Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un nou jucător de la Dinamo îl atacă pe Uhrin. Dinamo, decimată după retrogradare

 



"Cine a fost în ultimul an la Dinamo... Zăvăleanu, Mureșan, Stoican, Rednic, Uhrin, Bonetti, Colceag, ăștia sunt principalii vinovați. Mai nou văd că aruncă vina pe Negoiță. Ce vină are Negoiță pentru că a retrogradat Dinamo în acest an? Alții au început să-l atace pe Uhrin, că e slab antrenor.


Eu, dacă aș fi conducător de club, n-aș angaja asemenea jucători. La meciul cu "U Cluj", când ardea cămașa pe toți dinamoviștii, îți mai trebuia antrenor, cu o echipă de locul trei din Liga 2? Să cauți alibi la antrenori? Văzând ce s-a întâmplat cu Steliano Filip, cu Ivanovski, Rednic a avut dreptate.


Eu m-am dus la Dinamo când era focul cât casa, acum e liniște. Văd că se strâng cei care au dus la acest dezastru, înainte se înjurau și se fugăreau pe străzi, cu Șerdean.

Am vorbit cu Gică Mihali, săracul, n-are ce să facă deocamdată. Am văzut lotul, părerea mea este că lotul nu este nici măcar de Liga 2. Mai este timp, dar e greu să găsești jucători care să vină în condițiile care sunt acum. De Moura nu e semnat, Buleică a semnat, Ricardo Grigore vrea să plece. Ivanov nu mai vrea să stea, s-a supărat. Haideți să fim serioși, ce lot e ăsta? Pe unii jucători nu-i cunosc. Nu cred că ăsta e un lot pentru a rămâne în Liga 2", a spus Florin Prunea, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.


Mirko Ivanovski, atac la Dusan Uhrin: „Nu știa unde suntem”.

 „Cu Uhrin, primele săptămâni au fost OK. dar după fiecare zi părea că e la fel. Nu s-a pregătit barajul. Din prima zi de când a venit, Uhrin a zis că ne pregătim pentru baraj.După prima victorie a zis că mergem meci de meci. Am pierdut un meci şi a zis mergem la baraj. El nu știa unde suntem. 


Când a venit a zis că nu suntem pregătiți fizic. Dacă eu am jucat toate meciurile din septembrie până când a venit Uhrin, însemna că sunt pregătit fizic. El a zis că nimeni nu e pregătit fizic.

Noi intram pe teren şi jucam pe valoarea noastră. El, nimic! Stătea doar pe bancă. Înainte de baraj «Eu stau pe bancă, nu pot să vorbesc cu voi. Oricum o să fie 30.000 de oameni, oricum nu mă ascultaţi»

El a vorbit cu 4-5 jucători maximu. Cu restul, nimic. Când venea la antrenament făcea glume cu 3-4 jucători, timp de câteva secunde. În general, nu vorbeam cu antrenorul”, a spus Mirko Ivanovski pentru Orange Sport.


Comentarii