Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


“Războiul preşedinţilor” la Dinamo!

 
Oficialii clubului vor să rezolve această situaţie cât mai repede. Cel mai greu cuvânt în alegerea preşedintelui îl va avea Dorin Şerdean, cel care deţine pachetul majoritar de acţiuni.

Răzvan Zăvăleanu susţine varianta Florin Prunea pentru postul de preşedinte, iar pentru postul de antrenor este agreată varianta Gheorghe Mihali, cel care a început pregătirea cu echipa.

Există o singură problemă în acest sens. Liga 2 este sub cupola Federaţiei Române de Fotbal, fiind o competiţie organizată de FRF, iar Florin Prunea este unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Răzvan Burleanu.

Dorin Şerdean, variantă surpriză! Îl susţine pe Ioan Mărginean, potrivit Fanatik 

Dorin Şerdean are o altă propunere pentru postul de administrator special, în persoana lui Ioan Mărginean. Fostul preşedinte al celor de la Gaz Metan Mediaş este pe lista înlocuitorilor lui Iuliu Mureşan la Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu nici nu ar vrea să audă de această variantă, colaborarea dintre cei doi din perioada în care Gaz Metan Mediaş se afla în insolvenţă, fiind încheiată cu un adevărat război al declaraţiilor.

“Există nişte discuţii cu DDB pentru a se ajunge la un numitor comun în numirea administratorului special. Mi s-ar părea cel mai corect să fie aşa. Avem, pe de-o parte, posibilitatea legală a celor de la Lotus (firmă controlată de Dorin Şerdean) de a numi pe oricine având în vedere procentele mari de acțiuni pe 

care le dețin în cadrul Dinamo, dar pe partea cealaltă avem moral obligația să consultăm DDB-ul, care a fost singura entitate care a sprijinit major clubul în această perioadă”, Răzvan Zăvăleanu, reprezentant administrator special Dinamo

Comentarii