Post Top Ad


Acuzația de care a scăpat și cât mai are de recuperat statul român
 Florin Prunea se bucură că stema lui Dinamo este în posesia lui Nicolae Badea.

Fostul internațional spune că Nicolae Badea s-a asigurat că sigla și palmaresul formației din Șos. Ștefan cel Mare nu ajung pe mâinile cui nu trebuie.

Nicolae Badea a trimis o notificare pe adresa clubului Dinamo și a cerut ca formația din Liga 1 să nu mai folosească stema cu cei doi câini decât în scopuri sportive.

„E bine că Nicolae Badea a securizat sigla. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă spaniolii puneau mâna pe așa ceva.

Nu știu de ce a făcut asta, dar eu cred că merita mai mult respect din partea suporterilor. E bine că a

 securizat sigla și palmaresul și le securizează în continuare”, a spus Florin Prunea în cadrul ProSport Live.


Ionuț Negoiță a fost achitat în dosarul insolvenței clubului Dinamo, după ce a fost trimis în judecată pentru complicitate la bancrută frauduloasă, potrivit Prosport

Dinamo a fost în insolvență în perioada mai 2014 – septembrie 2015, conducerea din „Ștefan cel Mare” reușind să reducă datoriile clubului de la 17,5 milioane de euro la aproximativ 800.000 de euro.

Din suma totală, statul român avea de recuperat circa 5 milioane de euro și a obținut doar 5,94% din sumă, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată al Ministerului Justiției.

„Când am intrat noi în insolvență, în 2014, toți salariații au fost plătiți până la ultimul cent, e obligatoriu! Salariații reprezintă o prioritate, trebuie plătiți inclusiv jucătorii care au plecat deja de la 

Dinamo și mai au de primit bani. Urmează să se decidă ce categorii de datorii sunt prioritare. Se 

restartează datoriile, se va face un plan de organizare, probabil că există deja unul. Se taie datoriile doar 

din anumite categorii. Eu, de exemplu, nu am mai primit 90% din banii pe care i-am investit până 

atunci în club, în ideea de a depăși situația”, afirma Ionuț Negoiță după ce Dinamo a intrat a doua oară în procesul de insolvență.

Comentarii