Post Top Ad


Alarmă la Dinamo: "Pentru mine poate fi ultimul meci”

 


Mirko Ivanovski de la Dinamo acuză condițiile precare în care se antrenează echipa: „Le-am spus că vom avea multe accidentări”

Ivanovski declară că echipa roș-albă s-a antrenat în perioada de iarnă pe un teren sintetic, iar din cauza acestuia foarte mulți jucători s-au accidentat.

Nord-macedoneanul a spus pentru Radio Dinamo că a discutat cu Iuliu Mureșan și Flavius Stoican pentru a nu se antrena pe acel teren pentru că este foarte nefavorabil pentru fotbaliști în perioada de iarnă.

„Am făcut primul antrenament cu echipa și e totul OK, sper să fie totul OK și să joc câteva minute vineri. Am avut o ruptură destul de serioasă la gambă. Mi-e dor de fotbal, după o lună în afara terenului.

Eu cred și sunt convins că nu este din cauza preparatorului fizic. Este din cauza condițiilor avute atunci în iarnă. Am făcut antrenamente pe sintetic, care toata lumea știe ca e cel mai rău pentru un fotbalist. Am vorbit și cu domnul Mureșan și cu Flavius și le-am zis din experiență. Dacă facem mereu aici o lună sau mai multe, după vom avea multe accidentari.

Dar, din păcate, așa a fost situația atunci la club. Nu puteam să mergem undeva în cantonament, și acum se vede. Au fost multe accidentări în echipă și adăugat cu ghinionul nostru din tot sezon. Dar acum ne revenim cu toții și să ne pregătim bine pentru meciurile următoare și vom salva Dinamo.

Eu sper să ne salvăm și fără meciul de baraj, dar va fi greu. Șanse sunt și matematic se poate. Noi vom face totul pentru a ne salva direct. Repet că va fi greu, dar trebuie să credem”, a declarat Mirko Ivanovski.

„Nu o duc prea bine pentru că am pierdut în ultimul meci (n.r. – 1-2 cu FCU Craiova), deși am jucat bine. Cred că e cel mai rău să joci bine și să pierzi cum s-a întâmplat. Nu am făcut multe greșeli, doar două. Dar tot nu sunt mulțumit. Eu încerc să fac tot ce pot, jucătorii trebuie să facă la fel. Sper să putem lupta. 

Cu CS Mioveni mă aștept la un meci dificil, chiar dacă a câștigat greu cu Gaz Metan, 2-1. CS Mioveni e o echipă puternică, care joacă simplu. Va fi greu.

Pentru mine, fiecare meci  poate fi ultimul. Toate partidele sunt decisive. Eu vreau să câștig, sper că și jucătorii. Dar trebuie să fim mai atenți”, a declarat Dușan Uhrin la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni.

„Impresarul mi-a găsit acest proiect de la Dinamo, Când am auzit, am vrut să vin pentru că știam că e un club mare. Sunt bucuros că am venit, iar acum îmi doresc foarte mult să salvăm echipa.

Echipa evoluează, ne simțim mai bine și mai încrezători, chiar dacă am pierdut ultimul meci. Cred că jucăm mai bine, dacă ne raportăm la partidele de acum 3-4 săptămâni.

Dinamo are fani extraordinar. E plăcut să joci pentru ei”, a declarat și Balthazar Pierret înaintea partidei de la Mioveni, potrivit Fanatik 


Comentarii