Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Una caldă una rece. Primul jucător care și-a reziliat contractul cu Dinamo după retrogradare!

 



UPDATE: Gabriel Torje (32 de ani) s-a hotărât și va pleca de la Dinamo. Mijlocașul va rămâne însă în Liga 1, după ce s-a înțeles cu Farul Constanța, potrivit Digi Sport

Gabi Torje nu va mai face parte din lotul „câinilor” și și-a încheiat deja înțelegerea cu Dinamo, potrivit Fanatik

Gabriel Torje și-a reziliat deja contractul cu Dinamo și își caută o nouă echipă. Ba mai mult, Cosmin Matei, unul dintre cei mai ofertați jucători ai „câinilor” a semnat deja cu Sepsi Sfântu Gheorghe, fiind la final de contract cu Dinamo.


Deși se număra printre jucătorii care ar fi trebuit să continue și în Liga 2, fiind considerat un dinamovist 

adevărat și unul dintre dintre cei mai importanți jucători, în jurul căruia se putea construi o nouă echipă, Gabi Torje a decis să părăsească „haita”.

Suporterii lui Dinamo aveau mari așteptări de la Torje, însă jucătorul a fost extrem de criticat în acest 

sezon pentru prestațiile sale, iar după meciul tur de Cluj a fost singurul fotbalist al lui Dinamo care a venit să ofere explicații suporterilor.


Fundașul dreapta Gabriel Moura (33 de ani) vrea să rămână la Dinamo și după retrogradarea în Liga 2. 


Într-o perioadă în care jucătorii lui Dinamo, marea lor majoritate, nu știu cum să fugă mai repede din Ștefan cel Mare și să-și rezilieze angajamentele

Astăzi, după drama de duminică seară cu Dinamo, fotbalistul a trăit o mare bucurie. În Portugalia, soția sa, Susana, a adus pe lume un băiețel, cuplul mai fiind părinții unei fetițe de 3 ani. 


„Momentan, sunt la spital, soția mea dragă tocmai a adus pe lume un băiețel. Gândul mi-e doar aici, acum, 

înțelegeți-mă. Dinamo? Da, este posibil să continui! Aștept să discut cu conducerea clubului, zilele viitoare. Nu pot să vorbesc mai mult acum, nu e timpul și momentul", a reacționat apărătorul pentru GSP.ro.

Comentarii

  1. Deci sa ma pis pe torje,știe doar sa plângă sper sa își rupă picioarele cum ne a rupt noua sufletul!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu