Post Top Ad


Clubul Dinamo nu ia nimic în schimbul unui fotbalist

 Dusan Uhrin jr, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul contra celor de la FCU Craiova

„Nu avem toți jucătorii apți. Radu are o accidentare, Jovanovic încă nu e apt. Unii nu s-au antrenat toată săptămâna și trebuie să vedem cine va juca. Matei e OK, Torje s-a antrenat doar 3 zile. Nu știu dacă e suficient. Voi decide după acest antrenament.

E un meci important, cu un adversar greu. Napoli a făcut o treabă bună. Știe cum să joace. Craiova se concentrează pe pase scurte, dar mizează și pe mingi lungi către Compagno, care e un atacant bun. Cred  că cel mai bun jucător al lor, pentru că a marcat foarte mult. Trebuie să fim atenți în careu. Sper ca jucătorii să fie pregătiți și să nu facă greșeli mari. Va fi greu pentru noi, Craiova e o echipă bună. Va fi o luptă.

Fiecare meci e important pentru noi. Am câștigat doar un meci și nu e suficient pentru a scăpa de baraj. Trebuie să câștigăm mai mult. Am făcut doar un pas mic. Nu știu dacă e ultima șansa de scapă de baraj. Sper că nu”, a spus Uhrin jr la conferința de presă, potrivit GSP.ro

Andrei Anghel Constantinescu, antrenorul grupei 2009 de la Dinamo, a vorbi despre cele mai mari talente pe care le are la echipa pe care o pregătește.

„Am 5 jucători foarte buni la grupa mea. Unul dintre ei pleacă în vară la Eindhoven, consider că e ușor prea devreme, dar e spre binele lui. A fost ofertat de clubul respectiv și se va muta acolo cu familia.

Clubul Dinamo nu primește nimic pentru că acest jucător și-a plătit tot. E vârsta la care niciun club nu

 primește nimic de la nimeni. Dacă vrei să pleci, pleci în perioada de transferuri dacă-ți plătești grila de formare. E vârsta la care nu cred că poți face un contract de vreun fel cu un jucător minor. 

E o problemă a fotbalului românesc. În Nordul țării sunt microbuze care zilnic iau jucători români cu tutore delegat și merg la Debrecen și fac antrenament.

Copilul care pleacă la Eindhoven se numeșe Eduard Ilincaș și joacă mijlocaș central. E la creație”, a declarat Andrei Constantinescu, potrivit Prosport.


Comentarii