Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


“Războiul preşedinţilor” la Dinamo!

 
Oficialii clubului vor să rezolve această situaţie cât mai repede. Cel mai greu cuvânt în alegerea preşedintelui îl va avea Dorin Şerdean, cel care deţine pachetul majoritar de acţiuni.

Răzvan Zăvăleanu susţine varianta Florin Prunea pentru postul de preşedinte, iar pentru postul de antrenor este agreată varianta Gheorghe Mihali, cel care a început pregătirea cu echipa.

Există o singură problemă în acest sens. Liga 2 este sub cupola Federaţiei Române de Fotbal, fiind o competiţie organizată de FRF, iar Florin Prunea este unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Răzvan Burleanu.

Dorin Şerdean, variantă surpriză! Îl susţine pe Ioan Mărginean, potrivit Fanatik 

Dorin Şerdean are o altă propunere pentru postul de administrator special, în persoana lui Ioan Mărginean. Fostul preşedinte al celor de la Gaz Metan Mediaş este pe lista înlocuitorilor lui Iuliu Mureşan la Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu nici nu ar vrea să audă de această variantă, colaborarea dintre cei doi din perioada în care Gaz Metan Mediaş se afla în insolvenţă, fiind încheiată cu un adevărat război al declaraţiilor.

“Există nişte discuţii cu DDB pentru a se ajunge la un numitor comun în numirea administratorului special. Mi s-ar părea cel mai corect să fie aşa. Avem, pe de-o parte, posibilitatea legală a celor de la Lotus (firmă controlată de Dorin Şerdean) de a numi pe oricine având în vedere procentele mari de acțiuni pe 

care le dețin în cadrul Dinamo, dar pe partea cealaltă avem moral obligația să consultăm DDB-ul, care a fost singura entitate care a sprijinit major clubul în această perioadă”, Răzvan Zăvăleanu, reprezentant administrator special Dinamo

Comentarii