Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dinamo a dat lovitura! Un nou sponsor se alătură “câinilor”! 1 decembrie 1965, Ziua națională a „câinilor”

 




Ioan Ovidiu Sabău a declarat că atmosfera de la Dinamo l-a împiedicat să accepte oferta „roș-albilor” de a deveni antrenorul lor în vara lui 2019.

„N-am acceptat să vin la Dinamo, pentru că era o atmosferă unde nu puteai să lucrezi! Din start i-am spus lui Florin Prunea nu. Era un circ atunci! Nu aveam liniște”, a afirmat Sabău, la GSP Live.

Ioan Ovidiu Sabău este una dintre cele mai mari personalități din fotbalul românesc. Cu 55 de prezențe și 8 goluri în tricoul naționalei, fostul internațional român și-a lăsat amprenta la fiecare echipă la care a fost.

Sabău a jucat pentru Dinamo în perioada 1988-1990. 


În 1965, Ziua națională a României nu se serba pe 1 decembrie. Totuși, pentru roș-albi, acea zi a rămas în istorie drept una dintre cele mai frumoase.

Chiar dacă aveau în față deținătoarea Cupei Campionilor Europeni din 1964 și din 1965, Internazionale Milano, elevii lui Angelo Niculescu au evoluat fantastic și au obținut un succes uluitor, 2-1. Asta în ciuda faptului că, așa cum a scris a doua zi "Sportul popular", italienii au fost avantajați de maniera de arbitraj a elvețianului Karl Keller!

Dinamoviștii au egalat până în pauză, prin Frățilă (26'), după pasa ideală a lui Pârcălab. Iar în debutul părții secunde, același Pârcălab a profitat de un luft al lui Guarneri, l-a servit ideal pe Haidu (51'), iar vârful gazdelor a declanșat nebunia pe fostul "23 August". În finalul partidei, nervii peninsularilor ar fi cedat, iar Picchi, Jair și Corso și-ar fi lovit dur adversarii, fără să fie sancționați, potrivit GSP 

Dinamo: Datcu - C. Popa, I. Nunweiller, L. Nunweiller, D. Ivan - V. Gergely, C. Ștefan - Pârcălab, Frățilă, Gh. Ene, Haidu. Antrenor: Angelo Niculescu

Dinamo a prelungit contractele cu sponsorul principal Unibet și cel tehnic, Macron, iar „câinii” vor avea și susținerea financiară a unui nou sponsor, tot din zona pariurilor: Vlad Cazino.

Sponsorul principal al „câinilor”, Unibet, va prelungi înțelegerea cu Dinamo, precum și sponsorul tehnic, Macron.

 Răzvan Zăvăleanu, a precizat că parteneriatele cu cei doi sponsori vor continua: „Unibet și Macron sunt doi parteneri cu care vom continua colaborarea. Cel puțin încă un partener important vine de pe piața de pariuri”, a explicat oficialul lui Dinamo potrivit Fanatik

Dinamo ar putea primi conform noii înțelegeri aproximativ 400.000 de euro de la Unibet în următorul sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

Noul partener de care vorbeşte Răzvan Zăvăleanu este Vlad Cazino, primul cazino online cu specific românesc creat în 2018. Compania face parte din grupul Kindred, la fel ca Unibet.

Înțelegerea dintre Dinamo și Vlad Cazino va fi valabilă pentru următorii doi ani, iar clubul din Ștefan cel Mare va primi o sumă importantă de bani. Noul partener nu va apărea pe tricourile de joc.

Comentarii