Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Un membru al Comisiei Tehnice de la Dinamo, aproape resemnat. Dinamo pregăteşte sezonul de Liga 2 cu mai mulţi jucători pe picior de plecare

 

Dinamo pregăteşte sezonul de Liga 2 cu mai mulţi jucători pe picior de plecare

În cele trei săptămâni trecute de la retrogradarea echipei, Dinamo a rămas fără mulţi jucători importanţi. Gabriel Torje şi Vlad Morar au semnat cu Farul Constanţa, Cosmin Matei a fost prezentat la Sepsi, iar Mirko Ivanovski la Petrolul Ploieşti.

Filip, Răuţă, Grădinaru şi Irobiso nu s-au prezentat la reunire

Astfel, Gheorghe Mihali şi Iulian Mihăescu vor avea la dispoziţie un lot subţire, cu mulţi jucători aduşi de la echipa a doua şi de la juniori. Dinamo nu a reuşit niciun transfer deocamdată şi sunt şanse mici ca jucători importanţi să fie aduşi la “câini”.


Ion Marin, îngrijorat de situația de la Dinamo: „E vai de măiculița noastră!”

„La Dinamo e vai de măiculița noastră! Domnul Zăvăleanu văd că se agită foarte mult și încearcă să strângă în jurul lui oameni cu bani mulți și care să fie dispuși să îi ofere și lui Dinamo ceva.

Va fi dificil pentru că am înțeles că se încearcă construirea unui lot care în acest sezon să îți permită să promovezi. Eu sunt puțin sceptic în privința asta, pentru că poți să faci un lot valoros numai dacă ai bani!.

Dacă nu va fi un lot foarte bun nu o să poată promova în acest. Am participat deja la niște discuții în cadrul acestei Comisii Tehnice și voi oferi ajutorul meu necondiționat, numai că eu mă aflu sub contract cu Federația Română de Fotbal. Să sperăm că vom reuși în primul rând să facem rost de bani. Fără bani vorbim vorbe! Complet degeaba! Dacă nu ai bani, nu o să ai nici jucători! Altfel, nu știu ce o să se întâmple.

Eu cred că Dorin Șerdean trebuie să colaboreze foarte bine cu Răzvan Zăvăleanu și să găsească cea mai bună soluție pentru funcția de președinte și apoi constituirea unui grup tehnic bun, care să îți poată da speranțe pentru sezonul viitor.

Ar trebui să fie foarte deschis și trebuie să vină cu ceva pentru că e acționarul majoritar. E foarte dificil de anticipat. Eu știu că deja încearcă, împreună cu domnul Zăvăleanu, să aducă la Dinamo niște oameni dispuși să ajute în situația asta. 

Toate contractele trebuie renegociate fiind în Liga 2. Eu cred că de departe cea mai bună soluție pentru Dinamo e să joace pe stadionul Colentina. Decât să se ducă la Giurgiu, la Voluntari, la Buzău sau nu știu unde!E o soluție excelentă și pentru suporteri, pentru că e un cartier de dinamoviști și suntem cu toții aproape. Chiar dacă are doar 4.000 de locuri, dacă joci cu stadionul plin la fiecare meci mai faci și niște.

Cei din DDB sunt băieți deștepți și au idei să aducă bani la echipă, dar nu sunt suficienți pentru a crea condițiile prielnice pentru a reveni în Liga 1 încă din primul an. Ei fac ceea ce pot și au făcut tot ce au putut până acum. Gică Mihali este o soluție pentru banca lui Dinamo și mai sunt și alți dinamoviști”, a declarat Ion Marin, potrivit Fanatik Comentarii