Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Veste bună pentru dinamoviști

 



Cum i-a cucerit Dusan Uhrin pe jucătorii lui Dinamo

Dusan Uhrin o poate salva pe Dinamo de disputarea barajului de menținere în Casa Pariurilor Liga 1! Antrenorul ceh a reușit să unească vestiarul lui Dinamo și să și-i apropie pe jucători.

În mai puțin de o lună, Dusan Uhrin jr. a reușit să aducă o urmă de speranță pentru fanii dinamoviști. Și, cu siguranță cel mai important, a asigurat unitatea în vestiar. Care le-a lipsit enorm câinilor până acum.

“Dusan Uhrin a câștigat vestiarul pentru că toată lumea și-a dat seama, din prima clipă, că el nu are interese ascunse. Nu ține cont de numele jucătorului și, mai ales, de impresarul pe care acesta îl are. Nu face jocuri! Pentru Uhrin contează doar ce face jucătorul în teren.

În plus, ține foarte mult la disciplină, de care era mare nevoie în grup. Și are și un program foarte strict pe care l-a organizat excelent. Nu schimbă programul după cum bate vântul, cum se întâmpla în mandatul lui Stoican. Chiar și modul în care și-a ales staff-ul este o dovadă pentru cât este de conservator. A ales să se bazeze pe aceiași oameni pe care i-a avut și sezonul trecut, Sebastian Moga, Iulian Mihăescu și Dragoș Picu”, este concluzia la care s-a ajuns în vestiarul lui Dinamo, potrivit Fanatik 

Stoperul francez Baptiste Aloe a devenit titular cert în defensiva lui Dusan Uhrin. Baptiste ar putea face pereche tot cu Carp în meciul de vineri cu FCU Craiova, chiar dacă Patriche și Jovanovici revin în calculele echipei. 

Cehul este recunoscut nu doar pentru pregătirea spartană, dar și prin faptul că este fidel formulelor cu care câștigă. 

Printre obiectivele principale care să ajute în lupta pentru evitarea retrogradării, Uhrin și-a propus să repare una dintre cele mai slabe apărări din Liga 1. Când a preluat el Dinamo, era cea mai slabă defensivă.

În această săptămână, doi fundași centrali, Jovanovici (32 de ani) și Patriche (35 de ani), se vor putea antrena normal alături de coechipieri. Și ei, și Răuță (29 de ani), la fel revenit la pregătiri, vor putea fi luați în calcul pentru etapa de vineri cu FCU Craiova, potrivit GSP

Totuși, Uhrin nu este convins că va schimba formula câștigătoare din centrul defensivei, Aloe (27 de ani) - Carp (28 de ani).

Comentarii