Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Impresarul lui Ahmed Bani rupe tăcerea: „Are 5 oferte!”. Steliano Filip, distrus de Dănuț Lupu

 



Steliano Filip, distrus de Dănuț Lupu


„Filip e un jucător bun, dar care face foarte multe prostii. Eu nu l-aș fi luat la Dinamo. Mulți au venit să ajute Dinamo, dar au venit, de fapt, să se ajute pe ei. Filip nici nu a vrut, nici nu a putut. Torje măcar a vrut, deși nu a putut.

Te uiți puțin la ce declară, la cum se antrenează, la ce atmosferă aduce în vestiar. Când spui Dinamo, spui probleme deocamdată, dar trebuie să fie realiști”, a declarat Dănuț Lupu la Pro Arena

Mustafa Bani, impresarul lui Ahmed, a vorbit despre oferta de la Rapid: „Nu cred că e o sumă mare 200.000 de euro”. Bani Mustafa Akram este tatăl și impresarul jucătorului.

 Eu nu sunt antrenor să iau decizia dacă joacă mai mult sau mai puțin. Asta a fost decizia lui Dusan Uhrin. El când a avut șansa trebuia să joace și mai bine să arate că e un jucător cu talent și să rămână titular.

A fost convocat și la națională. A primit numărul 10….

– Într-adevăr, a fost la toate loturile naționale de juniori. E talentat și are toată cariera înainte. Are doar 19 ani. E abia începutul pentru el și așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Eu cred că va fi chemat în continuare la loturile naționale. Are nevoie să joace cât mai mult. Nu e o problemă că nu a fost chemat la U21, dar cred că va fi luat în calcul.

Nu știu cât e de dorit la Rapid. Pe mine nu m-a contactat nimeni. Dacă are Dinamo ofertă probabil o să îl dea. Să discute cluburile. Am înțeles că au fost niște contacte și s-a discutat între cluburi. Dinamo e un club foarte mare și în Liga a doua. Eu nu cred că e o sumă mare 200.000 de euro. Dacă Dinamo acceptă oferta, nu am nimic împotrivă să plece. El e la Dinamo de la 6 ani, deci nu știu ce să zic.

Ar fi un pas important pentru el transferul la Rapid?

– El a jucat deja la un club mare din Liga 1. Un pas și mai mare ar fi un transfer la un club mai mare din străinătate. Eu sper ca Dinamo să revină în prima ligă și nu ar fi o tragedie dacă ar rămâne la Dinamo. Mai are trei ani contract. El încă nu se gândește la asta. A crescut la Dinamo și sufletul lui e acolo. E atașat foarte mult de Dinamo.

Luați în calcul să continue la Dinamo în Liga 2?

– De ce nu?! De ce ar fi asta o tragedie? E clubul la care s-a format. Dacă el nu ajută Dinamo în momentele grele atunci cine? El trebuie să ajute clubul, nu ca alți străini care vin și pleacă pe salarii foarte mari! Dacă ești dinamovist adevărat rămâi la greu.

Mai sunt și alte echipe care îl doresc pe Ahmed?

– Eu am 4-5 oferte în acest moment! Am foarte multe oferte și m-a contactat foarte multă lume. M-au sunat și de la Botoșani și de la FC Argeș, de la Hermannstadt. Sunt multe echipe interesate de el. Are și o ofertă din prima ligă din Cipru pe un salariu foarte bun. Dar ce să zic eu? Să meargă unde se simte mai bine cu sufletul. Dacă mai stă încă un an la Dinamo să ajute nu ar fi o tragedie, potrivit Fanatik 



Comentarii