Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Negoiță i-a dat afară pe jucători de la Săftica!

  In cautarea de un nou stadion in capitala, Dinamo mai primeste inca o veste prosta. Ionut Negoita i-a evacuat pe jucătorii lui Dinamo de la Săftica, conform Prosport.

"Ros-albii" trec prin cele mai grele momente din existenţa sa. 

Dinamo s-a reunit luni, pentru a începe pregătirea pentru noul sezon din Liga 1, dar clubul are probleme majore.

Astfel, "cainii" care stăteau în baza de pregătire au fost nevoiţi să îşi caute alt stabiliment.

Răzvan Zăvăleanu a explicat: “Nu i-a dat nimeni afară pe jucători. Nu a mai prelungit contractul. Ne-am mutat în cantonamentul din spatele bazei. Am fost anunţati din timp. Mult zgomot pentru nimic”, a declarat Zăvăleanu potrivit FANATIK.

Explicaţia pentru această situaţie este simplă. Clubul Dinamo deţine jumătate din baza de pregătire de la Săftica, iar Ionuţ Negoiţă deţine  restul bazei de 50% . 

Lotul lui Dinamo prezent la reunire:

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu

Fundași: Costin Amzăr, Andrei Radu, Alin Demci, Alin Dudea, Marco Ehmann, Răzvan Patriche, Geani Crețu, David Țone

Mijlocași: Jonathan Rodriguez, Deniz Giafer, Antonio Bordușanu, Andrei Florescu, Andreescu, Ahmed Bani, Claudiu Stan

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu, Cristian Delciu, Ioan Borcea, Mario Șutru

Comentarii