Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Florin Răducioiu, dornic să îl readucă la club pe fotbalistul cu 21 de apariţii pentru naţională

 Variantă bombă pentru Dinamo?

”Mi-aş dori foarte mult (n.r. să aducă foşti jucători de la Dinamo în Liga 2), ca să ajute, pentru că avem nevoie şi de experienţă.


Liga 2 este un campionat dificil, cu deplasări lungi, cu echipe care dau totul pe teren. Va fi un fotbal total diferit de cel din Liga 1.

Avem nevoie de oameni cu experienţă. nu este simplu, dar hai să încercăm să reconstruim ceea ce s-a distrus în aceşti ani.

(n.r. Nedelcearu a spus că nu se duce la FCSB, dar nu ştie dacă va veni la Dinamo, pare un exemplu) Pare un exemplu. Îmi plac oamenii cu caracter şi personalitate.

Evident că am avea nevoie de un jucător ca el. (n.r. poate îl sunaţi) Poate o să îl conving. Am şi eu o listă de jucători. Sunt mai multe propuneri.

Timpul este scurt. Urmează să lucram. Onoare lui. Băieţii sunt recunoscători clubului care i-a crescut. Le-a dat această şansa de a juca în Occident, de a avea contracte foarte bune.

Şi eu am avut această notorietate prin Dinamo şi evident că îi mulţumesc. De aia am şi venit, că pot ajuta echipa Dinamo la greu”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Orange Sport.

Comentarii