Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


„Suntem în negocieri, dar dorința mea este să rămân la Dinamo!” Dinamo sondează piața pentru a avea un stadion unde să joace „acasă”

 


Dinamo a anunțat pe căi oficiale, după ședința de săptămâna trecută, la care au participat Răzvan Zăvăleanu și liderii DDB, faptul că, în acest moment, are în vizor două arene pe care să dispute meciurile din Liga 2, începând cu 6 august. Este vorba de stadionul din Colentina (Daco-Getica) și cel din Cotroceni (BNR).


Cele noi din Ghencea și din Giulești au ieșit din calcule, având în vedere rivalitatea dintre grupări și dintre simpatizanții echipelor.


Într-un cartier de dinamoviști, Colentina, la câțiva kilometri depărtare de arena din Ștefan cel Mare, între blocuri, este stadionul „Daco-Getica”, vizat de conducerea „câinilor” pentru a fi „casa” roș-albilor în liga secundă, pe durata sezonului viitor.


Totuși, cei care ar trebui să fie gazde nu sunt puși la curent cu planurile dinamoviștilor și nici nu vor să vină prea curând, prea ușor, în întâmpinarea dorințelor roș-albilor. De fapt, nu agreează momentan mutarea „câinilor” în Colentina, potrivit GSP 


Momentan sunt în vacanță cu familia, mă odihnesc. Încă nu am reziliat contractul, ne aflăm în negocieri și dorința mea este să rămân și să ajut Dinamo să revină în prima ligă.


Bineînțeles, dacă vine cineva și se implică financiar la Dinamo sau un sponsor care să aducă bani, ar fi foarte bine. Dinamo merită să se întoarcă în prima ligă cât de curând posibil.


E foarte dureros. Dinamo a retrogradat pentru prima oară în 74 de ani. Când pici în liga a 2-a, este mereu dificil, mai ales când e vorba de Dinamo, unul dintre cele mai mari echipe din România.


Cum a fost ultima lună pentru tine?


Dificilă. Personal vorbind, chiar foarte dificilă. Am avut câteva probleme în familie, dar și presiunea de a nu retrograda cu Dinamo în liga secundă. S-au întâmplat multe lucruri luna aceasta care a trecut…


Răzvan Grădinaru a declarat că a primit doar 3 salarii din 12 în această stagiune.


Este foarte adevărat ce a zis Răzvan pentru că și eu mă aflu în aceeași situație. Am primit doar 3 salarii în ultimul an. Acum, la Dinamo, aștept să rezolvăm lucrurile de acest gen.


„Am jucat peste tot pe unde am fost, doar cu Uhrin am avut probleme”


Nu am prea multe de spus. El a fost antrenor, el a decis cine joacă. Poate avea o problemă cu mine, cine știe. Am jucat la toate cluburile la care am fost, indiferent de țara respectivă, dar cu el am început să am probleme din acest punct de vedere. Totuși, din partea mea, l-am respectat ca și antrenor și i-am acceptat deciziile.


În fotbal, lucrurile se pot schimba foarte ușor peste noapte. Dorința mea este să stau la Dinamo și să ajut echipa să revină în prima ligă.


Am primit mesaje mai puțin plăcute din partea unor suporteri, dar le înțeleg durerea și supărarea. Ei au făcut tot ceea ce a depins de ei, au venit la stadion și ne-au susținut. Nu meritau această retrogradare. În 


același timp, au existat și anumiți suporteri care au trimis mesaje de susținere. Totul este de înțeles în acest punct dificil. N-am cuvinte să-i descriu, sunt extraordinari, tu știi mai bine cât de importanți sunt pentru club, potrivit Playsport.ro 


11 meciuri a adunat Gabriel Moura în această stagiunea la Dinamo. Acestora li se mai adaugă încă 14 prezențe în sezonul 2019-2020. La barajul de retrogradare/promovare în Liga 1, brazilianul a jucat 90 de minute în turul de pe „Cluj Arena”;


Comentarii