Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Prima mutare rezolvată de Dinamo după retrogradare




Cristian „Ely” Ionescu, un puști de 18 ani de la „tineretul” lui Dinamo antrenat de Gică Mihali, se numără printre jucătorii care vor pune umărul la reconstrucția „câinilor” din liga secundă. 

Cel puțin pentru început, roș-albii vor pleca la drum cu tinerii de la echipa U19 și cei de la „satelit”, jucători fără pretenții financiare, pentru care Dinamo reprezintă, chiar și-n liga secundă, un motiv de mândrie.

Primul astfel de nume e cel al lui Cristian Ionescu. Clubul i-a transmis că va face pasul către prima echipă a lui Dinamo.

„Sunt extremă, joc pe ambele extreme. În general, evoluez în stânga, pe picior deschis, dar pot juca și în dreapta fără probleme. Am semnat un nou contract și voi începe pregătirea cu Dinamo, sper să rămân acolo, să pot pune umărul la revenirea echipei în prima ligă. Asta îmi doresc. 

Din păcate, eu nu voi fi fix pe 20 la reunire, deoarece am Bacalureatul. O să mă prezint pe 23”, a declarat acesta. 

„Sunt dinamovist de mic. Din familie am moștenit acest lucru. Tatăl și bunicul meu sunt ambii dinamoviști, ei mi-au insuflat pasiunea pentru Dinamo.

„Când a fost vorba să vin la Dinamo, nu am stat pe gânduri prea mult, chiar dacă eram mic, aveam 12 ani. Înainte, am fost la Petrolul. Am avut un meci amical cu Dinamo, la București, iar după meci am fost sunat de antrenorul de la juniorii lui Dinamo de la acea vreme, domnul Marius Bănuță”, a rememorat „Ely” Ionescu.

Am fost pe stadion la meciul cu U Cluj. Sincer, eram sigur că vom întoarce, mai ales după golul de 1-1 al lui Vlad Morar. Din păcate, nu s-a întâmplat. Am fost foarte trist la final. - Cristian „Ely Ionescu”, Dinamo, potrivit GSP 

Comentarii