Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Răducioiu, dornic să îl readucă la club pe fotbalistul cu 21 de apariţii pentru naţională

 



Variantă bombă pentru Dinamo?

”Mi-aş dori foarte mult (n.r. să aducă foşti jucători de la Dinamo în Liga 2), ca să ajute, pentru că avem nevoie şi de experienţă.


Liga 2 este un campionat dificil, cu deplasări lungi, cu echipe care dau totul pe teren. Va fi un fotbal total diferit de cel din Liga 1.

Avem nevoie de oameni cu experienţă. nu este simplu, dar hai să încercăm să reconstruim ceea ce s-a distrus în aceşti ani.

(n.r. Nedelcearu a spus că nu se duce la FCSB, dar nu ştie dacă va veni la Dinamo, pare un exemplu) Pare un exemplu. Îmi plac oamenii cu caracter şi personalitate.

Evident că am avea nevoie de un jucător ca el. (n.r. poate îl sunaţi) Poate o să îl conving. Am şi eu o listă de jucători. Sunt mai multe propuneri.

Timpul este scurt. Urmează să lucram. Onoare lui. Băieţii sunt recunoscători clubului care i-a crescut. Le-a dat această şansa de a juca în Occident, de a avea contracte foarte bune.

Şi eu am avut această notorietate prin Dinamo şi evident că îi mulţumesc. De aia am şi venit, că pot ajuta echipa Dinamo la greu”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Orange Sport.

Comentarii