Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Ionuț Negoiță i-a dat afară pe jucători de la Săftica!

  In cautarea de un nou stadion in capitala, Dinamo mai primeste inca o veste prosta. Ionut Negoita i-a evacuat pe jucătorii lui Dinamo de la Săftica, conform Prosport.

"Ros-albii" trec prin cele mai grele momente din existenţa sa. 

Dinamo s-a reunit luni, pentru a începe pregătirea pentru noul sezon din Liga 1, dar clubul are probleme majore.

Astfel, "cainii" care stăteau în baza de pregătire au fost nevoiţi să îşi caute alt stabiliment.

Răzvan Zăvăleanu a explicat: “Nu i-a dat nimeni afară pe jucători. Nu a mai prelungit contractul. Ne-am mutat în cantonamentul din spatele bazei. Am fost anunţati din timp. Mult zgomot pentru nimic”, a declarat Zăvăleanu potrivit FANATIK.

Explicaţia pentru această situaţie este simplă. Clubul Dinamo deţine jumătate din baza de pregătire de la Săftica, iar Ionuţ Negoiţă deţine  restul bazei de 50% . 

Lotul lui Dinamo prezent la reunire:

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu

Fundași: Costin Amzăr, Andrei Radu, Alin Demci, Alin Dudea, Marco Ehmann, Răzvan Patriche, Geani Crețu, David Țone

Mijlocași: Jonathan Rodriguez, Deniz Giafer, Antonio Bordușanu, Andrei Florescu, Andreescu, Ahmed Bani, Claudiu Stan

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu, Cristian Delciu, Ioan Borcea, Mario Șutru

Comentarii