Post Top Ad


Ultima oră. Cutremur în „Ștefan cel Mare”! (Neapărat citită)

 Ioan Andone îi întristează pe fanii lui Dinamo.

„E greu pentru Dinamo și în play-off. Au avut timp să se pregătească cum vrea Dusan Uhrin, să vedem ce va fi după pauza meciurilor naționale.

Am văzut și ce se întâmplă în Liga 2. N-am văzut U Cluj, am văzut în schimb Hermannstadul, care are o echipă bună, dar tot Dinamo ar fi favorită pentru că are un lot mai bun”.

„Dacă se salvează, Dinamo nu va arăta schimbată față de ultimii trei ani. Nu îi văd un viitor, se vor lupta tot să nu retrogradeze.

Cine să vină? Să vină Dumnezeu? Să vină Șerdean de la Alba Iulia cu 5 milioane de euro… nu e vreun viitor extraordinar”, a mai spus Ioan Andone, la TV TelekomSport.

Ultima oră. Cutremur în „Ștefan cel Mare”! 

SC Dinamo 1948 SA nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo, în acest sens, Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, care deține denumirea și celelalte efecte de patromoniu, a notificat conducerea clubului;

În discuție intră și domeniul website-ului, fcdinamo.ro, cât și dreptul comercial de utilizare asupra stemei cu cei doi câini. Astfel, SC Dinamo 1948 SA își păstrează doar posibilitatea de a folosi stema din ultimele două decenii într-un singur mod, exclusiv în scop sportiv!  

Conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată în legătură cu interzicerea folosirii denumirii de „FC Dinamo” în scop comercial și sportiv. 

Atenționarea scrisă vine din partea Asociației Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, societatea care deține drepturile de patrimoniu pentru denumirea FC Dinamo București, stema cu cei doi 

câini și culorile roșu-alb-galben, pe care le-a înregistrat atât la OSIM – Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, cât și la OHIM- Oficiul Pentru Armotizare în Piața Internă a UE. 

Totuși, sursele PlaySport.ro indică faptul că, atât echipa din Liga 1, Dinamo 2 și grupele care fac parte din Centrul de Copii și Juniori SC 

Dinamo 1948 SA rămân cu dreptul de a evolua cu stema mai sus menționată în meciurile oficiale, însă nu vor mai putea folosi denumirea FC Dinamo. 

Practic, din punct de vedere al denumirii, Dinamo din Liga 1 are variantele cum ar fi: Dinamo 1948 sau SC Dinamo 1948, după modelul FCU Craiova 1948 , clubul lui Adrian Mititelu.Comentarii