Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






“Războiul preşedinţilor” la Dinamo!

 




Oficialii clubului vor să rezolve această situaţie cât mai repede. Cel mai greu cuvânt în alegerea preşedintelui îl va avea Dorin Şerdean, cel care deţine pachetul majoritar de acţiuni.

Răzvan Zăvăleanu susţine varianta Florin Prunea pentru postul de preşedinte, iar pentru postul de antrenor este agreată varianta Gheorghe Mihali, cel care a început pregătirea cu echipa.

Există o singură problemă în acest sens. Liga 2 este sub cupola Federaţiei Române de Fotbal, fiind o competiţie organizată de FRF, iar Florin Prunea este unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Răzvan Burleanu.

Dorin Şerdean, variantă surpriză! Îl susţine pe Ioan Mărginean, potrivit Fanatik 

Dorin Şerdean are o altă propunere pentru postul de administrator special, în persoana lui Ioan Mărginean. Fostul preşedinte al celor de la Gaz Metan Mediaş este pe lista înlocuitorilor lui Iuliu Mureşan la Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu nici nu ar vrea să audă de această variantă, colaborarea dintre cei doi din perioada în care Gaz Metan Mediaş se afla în insolvenţă, fiind încheiată cu un adevărat război al declaraţiilor.

“Există nişte discuţii cu DDB pentru a se ajunge la un numitor comun în numirea administratorului special. Mi s-ar părea cel mai corect să fie aşa. Avem, pe de-o parte, posibilitatea legală a celor de la Lotus (firmă controlată de Dorin Şerdean) de a numi pe oricine având în vedere procentele mari de acțiuni pe 

care le dețin în cadrul Dinamo, dar pe partea cealaltă avem moral obligația să consultăm DDB-ul, care a fost singura entitate care a sprijinit major clubul în această perioadă”, Răzvan Zăvăleanu, reprezentant administrator special Dinamo

Comentarii