Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Ricardo Grigore, despre probleme de la Dinamo

 
La Dinamo problemele parca nu se mai termina. 

„Clădirea veche e ok, mai poți locui în ea. Poți dormi, te poți odihni acolo. Nu se compară cu clădirea pe care am avut-o sezonul trecut, dar e acceptabilă. În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el. 


Probabil vor veni alții, pentru că nu poți efectua antrenamente fără magazioner. Avem oameni care îți pot acorda îngrijiri, maseuri, fizioterapeuți”, a spus Ricardo Grigore, la „Liga Digi Sport”.

-

„S-au făcut mișcări de trupă, am încercat să vorbesc cu domnul Răzvan, se caută soluții și sper să se rezolve. Sunt optimist și cred că se va rezolva.

Nu mai sunt concentrat de mult timp, eu nu am vrut să plec de la Dinamo pentru că a retrogradat, luasem decizia cu mult timp înainte. Nu va fi o sumă mare pentru mine, va fi o sumă ok.

„Nu sunt plătit la zi, dar pe termen legal nu știu, cu insolvența asta sunt acoperiți. Dinamo are două salarii să-mi dea, nu doar mie, tuturor. Eu dacă voi pleca, renunț la bani, nu se pune problema”.

„Nu ne vine în continuare să credem că am retrogradat! Cred că trebuie doar să acceptăm statutul de pierzător și trebuie să mergem la cluburilor la care vom merge, să demonstrăm că avem valoare și că a fost o întâmplare.”, a mai spus Ricardo Grigore.

Comentarii