Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Ricardo Grigore, despre probleme de la Dinamo

 




La Dinamo problemele parca nu se mai termina. 

„Clădirea veche e ok, mai poți locui în ea. Poți dormi, te poți odihni acolo. Nu se compară cu clădirea pe care am avut-o sezonul trecut, dar e acceptabilă. În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el. 


Probabil vor veni alții, pentru că nu poți efectua antrenamente fără magazioner. Avem oameni care îți pot acorda îngrijiri, maseuri, fizioterapeuți”, a spus Ricardo Grigore, la „Liga Digi Sport”.

-

„S-au făcut mișcări de trupă, am încercat să vorbesc cu domnul Răzvan, se caută soluții și sper să se rezolve. Sunt optimist și cred că se va rezolva.

Nu mai sunt concentrat de mult timp, eu nu am vrut să plec de la Dinamo pentru că a retrogradat, luasem decizia cu mult timp înainte. Nu va fi o sumă mare pentru mine, va fi o sumă ok.

„Nu sunt plătit la zi, dar pe termen legal nu știu, cu insolvența asta sunt acoperiți. Dinamo are două salarii să-mi dea, nu doar mie, tuturor. Eu dacă voi pleca, renunț la bani, nu se pune problema”.

„Nu ne vine în continuare să credem că am retrogradat! Cred că trebuie doar să acceptăm statutul de pierzător și trebuie să mergem la cluburilor la care vom merge, să demonstrăm că avem valoare și că a fost o întâmplare.”, a mai spus Ricardo Grigore.

Comentarii