Post Top Ad


Promisiunile lui Iuliu Mureșan

 
Resemnat cu barajul, antrenorul lui Dinamo transmite că obiectivul a devenit pregătirea echipei pentru meciurile de menținere în Liga 1. De pe locul 14, Dinamo ar întâlni a treia clasată în play-off-ul din 


Liga 2, cel mai probabil una dintre Petrolul, U Cluj și Hermannstadt.


Dusan Uhrin anunță că va efectua modificări în echipa de start cu Gaz Metan față de cea standard, dar îi 

=

avertizează pe jucători că e foarte important să fie concentrați, în ciuda situației prin care trece clubul din Mediaș. 


„Am pierdut ultimul meci. Avem o șansă mică să evităm barajul, acum trebuie să ne concentrăm pe 

evoluții, avem la dispoziție o lună. Încerc să trag mai tare de jucători, trebuie să alergăm mai mult pe teren, nu e suficient pentru mine. 


Trebuie să facem mai multe antrenamente, pentru ca jucătorii să fie apți la baraj. Vreau să văd și alți 

jucători, voi folosi și alți jucători la acest meci, trebuie să-mi arate dacă sunt în formă sau nu. Vom avea adversari buni la baraj, dar ne vom pregăti.


Mediaș a înscris un gol cu Mioveni și a mai avut două ocazii. Va trebui să ne concentrăm la meci. Dacă 

nu vom fi concentrați, vom pierde cu ușurință. Acei jucători sunt tineri și ambițioși. Au atitudine bună, dar nu mă concentrez la ei, ci la echipa noastră, pentru că trebuie să fim în formă peste 4 săptămâni.

Nu e ca un meci amical pentru mine, jucătorii trebuie să demonstreze că au atitudinea potrivită, asta este foarte important pentru mine. Nici Mioveni nu a câștigat ușor (n.r. - a fost doar 2-1, într-un meci 

jucat pe 11 aprilie), trebuie să ne concentrăm, să alergăm și să jucăm bine, dar nu doar 70 de minute, ci 90”, a spus Uhrin la conferința de presă, potrivit GSP

Iuliu Mureșan a reapărut la Dinamo cu noi promisiuni

Dinamo trece prin cel mai greu sezon al existenței clubului, pe lângă faptul că roș-albii sunt pe loc de baraj și vor juca pentru a se menține în prima divizie, aceștia au și probleme foarte mari de ordin financiar.

Iuliu Mureșan a fost prezent ieri la Săftica și a promis jucătorilor plătirea restanțelor salariale, pentru a îi motiva în evitarea retrogradării, potrivit Prosport

„Fantoma” Iuliu Mureșan a reapărut la Dinamo cu noi promisiuni

Administratorul special al lui Dinamo era dat dispărut de către Dinu Gheorghe în urmă cu câteva 

zile, Însă, Iuliu Mureșan se pare că a apărut în cadrul zilei de ieri la baza de antrenament a „câinilor” și le-a promis jucătorilor mai multe lucruri.

Cel mai important lucru promis de către fostul conducător al celor de la CFR Cluj a fost că restanțele 

salariale se vor plăti în cursul săptămânii viitoare. Acest anunț a fost doar pentru jucători, cei din staff trebuind să mai aștepte pentru remunerație.

Comentarii