Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






DDB, printre cei mai generoși patroni din Liga 1




 

Florin Prunea se bucură că stema lui Dinamo este în posesia lui Nicolae Badea.

Fostul internațional spune că Nicolae Badea s-a asigurat că sigla și palmaresul formației din Șos. Ștefan cel Mare nu ajung pe mâinile cui nu trebuie.

Nicolae Badea a trimis o notificare pe adresa clubului Dinamo și a cerut ca formația din Liga 1 să nu mai folosească stema cu cei doi câini decât în scopuri sportive.

„E bine că Nicolae Badea a securizat sigla. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă spaniolii puneau mâna pe așa ceva.

Nu știu de ce a făcut asta, dar eu cred că merita mai mult respect din partea suporterilor. E bine că a


securizat sigla și palmaresul și le securizează în continuare”, a spus Florin Prunea în cadrul ProSport Live.


Conform informațiilor de pe site-ul oficial, până pe 20 aprilie 2022, programul Doar Dinamo București a adunat 14.646 membri cotizanți și a plătit 8.591.201 lei către clubul din Liga 1, adică aproximativ 1,74 milioane de euro. Per total, fanii au strâns 10.278.755,12 lei (2,080 milioane euro), adică 

6.328.510 lei din cotizațiile de membru, 536.015,12 lei din donații și alți 3.414.230 lei din sponsorizări și evenimente. Suma de 1.687.554,12 lei urmează, probabil, să fie transferată în perioada următoare.


Suporterii vor transfera sume suplimentare, până în vară

Sumele vor fi suplimentate, după ce s-a început campania de donații în schimbul cărora va apărea 

numele donatorului pe tricoul de joc din sezonul viitor, dar urmează și o nouă rundă de încasări din cotizațiile anuale. 

În acest moment, clubul are datorii de 9 milioane de euro, dar acestea au fost acumulate înainte de 

intrarea în insolvență, urmând să se plătească aproximativ 10% din această sumă către creditori, iar angajații sunt cu salariile la zi, pe ultimele luni.

Comentarii