Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Prima mutare rezolvată de Dinamo după retrogradare
Cristian „Ely” Ionescu, un puști de 18 ani de la „tineretul” lui Dinamo antrenat de Gică Mihali, se numără printre jucătorii care vor pune umărul la reconstrucția „câinilor” din liga secundă. 

Cel puțin pentru început, roș-albii vor pleca la drum cu tinerii de la echipa U19 și cei de la „satelit”, jucători fără pretenții financiare, pentru care Dinamo reprezintă, chiar și-n liga secundă, un motiv de mândrie.

Primul astfel de nume e cel al lui Cristian Ionescu. Clubul i-a transmis că va face pasul către prima echipă a lui Dinamo.

„Sunt extremă, joc pe ambele extreme. În general, evoluez în stânga, pe picior deschis, dar pot juca și în dreapta fără probleme. Am semnat un nou contract și voi începe pregătirea cu Dinamo, sper să rămân acolo, să pot pune umărul la revenirea echipei în prima ligă. Asta îmi doresc. 

Din păcate, eu nu voi fi fix pe 20 la reunire, deoarece am Bacalureatul. O să mă prezint pe 23”, a declarat acesta. 

„Sunt dinamovist de mic. Din familie am moștenit acest lucru. Tatăl și bunicul meu sunt ambii dinamoviști, ei mi-au insuflat pasiunea pentru Dinamo.

„Când a fost vorba să vin la Dinamo, nu am stat pe gânduri prea mult, chiar dacă eram mic, aveam 12 ani. Înainte, am fost la Petrolul. Am avut un meci amical cu Dinamo, la București, iar după meci am fost sunat de antrenorul de la juniorii lui Dinamo de la acea vreme, domnul Marius Bănuță”, a rememorat „Ely” Ionescu.

Am fost pe stadion la meciul cu U Cluj. Sincer, eram sigur că vom întoarce, mai ales după golul de 1-1 al lui Vlad Morar. Din păcate, nu s-a întâmplat. Am fost foarte trist la final. - Cristian „Ely Ionescu”, Dinamo, potrivit GSP 

Comentarii