Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dorin Șerdean le dă o veste mare fanilor lui Dinamo: "„Sunt decis ..."

 





Oficialul roș-albilor a fost întrebat, mai întâi, despre riscul ca Dinamo să ajungă în faliment din cauza fotbaliștilor care au de recuperat restanțe salariale consistente: „Toți fotbaliștii cu care am discutat s-au dovedit a fi băieți de caracter. Unii dintre ei au renunțat la anumite sume pentru a ajuta clubul, alții și-au mai amânat restanțele. 

Avem doar o lună și jumătate întârzieri. Nu cred vom ajunge să ne confruntăm cu judecata cu anumiți jucători. Nu-mi fac niciun fel de emoții în ceea ce privește falimentul”, a declarat Zăvăleanu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ne descurcăm greu din cauza întârzierilor salariale. Pe bugetul previzionat pentru sezonul următor stăm bine, teoretic, doar aceste restanțe ne dau bătăi de cap. Încercăm să rezolvăm cât mai repede cu putință.- Răzvan Zăvăleanu, administrator special Dinamo

Mie nu-mi intră în atribuții să numesc antrenorul sau președintele. Președintele trebuie să fie ales de acționari. Am vorbit cu domnul Șerdean, mi-a spus că s-a gândit la cineva. Aștept cu interes acest lucru. L-am rugat pe domnul Șerdean ca reunirea de pe 20 să ne prindă cu președinte, antrenor și administrator special. Acționarii trebuie să decidă aceste lucruri”, a spus Zăvăleanu. 

Zăvăleanu: „Nu știu să vă spun câți jucători mai sunt în acest moment la echipă”

„Am constituit o comisie care se ocupă de ofertele pentru jucătorii care ar vrea să vină aici. Domnul Ion Marin, Țălnar, Mihali, Iulian Mihăescu, Marius Niculae și Ionel Augustin fac parte din această comisie. S-au implicat puternic și analizează lucrurile.

Nu știu să vă spun câți jucători mai sunt în acest moment la echipă. Mai trebuie să și revină dintre cei care sunt împrumutați”, a adăugat Zăvăleanu.

Elyass Bucurică era supărat că a fost băgat în aceste discuții. Marea problemă e ca dinamoviștii se sfâșie între ei. Aici e marea problemă a lui Dinam. Daca toata lumea ar fi pozitiva și și-ar uni ideile, alta ar fi situația echipei. Aceste lupte sterile afectează Dinamo. Elyass, Lupescu sau Badea sunt mari dinamoviști, n-ar trebui să existe astfel de conflicte între noi.

- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Dorin Șerdean, gata să plece din Ștefan cel Mare: „Sunt decis să cedez acțiunile!"

„Să nu uitați un lucru. Nu Dorin Șerdean i-a vândut Dinamo lui Pablo Cortacero. Eu am fost la câteva întâlniri dintre ei, Negoiță și Cortacero. Nu eram în situația să cer situația fondurilor. Ce să îi cer lui 

Cortacero? Eu eram un suporter dinamovist care și-a dorit să salveze clubul lui de suflet. Dacă vedeți fișa postului. Eu am fost în situația în care Cortacero a negociat la sânge cu mine și salariul. 

Eu am un proces cu Dinamo pentru a-mi dovedi onoarea și demnitatea. Salariul a fost de 9.700 lei net. Cred că cel mai mic dintre președintii din Liga 1. Dacă știam că nu mai vin nici banii și o să fiu și înjurat, nu aș mai fi luat decizia asta.

Dorin Serdean, în calitate de acționar al lui Lotus, nu este în măsură să sustină activitatea unui club de talia lui Dinamo București. Sunt atâția oameni în țara asta care ar putea și au posibilități. Sunt decis să cedez acțiunile”, a declarat Dorin Șerdean potrivit playsport.

Comentarii