Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


”Nu aveam nici apă, nici calorifere. A venit Rednic şi a cumpărat”

 

Igor Jovanovic: „Românilor le place să se dea mari”

„Românii au stilul balcanic în sânge, le place viața, să fie cu prietenii, fotbalul pentru ei este mai mult decât un sport, îl adoră, fiecare om se pricepe la fotbal. Chiar vreau să continui în această țară, mă simt bine, oamenii mă cunosc, eu sunt foarte bun ca fundaș central dacă sunt fit. 

Dar mai e ceva despre români. Românilor le place să se dea mari un pic. Poate că nu au bani mulți, dar sunt îmbrăcați în branduri, aranjați, mașini de top, restaurante, terase. Occidentalii fac ochii mari când văd ce mașini sunt în București”, a spus Jovanovic, potrivit Libertatea.

Îmi place mult în România faptul că pot să-mi procur legume și carne naturale. Vă apreciez pentru asta! Nu iau de la hipermarketuri, nu vreau să mănânc plastic, prefer să cumpăr de la magazine mici sau chiar de la femei de pe stradă, venite de la țară. Calitate foarte bună- Igor Jovanovic

 

Ivanovski nu a înţeles cum Dinamo a putut să folosească peste 60 de jucători într-o singură ediţie de campionat.

”La Dinamo a fost rău. Nu am văzut în viaţa mea ce am văzut la Dinamo, din păcate aşa... cea mai mare echipă din România... să se întâmple aşa lucruri... nu mergea nimic deloc. 

A fost o perioadă când nu aveam nici apă, nici calorifere. A venit domnul Rednic şi a cumpărat calorifere, vitamine, nu aveam nici autocar... 

Nu aveam teren unde să facem antrenamente. Când a venit Stoican nu aveam teren pentru antrenamente, făceam pe sintetic, adica mai rău decât beton. 


Nu s-au plătit salariile. Când l-au vândut pe Sorescu şi din drepturile TV au venit puţin banii şi au plătit, atunci a fost ok. 


S-au schimbat 60 jucători, eu n-am văzut în viaţa mea. Să faci contracte pe două luni, pe o lună jumate, pe trei luni.

A fost greu, 60 jucători s-au schimbat. În fiecare zi veneau doi-trei-patru, doi la test, doi au semnat, după o săptămână au plecat toţi patru. Au venit, a fost foarte greu şi până s-au obişnuit cu cineva, au şi plecat deja.  


În fiecare zi vorbeam că rămânem în Liga 1 şi aveam încredere. Toţi jucătorii până la ultimul fluier au crezut că rămânem în Liga 1. 

Poate plecarea lui Stoican că a făcut un grup unit. Toţi jucătorii l-au iubit pe antrenor şi s-au bătut pentru el. Am pierdut meciuri, dar meciuri cu alte motive şi care nu erau foarte importante pentru noi”, a declarat Ivanovski, potrivit Orange Sport.

Comentarii