Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Impresarul lui Ahmed Bani rupe tăcerea: „Are 5 oferte!”. Steliano Filip, distrus de Dănuț Lupu

 Steliano Filip, distrus de Dănuț Lupu


„Filip e un jucător bun, dar care face foarte multe prostii. Eu nu l-aș fi luat la Dinamo. Mulți au venit să ajute Dinamo, dar au venit, de fapt, să se ajute pe ei. Filip nici nu a vrut, nici nu a putut. Torje măcar a vrut, deși nu a putut.

Te uiți puțin la ce declară, la cum se antrenează, la ce atmosferă aduce în vestiar. Când spui Dinamo, spui probleme deocamdată, dar trebuie să fie realiști”, a declarat Dănuț Lupu la Pro Arena

Mustafa Bani, impresarul lui Ahmed, a vorbit despre oferta de la Rapid: „Nu cred că e o sumă mare 200.000 de euro”. Bani Mustafa Akram este tatăl și impresarul jucătorului.

 Eu nu sunt antrenor să iau decizia dacă joacă mai mult sau mai puțin. Asta a fost decizia lui Dusan Uhrin. El când a avut șansa trebuia să joace și mai bine să arate că e un jucător cu talent și să rămână titular.

A fost convocat și la națională. A primit numărul 10….

– Într-adevăr, a fost la toate loturile naționale de juniori. E talentat și are toată cariera înainte. Are doar 19 ani. E abia începutul pentru el și așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Eu cred că va fi chemat în continuare la loturile naționale. Are nevoie să joace cât mai mult. Nu e o problemă că nu a fost chemat la U21, dar cred că va fi luat în calcul.

Nu știu cât e de dorit la Rapid. Pe mine nu m-a contactat nimeni. Dacă are Dinamo ofertă probabil o să îl dea. Să discute cluburile. Am înțeles că au fost niște contacte și s-a discutat între cluburi. Dinamo e un club foarte mare și în Liga a doua. Eu nu cred că e o sumă mare 200.000 de euro. Dacă Dinamo acceptă oferta, nu am nimic împotrivă să plece. El e la Dinamo de la 6 ani, deci nu știu ce să zic.

Ar fi un pas important pentru el transferul la Rapid?

– El a jucat deja la un club mare din Liga 1. Un pas și mai mare ar fi un transfer la un club mai mare din străinătate. Eu sper ca Dinamo să revină în prima ligă și nu ar fi o tragedie dacă ar rămâne la Dinamo. Mai are trei ani contract. El încă nu se gândește la asta. A crescut la Dinamo și sufletul lui e acolo. E atașat foarte mult de Dinamo.

Luați în calcul să continue la Dinamo în Liga 2?

– De ce nu?! De ce ar fi asta o tragedie? E clubul la care s-a format. Dacă el nu ajută Dinamo în momentele grele atunci cine? El trebuie să ajute clubul, nu ca alți străini care vin și pleacă pe salarii foarte mari! Dacă ești dinamovist adevărat rămâi la greu.

Mai sunt și alte echipe care îl doresc pe Ahmed?

– Eu am 4-5 oferte în acest moment! Am foarte multe oferte și m-a contactat foarte multă lume. M-au sunat și de la Botoșani și de la FC Argeș, de la Hermannstadt. Sunt multe echipe interesate de el. Are și o ofertă din prima ligă din Cipru pe un salariu foarte bun. Dar ce să zic eu? Să meargă unde se simte mai bine cu sufletul. Dacă mai stă încă un an la Dinamo să ajute nu ar fi o tragedie, potrivit Fanatik Comentarii