Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ricardo Grigore, despre probleme de la Dinamo

 
La Dinamo problemele parca nu se mai termina. 

„Clădirea veche e ok, mai poți locui în ea. Poți dormi, te poți odihni acolo. Nu se compară cu clădirea pe care am avut-o sezonul trecut, dar e acceptabilă. În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el. 


Probabil vor veni alții, pentru că nu poți efectua antrenamente fără magazioner. Avem oameni care îți pot acorda îngrijiri, maseuri, fizioterapeuți”, a spus Ricardo Grigore, la „Liga Digi Sport”.

-

„S-au făcut mișcări de trupă, am încercat să vorbesc cu domnul Răzvan, se caută soluții și sper să se rezolve. Sunt optimist și cred că se va rezolva.

Nu mai sunt concentrat de mult timp, eu nu am vrut să plec de la Dinamo pentru că a retrogradat, luasem decizia cu mult timp înainte. Nu va fi o sumă mare pentru mine, va fi o sumă ok.

„Nu sunt plătit la zi, dar pe termen legal nu știu, cu insolvența asta sunt acoperiți. Dinamo are două salarii să-mi dea, nu doar mie, tuturor. Eu dacă voi pleca, renunț la bani, nu se pune problema”.

„Nu ne vine în continuare să credem că am retrogradat! Cred că trebuie doar să acceptăm statutul de pierzător și trebuie să mergem la cluburilor la care vom merge, să demonstrăm că avem valoare și că a fost o întâmplare.”, a mai spus Ricardo Grigore.

Comentarii