Post Top Ad


Acuzații grave din partea suporterilor pentru Răzvan Zăvăleanu
 Suporterii lui Gaz Metan Mediaș au lansat niște acuzații grave la adresa lui Răzvan Zăvăleanu.

Medieșenii acuză că este vorba despre suma de 400 de mii de euro pe care Răzvan Zăvăleanu nu ar fi înapoiat-o clubului Gaz Metan.

 administratorul judiciar care s-a ocupat de cazul insolvenţei al clubului Gaz Metan, a fost somat în 2020 de către tribunalul Sibiu să achite formaţiei medieşene suma de 1.375.992,66 lei, bani încasaţi în plus fără justă cauză.

Însă, această sumă, care ar însemna aproximativ 400.000 euro, nu a mai ajuns în contul clubului, după ce omul de afaceri s-a înţeles cu Valentin Iordănescu pentru a oferi 4 juniori în schimbul acelor bani.

Dovada o punem la comentarii”, se arată pe pagina de Facebook a suporterilor clubului Gaz Metan Mediaș, potrivit Prosport.ro


Resemnat cu barajul, antrenorul lui Dinamo transmite că obiectivul a devenit pregătirea echipei pentru meciurile de menținere în Liga 1. De pe locul 14, Dinamo ar întâlni a treia clasată în play-off-ul din 

Liga 2, cel mai probabil una dintre Petrolul, U Cluj și Hermannstadt.

Dusan Uhrin anunță că va efectua modificări în echipa de start cu Gaz Metan față de cea standard, dar îi 


avertizează pe jucători că e foarte important să fie concentrați, în ciuda situației prin care trece clubul din Mediaș. 

„Am pierdut ultimul meci. Avem o șansă mică să evităm barajul, acum trebuie să ne concentrăm pe 

evoluții, avem la dispoziție o lună. Încerc să trag mai tare de jucători, trebuie să alergăm mai mult pe teren, nu e suficient pentru mine. 


Trebuie să facem mai multe antrenamente, pentru ca jucătorii să fie apți la baraj. Vreau să văd și alți 

jucători, voi folosi și alți jucători la acest meci, trebuie să-mi arate dacă sunt în formă sau nu. Vom avea adversari buni la baraj, dar ne vom pregăti.


Mediaș a înscris un gol cu Mioveni și a mai avut două ocazii. Va trebui să ne concentrăm la meci. Dacă 

nu vom fi concentrați, vom pierde cu ușurință. Acei jucători sunt tineri și ambițioși. Au atitudine bună, dar nu mă concentrez la ei, ci la echipa noastră, pentru că trebuie să fim în formă peste 4 săptămâni.

Nu e ca un meci amical pentru mine, jucătorii trebuie să demonstreze că au atitudinea potrivită, asta este foarte important pentru mine. Nici Mioveni nu a câștigat ușor (n.r. - a fost doar 2-1, într-un meci 

jucat pe 11 aprilie), trebuie să ne concentrăm, să alergăm și să jucăm bine, dar nu doar 70 de minute, ci 90”, a spus Uhrin la conferința de presă, potrivit GSP

Comentarii