit.

Dintre jucătorii care terminaseră contractul, doi mi-au confirmat că vor rămâne la Dinamo.

În privința lui Cosmin Matei, el semnase deja cu Dinamo pentru Liga 1. Nu am avut niciun fel de problemă să oprim colaborarea cu el pentru că e un jucător valoros care merită să joace în prima ligă.

Primul lucru asupra căruia ne concentrăm este președintele. DDB a stat la masă cu domnul Șerdean, voi vedea care au fost rezultatele discuției. Sunt multe persoane care își doresc această demnitate la Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Prosport

Comentarii