Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Anunț important făcut de Andone



"Dacă Dinamo va juca barajul cu Sibiul sau cu U Cluj, nu va rămâne în Divizia A. Dacă va juca cu 

Chiajna, da, vor rămâne. Am văzut meciul lui U Cluj, foarte bună prima repriză.

Îi va fi foarte greu lui Dinamo, mai ales la ce probleme au. Jocul scârțâie. Eu nu văd nimic de când a 

venit Uhrin. N-am văzut nicio schimbare, nici organizare defensivă, care e cea mai ușor de antrenor. Pe atac n-am văzut nimic. N-am văzut o schimbare în bine la Dinamo. Sper să mă înșel și să se schimbe 

ceva, dar n-am văzut nimic pozitiv. Ăsta e adevărul", a spus Vasile Miriuță, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.



Ioan Andone a anunțat că firma lui Dorin Șerdean are o datorie imensă la Ionuț Negoiță

Ioan Andone, fost jucător și antrenor în ”Ștefan cel Mare”, l-a contestat pe Dorin Șerdean și a anunțat 

că firma Lotus, care deține pachetul majoritar de acțiuni al clubului, trebuie să-i achite două milioane de euro lui Ionuț Negoiță.

”Eu nu înțeleg chestia asta. Nici nu s-au plătit acțiunile spre Negoiță. Din ce știu, trebuie să se plătească acțiunile către Negoiță, două milioane de euro. Ei au adus 550.000 de euro în club, ce a cumpărat Șerdean? 25%?

Ei întâi trebuie să-i dea banii lui Ionuț Negoiță, apoi să discute că vor pe X sau pe Y în locul lui Iuliu Mureșan. Eu nu înțeleg lucrurile astea. Ai cumpărat cu 25% dintr-o sumă. E ca și cum ai cumpărat o 

casă cu 25% din sumă și spui că ești proprietar. E legal așa ceva? Nu e, în opinia mea”, a spus Ioan Andone, într-un interviu acordat Digi Sport.

”E tragic ce se întâmplă la Dinamo. Nu-mi vine să cred, niciodată nu credeam. E din ce în ce mai rău, în istoria clubului nu a existat un lot așa slab. E consecința greșelilor care s-au făcut în timp. Nu văd rezolvarea lucrurilor de acolo.

Ei trebuie să schimbe 15 jucători. Ce antrenor să fii să spui că faci o echipă de mijlocul clasamentului cu alți 15 jucători? Dacă aduci 15 jucători de la 15 echipe, până îi omogenizezi, până le explici filosofia... Când ai timp de așa ceva? Nu ai timp”, a transmis Ioan Andone.



Comentarii