Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Un nou jucător de la Dinamo îl atacă pe Uhrin. Dinamo, decimată după retrogradare

 "Cine a fost în ultimul an la Dinamo... Zăvăleanu, Mureșan, Stoican, Rednic, Uhrin, Bonetti, Colceag, ăștia sunt principalii vinovați. Mai nou văd că aruncă vina pe Negoiță. Ce vină are Negoiță pentru că a retrogradat Dinamo în acest an? Alții au început să-l atace pe Uhrin, că e slab antrenor.


Eu, dacă aș fi conducător de club, n-aș angaja asemenea jucători. La meciul cu "U Cluj", când ardea cămașa pe toți dinamoviștii, îți mai trebuia antrenor, cu o echipă de locul trei din Liga 2? Să cauți alibi la antrenori? Văzând ce s-a întâmplat cu Steliano Filip, cu Ivanovski, Rednic a avut dreptate.


Eu m-am dus la Dinamo când era focul cât casa, acum e liniște. Văd că se strâng cei care au dus la acest dezastru, înainte se înjurau și se fugăreau pe străzi, cu Șerdean.

Am vorbit cu Gică Mihali, săracul, n-are ce să facă deocamdată. Am văzut lotul, părerea mea este că lotul nu este nici măcar de Liga 2. Mai este timp, dar e greu să găsești jucători care să vină în condițiile care sunt acum. De Moura nu e semnat, Buleică a semnat, Ricardo Grigore vrea să plece. Ivanov nu mai vrea să stea, s-a supărat. Haideți să fim serioși, ce lot e ăsta? Pe unii jucători nu-i cunosc. Nu cred că ăsta e un lot pentru a rămâne în Liga 2", a spus Florin Prunea, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.


Mirko Ivanovski, atac la Dusan Uhrin: „Nu știa unde suntem”.

 „Cu Uhrin, primele săptămâni au fost OK. dar după fiecare zi părea că e la fel. Nu s-a pregătit barajul. Din prima zi de când a venit, Uhrin a zis că ne pregătim pentru baraj.După prima victorie a zis că mergem meci de meci. Am pierdut un meci şi a zis mergem la baraj. El nu știa unde suntem. 


Când a venit a zis că nu suntem pregătiți fizic. Dacă eu am jucat toate meciurile din septembrie până când a venit Uhrin, însemna că sunt pregătit fizic. El a zis că nimeni nu e pregătit fizic.

Noi intram pe teren şi jucam pe valoarea noastră. El, nimic! Stătea doar pe bancă. Înainte de baraj «Eu stau pe bancă, nu pot să vorbesc cu voi. Oricum o să fie 30.000 de oameni, oricum nu mă ascultaţi»

El a vorbit cu 4-5 jucători maximu. Cu restul, nimic. Când venea la antrenament făcea glume cu 3-4 jucători, timp de câteva secunde. În general, nu vorbeam cu antrenorul”, a spus Mirko Ivanovski pentru Orange Sport.


Comentarii