Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Ionuț Negoiță i-a dat afară pe jucători de la Săftica!

  In cautarea de un nou stadion in capitala, Dinamo mai primeste inca o veste prosta. Ionut Negoita i-a evacuat pe jucătorii lui Dinamo de la Săftica, conform Prosport.

"Ros-albii" trec prin cele mai grele momente din existenţa sa. 

Dinamo s-a reunit luni, pentru a începe pregătirea pentru noul sezon din Liga 1, dar clubul are probleme majore.

Astfel, "cainii" care stăteau în baza de pregătire au fost nevoiţi să îşi caute alt stabiliment.

Răzvan Zăvăleanu a explicat: “Nu i-a dat nimeni afară pe jucători. Nu a mai prelungit contractul. Ne-am mutat în cantonamentul din spatele bazei. Am fost anunţati din timp. Mult zgomot pentru nimic”, a declarat Zăvăleanu potrivit FANATIK.

Explicaţia pentru această situaţie este simplă. Clubul Dinamo deţine jumătate din baza de pregătire de la Săftica, iar Ionuţ Negoiţă deţine  restul bazei de 50% . 

Lotul lui Dinamo prezent la reunire:

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu

Fundași: Costin Amzăr, Andrei Radu, Alin Demci, Alin Dudea, Marco Ehmann, Răzvan Patriche, Geani Crețu, David Țone

Mijlocași: Jonathan Rodriguez, Deniz Giafer, Antonio Bordușanu, Andrei Florescu, Andreescu, Ahmed Bani, Claudiu Stan

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu, Cristian Delciu, Ioan Borcea, Mario Șutru

Comentarii